Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

noi azi mai agitate, nu stiu de ce dar nu s-a lipit somnul chiar daca ochii se inchideau, acum chipurile doarme dupa 3 ore de plimbarici dar vedem cum e in continuare
maine facem vaccinul cumparat- speram sa fie bine ,

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

am mai dat azi un milion si ceva pe o salteluta cu jucarii atasate desupra, zice lumea ca stau copii cuminti acolo, o perioada pana se plictisesc si incerca sa prinda jucariile de sus ba cu mainele ba cu picioarele, cica antreneaza muschii de la manute... incercam si noi ca ne-am cam plictisit de albinute desupra capului care se tot invart, dar mai mult ma inerveaza pe mine melodiile alea ca deja nu le mai suport

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

multa sanatate la toti bb bolnavioride Delia IOANA 17 IAN 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

am uitat ceva
vroiam sa va intreb ceva fetelor
in legatura cu scaunul auto pt bebe: cum se aseaza in masina pt nou-nascuti?
adica pt cei care nu stau inca in fundutza
am incercat sa asez scaunulcu spatarul in locul sezutului (cel putin asa am inteles ca se pune), dar mi se pare ca scaunul sta inclinat si daria se sprijina in picioruse pt ca aluneca
voi cum faceti?
multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by Liuda

noi azi mai agitate, nu stiu de ce dar nu s-a lipit somnul chiar daca ochii se inchideau, acum chipurile doarme dupa 3 ore de plimbarici dar vedem cum e in continuare
maine facem vaccinul cumparat- speram sa fie bine ,

Va pupic pe buric.

Io am scris de scaunel. Este vorba de ceva de genul asta http://www.reclama.ro/balansoare-si-sezlonguri-copii/scaunel-travel-bouncer--plus-688. Nu l-am gasit exact pe al nostru care este brevi si a fost in jur de 2.000.000 lei.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, nu uitati sa intrati in mailul comun, mami_ian_feb2007@yahoo.com cu parola stiuta...

Chiar am trimis ceva interesant acolo :) noi aplicam deja si functioneaza!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

fetele vreau si eu sa-mi copii in calculator cantecele si ce ati mai atasat voi pentru bb. este in adresa de mail? sau unde sant ca nu gasesc?
daca mai sant...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lili, nici eu nu stiu nimic de boala aia, decat ca suna groaznic si sa ii ia gaia pe astia cu spitalele lor ca te duci 25% bolnav si te intorci 100% bolnav. Of. Singurul lucru pe care il pot face e sa mai fac un drum la Sf Nectarie care intotdeauna mi-a fost de ajutor. Si nu uita, ca unde noi nu vedem solutia, Dumnezeu o vede.

Spunand asta, vin si eu cu tristetea mea, ca abia m-am oprit din plans. Va spuneam ca am scris la serviciu ca vin part time si asteptam un raspuns. Ei bine, am primit un shut in kur de la locul de munca pt care am tras tare in ultimii sase ani. Stiu ca sunt lucruri mai rele pe lumea asta dar ... ma doare ca nu au vrut nici macar sa incerce cu mine part time, prefera sa angajeze pe altcineva in locul meu iar eu ... se gandesc daca pot sa imi ofere altceva ... . Adica io stiu, undeva sa spal pe jos sau io stiu ce ... ma rog, acuma sunt rea, stiu, dar ma si doare ca 6 ani nu prea au contat. Acum doi ani am plecat de la giulesti cu sangerari cand eram gravida dupa inseminare si m-am dus la munca, ca nu era cine sa ma inlocuiasca, a doua zi, eram la spital cu hemoragie. si acuma ei nici nu au putut sa incerce. ma rog, vorba aia, Dumnezeu inchide o usa si deschide un geam.
nu imi pare rau de motivul pt care mi-am pierdut munca, ii multumesc lui Dumnezeu din culcare in sculare, dar e inca o mare schimbare pt mine. imi voi cauta alt part time pt din vara, ca nu pot trai din 6 milioane si asta e. matei merita ORICE.
nu ma lasa el Dumnezeu pe mine sa n-am ce da de mancare la copil.
sunt lucruri si mai rele pe lumea asta, lume mult mai amarata decat mine.

va pup si va multumesc pt ca stiu ca imi sunteti alaturi

Pupici

Mergi la inceput

anne nu se deschide la adresa aia
poti mai verifici?

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Stiu, sunt pisaloaga. Bebeii platesc intretinerea in acelasi cuantum ca noi sau au reducere?

Anis, la ce restaurant faci petrecerea de botez?

Fetelor, dati-mi si mie PM cu parolele de yahoo si album, va rog!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput