Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
cristiana70 spune:
LILISOR, da cautare pe google cu CLEBSIELA, nu gasesti nimic de bine... Am gasit despre un bebelus care a scapat cu trnsfuzie de masa trombocitara, dar si despre cativa bebelusi morti la maternitatea din Ploiesti din cauza acestei infectii. Mi se ridica parul in cap!
cristiana mamica de David (21.12.2006)
rali spune:
Aelita - mutumesc! o sa mai incerc si alta data daca nu se inscrie nimeni!
Cristiana - multam fain! Pernutza nu luam, tortul noi o sa-l comandam pentru restaurant iar batista - o sa-i zicem nasei ca si ea e la fel de nestiutoare ca si mine!
Lili- multa sanatate nepotelului, mare lucru nu stiu despre clebsiela dar cum puiutul s-a luptat pana acum ne rugam in continuare sa se faca bine
poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)
anne_ispas spune:
Liliana , din cate stiu io un spital f bun pe probleme infectioase este Victor Babes din Bucuresti. Sper sa-ti fii fost de ajutor. Ii tinem pumnii lui bb, si ne rugam ptr el sa se faca bine.
Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
cana spune:
stau cu bebelina in brate si va scriu cate ceva noi am facut vaccinul cumparat si nu am avut probleme nu o alaptez de la 2 luni deci alimentatie artificiala nan1 cu mucilagiu de orez a luat bine in greutate zic eu de la 3750 gr cu cat am iesit din spital si acuma are 6400gr colici nu mai are de o luna si doarme ca o valiza in gara toata oaptea de cand sa nascut are ceva pe limbuta ceva alb cu ce as putea sa dau sa se curete?
anis spune:
cana, glicerina boraxata cu stamicina, de vreo 5 ori pe zi, pana dispare.Se ia de la o farmacie cu laborator.
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cana spune:
mersi Anis am sa incerc ca vad ca nu mai mananca ca inainte 120ml ai vostri bebelusi cat mananca
loremunteanu spune:
Cana, bne ai venit!
Laura, asa-i... zici ca-i iepuras...
Monykk, o sa incerc si varianta asta...
Nadia si noi pupam fete dragi.
Ivona, sper sa-l linisteasca...
Anne, nu stiu ce sa mai cred nici eu. Asa a zis tanti aia. Dar daca voi n-ati luat alocatie si pe luna in care s-a nascut bebe, probabil ca asa e... M-am bucurat si eu o zi...
Lili, nu stiu nimic despre boala cu pricina. Sper din tot sufletul sa se faca bine nepotelul. Am inteles ca si la Budimex sunt medici buni. E un nene pediatru foarte renumit (si pe aici pe forum) care lucreaza la Budimex... Poate un subiect separat pe undeva pe forum te-ar ajuta mai mult. Nu stii de unde sare iepurele.
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ronimunteanu/albums
tonylexa spune:
buna
as vrea sa intru si eu in discutie, adica sa ma bag un pic in seama
si fetita mea s-a nascut in februarie, mai exact pe 10 febr 2007 (la 40 de sapt) cu 3,500 kg si 49,5 cm, prin cezariana scor apgar 9
cred ca am cunoscut-o pe megbeng la spital
e vorba de municipal; erai in salonul din aripa de travalii, iar eu urma sa nasc si pt o scurta perioada de timp am stat acolo pana am fost mutata in aripa pt cezariene
daca iti mai aduci aminte, atunci buna
parca ai nascut un baietel, nu?
fetita mea se numeste ANA DARIA
acum are aproape 7 sapt si ma intrebam si va intreb si pe voi: la varsta asta e normal sa doarma atat de putin?
adica, in timpul zilei sta treaza de la 12-13 pana pe la 19
nu pot sa o conving sa doarma si pace
atipeste si se trezeste dupa 5-15 min, depinde cum are chef
si i se face somn cand e ora de baie
megbeng tu ai avut surprize cand ai ajuns acasa cu bebele? cu daria am avut cateva surprize: vaccinul nu i-a fost facut cum trebuie si , langa injectie, are o galma, de fapt e ceva lunguiet; de-abia acum incepe sa se difuzeze serul (cel putin asa zice pediatra); buricul nu l-au taiat suficient de scurt si statea putin in afara asa ca a trebuit sa folosim o centura ombilicala pt a rezolva problema
nu mai zic ca nu i-au aspirat bine nasucul si e infundat, sper sa nu fie vorba de polipi
din fericire, am o fetita vioaie care stie cine e mami si care zambeste de mama focului si rade cand imi aude vocea , asa ca toate aceste lucruri mi se par trecatoare (de fapt stiu ca vom trece peste ele curand) si nimic nu mai conteaza decat daria
nu-i asa mamicilor?
e suficient un zambet de-al bebeilor si ni se topeste inima de drag
Liuda spune:
mai care e faza cu acel scaun care leagana copilul, nu am fost atenta cine a postat si nu mai gasesc... vreau si eu, unde il pot cumpara ca macar din cand in cand sa adoarma singura ca poate scapam si noi de leganatul cu ssss
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007