Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 2
wannajo spune:
Off..nu stiu de ce nu se vedeau pozele, ca sunt pe public.
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311186803
Despre vaccinuri, ce stiti despre Iinfanrix hexa vs Pentaxim?
Trebuie sa alegem si nu stim...nu e problema de bani, ci de eficienta.
pupici,
wanna & Andrei David (7 feb 2007)
kateryna spune:
Wannajo, din cate stiu eu majoritatea fetelor (inlusiv eu) au facut infanrix hexa. Mi se pare ca doar Alinuk a facut Pentaxim cu inca ceva.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
rali spune:
quote:
Originally posted by cana
fetelor cum reusiti cu pozele ca eu nu reusesc
Activeaza-ti mesajele private ca sa iti putem trimite parola contului comun.
Pentru poze: pe prima pagina ai un link la "albumul nostru de familie". Da-i Sign in si te loghezi cu id-ul mamicile_ianfebr2007 si parola
1. upload photos/ new album si iti creezi un album cu numele tau/ incarci pozele cu browse/ start upload/save. apoi daca vrei sa faci albumul public (sa poate fi vazut chiar daca nu esti logat) in share/ permissions/public/save.
Succes!
poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)
rali spune:
Nasol Kateryna cu unghia.... si chiar nu se poate face nimic in afara de scos?
poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)
ylilimic spune:
Am venit de la vaccin, totul bine si frumos, inca. Repet: am mers pe formula de la stat (poate nu s-a auzit pana in fumdul curtii)... Adam are 5,300, 60 cm, 38 cc.
sunt pro AC - am luat si inainte fara sa ma schimbe intr-un fel, am luat si cu ocazia primului alaptat (tot Exluton), iau si acum. Insa dupa ce voi termina lapticul lui Adam am sa ncerc varianta unui sterilet. Desi sincer as vrea sa incerc ce spunea si amaya sa-mi conviing sotul pentru o vasectomie Pai, ce...sa umble si la putza lui macar o data, ca pe a mea am dat-o la control de n+1 ori
pediatrii si increderea in ei - s-ar putea sa nu fiu intru totul de acord cu ei, caci la Mangalia nu prea gasesti BUNI. Prin urmare, desi ma repet, nu am dr pediatru la copiii mei, si daca trebuie sa urmeze un tratament ma consult mai intai cu prietena mea, med de fam pe care o consider mai de incredere. Oricum sunt o mamica sacaitoare, le pun 1000 intrebari, vreau raspunsuri pertinente ca doar nu sunt venita cu Doctorii nu prea agreaza asta dar dupa ce ii conving ca stiu cu ce se mananca un paracetamol, o lasa mai moale...ultima data mi-a zis "va vad oameni cu pretentii..." e de bine, nu? Nu vreau sa mai am parte de "si daca va spun, ce? va pricepeti?"
cana - bine ai venit! Activeaza PM, iti va folosi. In stanga sus, la Profilul personal.
botezul - l-am schimbat din nou, il vom face ca multe din voi, dupa Paste dar pe 15 aprilie. Acum Matei e de vina...nu vreau sa il expun prea curand la aglomerari de genul asta si bb ar fi chiar dupa vaccin, ori o eventuala raceala nu ne prinde bine
Dana - si la noi se adoarme greu, dar daca imi fac timp si ii ofer atentia necesara, in final oboseste si il pun in patut unde il legan de 2,3,5 ori si e gata. Daca nu pe umar la careva...
la multi ani sarbatoritilor zilei!
lore - mumos Roni
katy - de ce nu iei tu niste Calgel sau Dentinox sa ii dai pe gingii, mai amelioreaza...nu are rost sa-l lasi sa se chinuie, daca tot s-au inventat...
alocatia - la Mangalia vine dupa 4 luni, indemnizatia dupa 2-daca depui dosarul in max 60 de zile de la nastere;daca depasesti poti astepta si mai mult. Zilele astea tre sa iau trusoul, poate maine...
maria - pupam fetita bilnavioara; poate totusi prea repede augmentin...las ca trece!
ivona- imi pare rau de bubele tale, nu ma pricep, nu vb
mirandolina- da, si bbii platesc intretinerea. Mie mi-l pun e abia din martie (bb de 2 luni).
pentru unghii infectate-daca tot ati incercat de toate ce poate sa mai strice o parere: o frunza de patlagina/varza cruda zdrobita intre degete si aplicata pe rana. apoi bandaj sau sosete. trege afara si mama infectiei.
dadap- lasa buricul in pace, mai mare ca al lui Adam nu cred ca e...poate ii pun si poza
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
aelita spune:
dormitul copilului-are mai multe metode,in functie de momentul zilei.seara doarme la san si o pun in coshul ei si nu zice nici crr 2-3 ore,acum chiar si 5 ore in prima faza din noapte.
a doua trezire,pe la 4-5 dimineata,la fel,adoarme la san,o punin cosh si gata.
dupa ora 8 are chef de joaca,iar eu de somn,o punla san si dac anu mai adoarme ma mai joc cu ea,ii dau iar sa suga si adoarme langa mine in pat si nu o mai mut ca nu mai dorme asa profund ca noaptea.
pe la ora atsa,e ora forumului-desi nu mereu aceeasi ora- ii dau sa suga aici la calculator,int imp ce citesc,si adoarme pe o perna pe genuchii mei miscatori.
