Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
mirandolina spune:
Catalina, imi pare tare rau Dau si eu cu rosii... Si, de fapt, ce copil in tara asta poate trai cu 200 ron? Si ce mama cu 600?
Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
IoanaN spune:
Ivona, ai avut febra? 38-39? te simti mai obosita, mai indispusa? pofta de mancare mai ai? daca ai avut toate astea si la 2-3 zile pe corp ti-au aparut pete rosii sau vezicule, mici basicute cu lichid clar sau tulbure ai varicela...vezi ca cea mai conragioasa perioada este la 2-3 zile de la aparitia urticariei. Se transmite prin stranut, cale bucala...mucoase, pe cale respiratorie, rar prin lichidul dernat din veziculele sparte...asa ca daca ai simptomele astea: deci reluam, dureri de cap, febra, tuse te jeneaza si gatul....si apoi ti-au aparut veziculele...ai varicela! sa-ti acoperi fata cu o masca si sa nu respiri sau sa tusesti spre bebica. Daca are cine sa te ajute expune-te cat mai putin in apropierea micutei, cand o faci fa-o cu nasul si gura acoperite. Vezi ca la nou-nascut simpotomele sunt mai accentuate si mai grave. Hai spune-mi cum esti...
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
furnicusa spune:
Cana, bine ai venit. Pentru limbuta poti cumpara de la farmacie o solutie preparata de glicerina boraxata cu stamicin sau nistatin. Pui pe o compresa sterila si ii dai in gurita inainte cu o ora de masa sau la o ora dupa masa, asta ca sa nu vomite.
Fetelor, si in special Alinuk pentru ca stiu ca tu l-ai facut, ce stiti de vaccinul Pentaxim + Engerix? Mi l-a recomandat pediatra si nu stiu ce sa fac.
Va pup.
IoanaN spune:
quote:Lilisor....lasa-ma sa vrb cu un medic de la fundeni si sa vedem ce ne recomada! incerc sa-l roind la telefon
Originally posted by ylilimic
am nevoie de ajutor in sfaturi!
In octombrie va scriam de verisoara mea Madalina care a nascut un bb cu probleme de sanatate. Puteau fi evitate unele complicatii daca nu era tratat la Cta . In prima luna de viata in sp din Cta a contactat un microb clebsiela-sper ca e corect- de care nu mai scapa. Au urmat internari la Budimex (nici ei nu au descoperit microbul, dar l-au operat pt traheostoma), la Tg. Mures (i-au facut o operatie de corectare de valva pulmonara si au depistat microbul) si acum e iar la Budimex. Doar ca s-au cam saturat de pacient, ca e septic si tine un salon ocupat doar pt el, si vor sa-l trimita la Cta, unde nu are sanse din lipsa de medicamente si aparatura. Intrebarea este: care este cel mai bun spital de copii, pe probleme infectioase/plamani? Ce stiti despre acest clebsiela?
As incerca orice sa aflu ca se poate vindeca, va rog sa intrebati pt mine, daca aveti unde! Are 5 luni si jumate, 5 kg, 63 cm, se hraneste doar prin sonda cu lapte, e taiat (operat) de la gat pana la buric+ traheostoma (un buton la gat ca in cazul cancerului la gat) la care s-a intervenit chirurgical de 2 ori.E si cardiac, dar operatia va fi posibila dupa varsta de 1 an. A suferit destul si de aia indraznesc sa va inoportunez cu mesajul asta dupa atata vreme! va roooog, ajutati-l Multumesc din suflet!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by Liuda
anne nu se deschide la adresa aia
poti mai verifici?
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Da, nu stiu de ce nu merge. Uite iti trimit un alt link: http://reclama/produse.php?categorie=Balansoare. Sper sa mearga de data asta!
Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
anne_ispas spune:
uf, Liuda, nu merge nici ultimul pe care ti l-am trimis, da' mie abia acum mi-a trecut prin cap ca poti sa intri pe pozele mele (din josul mesajului) si sa vezi in ce sta irinutza. Se numeste scaun balansoar si poti sa dai cautare pe google.
Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
laura-popy spune:
anne, cand pui un link lasa pauze intre litere ca sa nu mai fie citit ca reclama. noi vom scoate pauzele si vom putea vedea site-ul.
Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
IoanaN spune:
Cata din lipsa de timp, iti spun doar atat: familia este cea mai importanta...restul...trec si vin. Astea sunt lucruri care se rezolva, tu cu Matei si sotul tau sa fiti sanatosi!
te pup,
cana spune:
Fetelor voi va confruntati cu asa ceva bebelina mea dupa baie nu vrea sa manance cu toate ca este ora ei de masa vrea sai vorbim sa ne jucam orice numai sa nu manance
laura-popy spune:
Messa, multam pentru mail. f interesant si f aproape de realitate
Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David