FIV 112

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!

O zi cat mai frumoasa si un inceput de saptamana cat mai bun va doresc!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kora, acum un an am avut FSH-ul 9 si ceva iar acu' 2 luni era 11. Am sa-l mai repet. Bafta sa-ti vina CM-ul si sa incepi injectarile.
Moni, n-am pus decat utrogestane si 2 gravibinon.
Fetelor, la cat timp dupa intreruperea utrogestanului vine CM-ul? Si la cat timp poate fi repetat FIV-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Mirela 1 imi pare foarte rau ca nu ai reusit si iti doresc ca urmatoarea incercare sa se incheie cu succes! CM-ul poate veni imediat sau la cateva zile. Mie mi-a venit imediat. Depinde de organism, de stimulare, etc. Un nou tratament pt FIV depinde iarasi de cat de puternica a fost stimularea. Mie mi-a spus dr ca stimularea nu a fost puternica si ca ma pot apuca din nou in 2 luni. Iti doresc multa putere sa mergi inainte!

Kitta nu era nimic urgent. Vorbim diseara!

OanaM multumim pentru poveste! Ce face burtica?

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Kora bafta multa, esti (suntem )pe ultima suta de metri....!
Mirela eu stiu ca dupa 4-5 zile dupa intreruperea utrogestanulul ar trebui sa vina CM-ul, dar cred ca este vorba si despre cum reactioneaza fiecare organism in parte.Iar despre pauza dintre fiv-uri parerile iarasi sunt impartite, mie dr. meu mi-a recomandat 6 luni pauza iar eu am ascultat!!!
Pussi ...!++

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Mirela - i-mi pare tare rau de nereusita...precis data viitoare va fi un rezultat pozitiv .
Delia -cred si eu ca trebuie sa continui tratamentul .
LilianaFI-bata-i cucu de foliculi .Poate ar trebui sa incerci alta schema de tratament data viitoare.Am inteles ca in cazurile astea stimularea din Z2 dupa CM da rezultate mai bune decat cu inhibare .Am citit asta pe situl "cercounbimbo".Incearca sa intrebi acolo caci iti raspund medicii la intrebari.
Pussi- stau cu pumnii staaaaansi ca sa iasa II.
Multa bafta fetelor care incep si bun venit noilor viitoare mamici .
P.S.Am facut si eu ciorbitza de fasole cu varza acra

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mirela, eu cred ca depinde si cat progesteron ai in organism. El sustine si controleaza mucoasa uterina. Intre 2 FIV-uri se recomanda minim 3-4 luni. Mie mi-a zis dr. sa-l sun la sfarsitul lui mai, FIV-ul facand-ul in februarie. Dar dupa mine ar trebui facut dupa ce doua luni CM iti vine la fix.

Fetelor am intrat in aprilie si vad pe lista o gramada de fete care se pregatesc. Scces la toate si numai reusite, si sa se modifice in .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE, BUCURIE, IMPLINIRE SI NOROC! Iar 31 de ani sunt numai buni sa devi mamica . Te pup Galuscuta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Monilland multumim din suflet!Tu cand vrei sa incepi,peste doua luni?Ai luat decizia daca mai faci la Cj sau mergi la Szeged?Si tie iti doresc ca urmatoarea incercare sa fie reusita DOAMNE AJUTA!
Mirela si eu am avut luna trecuta FSH 9,77 ( valori normale max. 13 ), acum il voi repeta in z2...,sper totusi sa raspund bine la stimulare mai ales ca aveam ovulatie naturala buna...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Galuscuta LA MULTI ANI pt. cele 31 de primaveri,
iar la implinirea celor 32 sa te vedem asa:!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Buna, fetelor! Felicitari si ma bucur din suflet pentru cele care au reusit sa isi vada visul implinit! Nu am mai scris de ceva vreme la acest subiect dar v-am urmarit din umbra. Intre timp am facut si eu un FIV la Cluj, pe 9 martie, din pacate nereusit. Ma asteptam totusi la acest rezultat, pentru ca nu am raspuns prea grozav la stimulare: din patru foliculi "demni" de recoltare s-au obtinut trei ovocite, doua fecundate, transfer la 48 de ore, unul cu 4-5 celule iar celalalt de 2 celule. Bhcg-ul in ziua 12 a fost mai mic de 0.1, deci nu a fost nici o tentativa de prindere. Am plans, m-am intrebat de ce, m-am adunat si acum astept cu nerabdare sa o iau de la capat. Sunt convinsa ca de data aceasta voi reusi. Trebuie!!! Vineri am fost la control si am primit unda verde pentru luna mai. Deci, astept sa imi mai vina o data ciclul si din ziua 21 a ciclului urmator, deci aproximativ prin 10-11 mai incep din nou tratamentul, dar de data aceasta cu o doza mai puternica pentru stimulare. Sper ca de data aceasta sa fie cu noroc!

Mergi la inceput