Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
aelita spune:
pitilache,normal trebuie sa scrie pana la cate kg..ca la 2 ani,un copil poa sa aiba si 20 kg daca se straduieste
si sigur nu il tine,la cat e cracul ala de subtirel.
ala de am vrut eu sa il cumpar era aproape la fel cu al tau,dar scira pe el panala 9 kile...
si altele,in afara celuilalt care era singurul pana la 14kg,dar fara leganare stanga-dreapta..nu mai erau sa dureze mai mult..
lamuriti-ma si pe mine..
daca scrie ca tine pana la 9 kile,sa tina mai mult??
S.
cristiana70 spune:
Wow, MESSA, eu o sa aplic la noapte, cand terin de descarcat!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
pai eu sant incantata daca ziceti ca ala se leagana singur - poate o mai mint eu.
da de unde ca in ziua de azi copii sant....
bai ce vorbiti voi de 6 mil pentru mami si 2 pentru copil? cineva reuseste cu banii astea sa traiasca?
eu saptamana asta - 3 mil vaccin, 1 mil 500 000 haine ca nu aveam cu ce scoate copilul afara asa ca gecuta su pantalonasi si caciulita (ca toate erau mici) si pantalonasi mai maricei, pampers(ne ajunge pentru 20 de zile cam 80 de buc) si mancare (fiecare 3 zile 250 000 cutia de Humana)- iar am dat 1 mil si vreo 200 000, pasaport la fata (bine asta deja e moftul meu) - 2 mil, saptamana asta am fost la 2 pediatri (na, ca daca nu stiu sa stau la coada la spital ma duc la particular) - iar 1 mil. gazele (ei, daca vrei centrala!!)- 1 mil 500 000, telefon fix, internet, curent - inca 1 mil, mancare - aici e ceata dar eri am dat 2 mil si nu am mare lucru in frigi, ei, azi am luat salteluta cu jucarii atasate - 1 mil si ceva (dar iar a fost un moft, ce sa zic, imi fac si eu placerile de a cumpara ceva copilului, ca nu prea i-am luat jucarii). deci daca ma calculez asa doar ce tin minte ( nu pun motorina, telefoane mobile, farmacii, ca mai trebuie uleiuri, sapunuri si alte alea consumabile, servetele copil, urguiente - astea deja sant boieria care nu o intretii din banii de la stat)pai la cati bani ajung? a stai ca vine salariul bonei... deci belea.
cu statul muream de foame nici nu mergeam la dr. particulari, dar stateam la coada pe la spitale unde nici dr. nu e ca lumea, ca cei buni stau la cabinetele lor, nu se spetesc in spital prea mult, mergeam pe jos - nu boieroaica cu masina, mancam - numai la oale (nu mai permiteam un restaurant, o pizza macar de sarbatori - ca nu prea apuc sa mananc de cand cu copilul), servetele parfumate la copil din parti, nu mai vb de scaun de masina, care costa ceva, .... deci tac ca azi am disperat cand mergand incet la volan (cu doar 90 la ora in oras ca m-a si luat radarul) calculam cati bani am aruncat eu numai in ultimile 2 saptamani...
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
pitilache spune:
Aelita Greutatea max este 25 lbs (appx 11.5kg) si scrie ca este pentru intre 0 si 24 de luni. Probabil ca 12 kg o sa aibe pe la un an deja, dar e bine si asa! Eu una sunt super incantata de leagan.
Roxana
CoraHope spune:
Messa, te rog da-mi si mie parola de la mailul comun, ca morrrr de curiozitate!
Mersi,
Messa spune:
Mailul de azi din inbox... cu doua linkuri in el...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Liuda spune:
bei vreau si eu leagan, dar cred ca de la urmatorii bani de la stat ( ca tot nu am luat si nu o sa iau nici un leu) 
noi sa fimi sanatosi ca daca mi se pun piticii pe creer cu leaganul - il luam si pe asta, dar unda pusca mea il mai tinem si pe asta ca nu mai incapem in casa....
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Messa spune:
cora, activeaza-ti mesageria privata...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!