in alte cazuri ,cand plange de somn o pun pe picioare . asta mai spre seara.
deci nu e o metoda dor..dar in brate pe sus,mergand,niciodata nu am adormit-o ,imi rupe spatele.desi e vai de ea de mica,dar ma gandesc mai tarziu...O plimb princ asa asa o tura.,ca sa nu zica ea ca sunt rea si nu ii arat casa,si dupa ce vede tot ne punem la calculator.
cand nu are chef de somn,vrea sa stea in fund,si o tin cum pot,cat sa nu se lase cu greutatea ei ,o sustin eu,dar sa se vada ea asa ca nu vrea culcata ca bebelusii decat cand doarme.
aa,am mai adormit-o aici langa clculator siin landoul de la carut,(demontat ,nu cu carutul),pe masa,leganat.
inc azurile in care nu adoarme la tzatza,e necesara suzeta in gura si pusa pe o parte.adoarme in 3 minute!
cana bine ai venit !
rali,ai reusit sa faci capitol nou, bravo!
dadap mie nu mi-auspus in spital sa manevrez nimic la buric.si mi-au cam dat toate sfaturile utrile,plus un ghid.o fi vreo metoda pe la noi..
kateryna ceeeeeeee? cum sa scoata unghia???? maaama meaaa!
wannajo,am vazut pozele.frumoasa mamica,frumos bebicu' !
SA CREASCA MARI !:
Andreea Ioana (Happy Girl )-3 luni
Iulia (Maria72)-2 luni
S.
aelita spune:
lilico ,mai bine amani botezul,clar,pana se limpezec lucrurile.si eu il fac dupa pasti,dar cred ca va fi duuuuupa mult,daca nici data nu am,nici gand...
dupa paste la mine insemna ca " nu inainte ,in niciun caz,de trei luni",dar asta poate sa insemne si la vara...Cand mi-o veni mie .
Ceva nou: mama a zis ca ar sta ea cu fata acasa..ca si asta era la mine o problema,cum stam cu copilul atatea ore la restaurant..ca nu avea cine sa stea acasa cu ea...Daca s-a oferit ea...asa poate facem mai edvreme,nu chiar la vara.
te-am mai intrebat,esti sau ai fost suparata pe mine?
S.
ylilimic spune:
am nevoie de ajutor in sfaturi!
In octombrie va scriam de verisoara mea Madalina care a nascut un bb cu probleme de sanatate. Puteau fi evitate unele complicatii daca nu era tratat la Cta . In prima luna de viata in sp din Cta a contactat un microb clebsiela-sper ca e corect- de care nu mai scapa. Au urmat internari la Budimex (nici ei nu au descoperit microbul, dar l-au operat pt traheostoma), la Tg. Mures (i-au facut o operatie de corectare de valva pulmonara si au depistat microbul) si acum e iar la Budimex. Doar ca s-au cam saturat de pacient, ca e septic si tine un salon ocupat doar pt el, si vor sa-l trimita la Cta, unde nu are sanse din lipsa de medicamente si aparatura. Intrebarea este: care este cel mai bun spital de copii, pe probleme infectioase/plamani? Ce stiti despre acest clebsiela?
As incerca orice sa aflu ca se poate vindeca, va rog sa intrebati pt mine, daca aveti unde! Are 5 luni si jumate, 5 kg, 63 cm, se hraneste doar prin sonda cu lapte, e taiat (operat) de la gat pana la buric+ traheostoma (un buton la gat ca in cazul cancerului la gat) la care s-a intervenit chirurgical de 2 ori.E si cardiac, dar operatia va fi posibila dupa varsta de 1 an. A suferit destul si de aia indraznesc sa va inoportunez cu mesajul asta dupa atata vreme! va roooog, ajutati-l Multumesc din suflet!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
anis spune:
aelita si noi facem in mai.Sa-ti zic ca restaurantul ales are si un separeu, e acolo fac camera copilului si uite asa am rezolvat treaba.
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cristiana70 spune:
Cristiana, noi avem botezul pe 14 -nici noi nu o sa avem moasa -dar nu stiam de perna, batista si tort - de ce si unde le aduce nasii?
RALI, nasii cumpara chestiile astea (noi nu am avut perna d-aia si soacra-mea a tinut mortis, ca zici ca pe ea o botezau. O chestie inutila, pe care dai carutza de bani sa fie "frumos". In batista mi-au pus o suvita di parul taiat de preot. Tortul e pentru petrecere!
LILISOR, bre, s-a auzit in fundul curtii (la mine), si noi am facut vaccinul de stat. Am mai spus si eu de n ori, cel de cumparat in Arad nu se gaseste, si daca sunt probleme acum ce ma fac la revaccinari? Plus probleme de depozitare, transport. Plus ca NU ne imping banii afara din casa, mi se pare chiar un moft.
Mi se pare corect ce zici de pediatri, greu le e dom'le sa inteleaga ca mai sunt si alti muritori care stiu ce su cum cu medicamentele.
Off, imi pare tare rau pentru nepotelul tau, tare nenorocit e spitalul asta din C-ta, doar de rau aud. Mi se rupe sfletul ce am citit despre micut, DD sa-i dea sanatate, sa se refaca cat mai repede!
CANA, bine ai venit!
DADAP, am mai auzit o chestie d-asta cu buricul, sa-i puna o moneda mai mare infasurata in leucoplast pe buric.
cristiana mamica de David (21.12.2006)