Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Ioana, multumesc, tocmai am venit de la doctor, a zis ca s-a generalizat infectia de la picior si bubele sunt de puroi nu de varicela. Mi-a mai dat antibiotice pe inca o saptamana si ibuprofen. Sper sa aiba dreptate, oricum a zis sa merg marti din nou daca e de rau. Multumesc pentru grija

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Cata nu te uita inapoi la servici. Daca nu te-au vrut inseama ca nu te-au meritat si bata. Ai sa gasesti ceva mai bun.

Lili imi pare tare rau de baietel. Doamne ajuta sa se faca bine! Mititelul, cata suferinta...

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Asa-i, laura? Si eu zic la fel. De-abia astept sa se uite si tati pe ele, i-am povestit la telefon. Eu am aplicat azi si FUNCTIONEAZA! Sunt foarte incantata.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Imi trimite-ti si mie parola de la mail-ul comun? Multumesc mult.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Laura, nu am inteles ce vrei sa spui cu spatiile..... Tre' sa pun spatiu dupa fiecare litera din adresa?
Messa, merci frumos ptr mail, nu prea am avut timp sa-l vizionez pe-ndelete, da' o sa-l urmaresc diseara cu sotul.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

he,he,messa, chiar functioneaza.
acum il pandesc sa mai planga......

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

anne, de exemplu asa: www.be belusul tau.ro . in stilul asa nu mai e citit ca site iar noi stim ce sa facem.

Poze David

Mergi la inceput

si hai ca m-a apucat...de mult voiam sa va intreb : voi cand faceti masaj bbilor, inainte sau dupa baie? Eu il masez cand il dau cu ulei pe corp,dupa baie.Voi cum faceti? ca am auzit diverse practici......

Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

la mine moata nu mananca si nu doarme dupa baie daca e apa rece, sau ma rog - nu este fierbinte.... am observat ca parca isi revine dupa baie calduta
incercati cu apa mai fierbinte - la mine doarme lemn dupa baie fierbinte si mananca cat apuca - cam mereu 80 % din bb din cauza ca e prea molesita

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am venit si eu de la dentist si vad ca bb inca doarme.I-a prins bine cu tati acasa.
Fug imediat la sala si sper sa mai raspund cind ma intorc la ce stiu pe aici.

Liuda eu am www.fisher-price.com/de/babygear/product.asp?id=33170&sku=H7180&c=bgsw_cs" target="_blank"> leaganul asta dar nu doarme in el.Sta asa cu ochii la lumini dar nu doarme.Sa nu-ti faci sperante prea mari.
La fel si pe salteluta aia baby gym sta 15-20min si gata.Eu sper ca daca creste sa stea mai mult.

Wanna,vazut pozele...imi vine sa-l mananc pe micutul tau.Seamana in citeva poze cu Lucas al meu.

Lili
,eu chiar nu te pot ajuta,dar mi se rupe sufletul cind aud de bb bb bolnavior.Sanatate multa ii doresc.

Messa,mor de curioasa,dar nu maia m timp acum.Ma uit cind ma intorc.

Masaj ii fac de cite ori am chef cind ii schimb scutecul.Cind vreau sa-l mai tin pina la masa ii fac masaj si uita de foame.

Multumesc fetele pentru raspunsurile la intrebbarea zilei,ca asa sunt mai linistita ca nu fac eu ceva gresit.Adica asa sunt bebelusii la varsta asta,nu doar al meu e sucit.

Am fugit,mai scriu cind ma intorc.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput