Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by laura-popy

anne, de exemplu asa: www.be belusul tau.ro . in stilul asa nu mai e citit ca site iar noi stim ce sa facem.

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Uite cum mai invatai ceva nou! Multumesc.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Liuda noi avem leaganul www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-1&productId=103881&N=24 31020029 &nvalue=24" target="_blank">asta si suntem super incantati de el, asa cum va mai ziceam acum vreo doua saptamani cand l-am luat (www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2590881077e13ed11375e2" target="_blank">filmuletul). Doarme in el bustean , in timpul zilei mai mult in el sta. Avem si salteluta cu jucarele dar cred ca este inca prea mica a noastra si nu este prea incantata. Mai asteptam sa creasca.

Va pup si astept parola,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ANNE, si noi avem scaun d-ala, da albastru!

CATALINA, nu te necaji, fato, asa e in lumea asta "prietenoasa" a afacerilor. Angajatorul nu ezita sa se scape de tine, pe de-o parte, angajatul nu ezita sa te lase cuc curu-n balta pentru o suta de mii de lei in plus. Si eu ma gandesc sa caut ceva pentru la vara, undeva ma doare si daca lipesc plicuri sau fac te miri ce. Inainte de anul viitor nu vreau sa reiau lucrul, mai ales ca pentru mine inseamna clar un nou job. La noi la firma lucrurile s-au imputit rau, au inceput sa faca fel de fel de magarii, daca m-as intoarce i-as ruga sa-mi dea rolul de tap ispasitor. Nu-mi convine. Vorba IOANEI, mai importanta e familia!

Cat despre 600 + 200 RON, e clar ca noi nu prea suntem in categoria invatata cu sumele astea, dar idiotii astia asa au facut legile parca in ciuda oamenilor cu pregatire, pentru ce sa faca ei copii? Faca muncitorimea! E adevarat ca nici cu 85% din salariu sau cat era nu si-ar permite statul sa ne tina doi ani acasa.

MESSA, mor sa vad ce-ai pus tu in mail-ul comun, ma intorc dupa ce caut.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

anis,pai problema nu e unde sta copilul,intr-o camera de hotel sau acasa,ci CU CINE STA .ca tu,bnauiesc ca nu stai cu copilul incamera aia si restul in restaurant.
cana a luat super in greutate!
pune si tu la semnatura ceva acolo,vasrta copilului,sau numele daca vrei,sa ne orientam.mergi in stanga paginii,la PROFIL PERSONAL si acolo ai semnatura.
alydumy trimis PM.aaa,si vezi ca si cotul mami_ian_feb2007 are aceeasi parola,unde a scris Messa,ca probabil acolo voiai defapt sa ajungi ! celalat e ca sa pui poze.
Lili imi pare nespus de rau de copilasul verisoarei tale si ii doresc din tot sufletul sa se faca bine cat mai repede! imi inchipui prin ce trece ...Din pacate eu nu stiu,dar sigur sunt fete care te vor informa.
E grav???
Liuda sunt niste balansoare,eu am gasit la 150 euro,dar nu m-am putut hotari ce sa iau,ca unul er avalabil de la 0 luni la 9 kilograme.si altul era pana la 14,dar incepea de cand sta copilul in fundulet singur,asa scria acolo...Si nu am stiut ce sa fac..
mai ales ca vanzatoarea mi-a aratat altele,care ar fi durat mai mult,si bine ca n am luat si m-am uitat pe etichetam,ca tineau pana la 9 kiograme..
catalina
,off,imi pare tare rau ca ai pierdut serviciul! dar au dreptuls a te dea afara??? inteleg ca nuvor part time,dar daca te-ai duce ca inainte ce ar face ei??
cat se plateste daca stai acasa? eu tot nu stiu.aveti doi ani,si cat se plateste salariul,cat o cota fixa??
ivona,sper si eu sa nu fie varicela,ca altfel,cu antiobioticele...
multa sanatate!
pitilache,activeaza-ti mesageria privata,din stanga paginii,intri la MESAJE PRIVATE,ca sa iti apara si tie ,ca si noua, un PM la mesaje ,deasupra.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

laura, eu ii fac masaj toata ziua. In timpul baitzei, cat o tin sa ragaie, cand ma joc cu ea, tot timpul

Asa, fetelor, muriti de curioase io zic sarumana la anis ca veni cu ideea.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Aelita, am trimis mail la ambele conturi, oricum ca sa fiu sigura ca gaseste toata lumea. E in Inbox

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Da fetele, aveti dreptate, puiul e cel mai important. Dar sa stiti ca tot pt el vreau un serviciu care sa ma plateasca bine, chiar daca ling plicuri, vorba ta cristiana, cum pot sa ii ofer concedii la munte, la mare si alte alea cu salariu pana in 10 mil.
Dar ma rog, astea nu tre sa le rezolv toate in noaptea asta. Cum am zis, nu ma lasa El Dumnezeu. In toate e o lectie.
Cum am mai zis, nu mai muriti pe baricade la serviciu ca nu merita.

Toate bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Aelita merci! Nu stiu cum de s-a dezactivat singur... Astept!
Balansoarul meu este pana la 24 de luni dar spune sa supraveghzi copilul atunci cand se invarte singur.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

care mai aveti balansoare,pana la ce greutate sunt bune??

pitilache,acum am vazut video,am ras de cum a adormit bebe !!!
ceva foarte asemanator am gasit eu ,dar mi s-a parut asa fragil cu un singur "crac" ,dar ma incanta ca la fel ac al tau,legana si in sensul ala .,..de la stanga la dreapta,nu doa rinainte siinapoi.
celalalt care rezista pana la 14 kg,era cu doua puncte de sustinere,nu doar unul ca asta,dar nu selegana stanga-dreapta...Si nu m-am putut hotari ! intre asrtea doua si m-am intors cu coada intre picioare acasa...
ca obosisem de atat gandit
problema e ca ar mai fi valabil pana peste ..vreo 3-4 kile...Se merita?Al tau cat rezista?

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Woaw Roxana, e super scaunelul tau! Cred ca am sa-i cumpar si io bebelinei mele. Sper sa gasesc in Romania.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput