Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
sraluca spune:
MESSAAA n-am codecsuri, mama lor. Zi-mi si mie de unde ca ma rog de barbati-miu sa imi abge si mei niste codecsuri de nu stiu cand. Se aude f bine dar persupun ca terebsa se si vada

sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
Messa spune:
Habar n-am... mie mi-a instalat tati tot ce-mi trebe... inca n-a venit acasa, il intreb cand vine.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
laura-popy spune:
Liuda, uite awww.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=37&cod_produs=79" target="_blank">asa am eu leagan si scaun(2in1) E super util, uneori in combinatie cu suzi uit doua ore de copil
. Miscarea e in fata si spate, i-am pus o pernuta sa nu stea aproape in fundulet si e super.
Laura si
David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
anis spune:
Hai sa va distrati un pic..cum o sa arate puiutii nostrii la anul..
Acum vedeta e Ingrid
http://good-times.webshots.com/video/3048480980100129573
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Daconst spune:
Am venit de la sala si vroiam sa va scriu despre laptele HA pentru alergici.
Am intrebat moasa si mi-a spus ca laptele HA e un fel de mancare de cosmonauti,deci foarte,foarte multe chimicale.Ea nu-l recomanda decit daca copilul are aceeasi alergie cu parintii si e ceva cunoscut.Altfel nu.In cel mai rau caz spunea ca-l baga la copii cind se incepe difersificarea cind bb nu mai bea atat de mult din el.
Acum nu stiu ce sa zic,dar astia aici se feresc de produse cu chimicale si merg pe varianta bio.
Voi daca spuneti ca bb se impaca cu el,nu-l schimbati,dar eu am retinut ca aici se cam fereste lumea de el.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Liudo,tot din motiv de spatiu nu am luat nici eu leagan mai mare,desi mi-ar fi placut.Asta al meu e mai micut si il car dupa noi prin casa,unde stam si noi.Cel mare nu poti sa-l prea muti.
Cu banii de la stat faci foarte rau ca nu-i iei.Macar ii donai la unii saraci daca tu n-ai nevoie.
Mie una nu mi-e rusine sa-i iau de la stat,daca statului nu-i e rusine sa-i dea mamei doar 2mil pensie.Asa ca iau tot ce-mi da ca-i prinde tare bine mamei.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
MESSA, moooor, la 35% s-a intrerupt socoteala!
Fa si tu un ban cinstit, le tragi pe dvd si le vinzi pe site!
Incerc din nou, poate termin dimineata...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
Messo,mama dar dureaza mult pina se descarca...nu cred ca ma lasa asta micu in seara asta.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
DANA, multumesc mult, nici nu mai stiu ce sa fac. Abia a inceput sa-l bea de stinge sticluta, a inceput sa puna iar in greutate, sa-l schimb sau nu?
To be or not to be...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
He, he, DANA, amandoua tragem de acelasi link?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)