FIV 112

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

La multi ani floricelelor!
Sa va aduca primavara numai in corole! Polenizari fructuoase si fericire!

Pussi, Delia tin pumnii, sa veniti cu vesti bune!
Nicole, felicitari pt test, poate un fratior pt Ioana?

Eu sunt bine, ma inteapa asta micu pe colo - pe colo, scutura de cordon din ora in ora dupa peste cu usturoi, si va pupa pe toate!

Shery 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Moniland, Antosit - multzam fain

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Kora un special pentru tine. Sa iti ajute DD sa fie totul bine si sa ai la sfarsit bebelul mult dorit.
Iti tin pumnii.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

La multi ani, celor care si-au serbat ziua ieri, mult noroc si bebele sa vina cat mai repede!
Galuscuta, La multi ani si sa fie cu ochisorii de data asta!

Eu sunt bine, deocamdata, maine merg la echo.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Buna Dimineata! Doamne, dar harnice mai sunteti la scris. Eu am avut probleme cu netul si nu am mai reusit sa scriu, dar bine ca s-a rezolvat.
La Multi Ani tuturor Floricelelor, sa fiti sanatoase sa va bucurati de tot ce-i frumos in viata si sa deveniti cat mai curand mamici cu acte in regula.
Madalina28, imi pare rau ca nu poti face luna asta. Iti tin pumnii sa fie bine si sa poti face ET-ul luna viitoare.
Kitta, imi pare rau ca tratamentul ti-a dat emotii. Tin pumnii in continuare sa fie bine.
Delia, cum spuneau si fetele, nu intrerupe tratamentul si mai fa-ti testul peste cateva zile. Doamne ajuta!
Adhnana, Felicitari pentru bebelusa, sa fie sanatoasa si sa ai sarcina usoara in continuare!
Pussi, tin pumnii sa fie cu II!
Cris86, ce faci?
Nicole74, felicitari pentru reusita, sarcina usoara si bebe sanatos! Ne spui si noua tratamentul de sustinere?
MOana, ai dreptata iubita, ar trebui sa mai lucrez tabelutul, o sa tin cont de ce ai scris si tu si il refac. Pupici pe burtik
Mirela1, imi pare rau ca nu ai reusit de data asta. DD e sus si te va ajuta la urmatoarea incercare!
Cellu, bine ai venit, iti doresc mult succes in continuare.
Delfi, tin pumnii sa mearga bine tratamentul si sa reusesti.
Andra, o sa fie cu noroc, cum spui si tu, trebuie!
Galuscuta, La multi Ani, sa fi sanatoasa si sa-ti tii BB in brate cat mai curand.
Kora, Zouzou,
Pup toate fetele care se afla in tratament si burticoaselor le doresc sarcina usoara in continuare si le pup pe burtik, poate se ia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, cred ca raman la CJ
Andrao, mult succes pe data viitoare. Eu am reusit la Cj deci se poate.
Sheri, si noi il pupam si daca la peste face scandal atunci incearca o fripturica.
Dana, iti tin pumnii pe maine la eco, iar apoi sa te vedem cu la semnatura.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Moni
Delia, ai facut testul prea devreme, mai ai putina rabdare si mai fa-l odata.Eu am facut testul in ziua a 11a si mi-a iesit o valoare destul de mica(76,59)asa ca in ziua 8 nu cred ca avea cum sa iasa bine.
Nicole74 , felicitari pentru sarcina!! Ce bine ca ti-au iesit ambele fertilizari din prima!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

GALUSCUTA,LA MULTI ANI

Aldolina,eu sunt dereglata rau,ieri am avut iar pete maroni,si daca o tin tot asa cred ca nu fac ET luna asta.Daca ajungi la Doctora inaintea mea sa nu uiti s-o intrebi de medicatie.

Pussi,ma gandesc la voi

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Galuscuta La multi ani si la anul pe vremea asta sa-ti tii bebele in brate!

AndraO imi pare rau pentru nereusita ta! Sper din tot sufletul ca data viitoare sa fie bine!

Sheri

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor, am pus pe cineva sa intrebe in Germania de progesteronul care-l folosesc fetele de la Szeged si mi-a spus ca acela e pt animale. Adica asta:
http://www-vetpharm.unizh.ch/TAK/04000000/00042731.01?inhalt_c.htm
Voi ce stiti? Oare linkul nu e cel cu prog de la Szeged? Eu am si poze cu fiolele si sunt aceleasi date ca in link.
Ma puteti ajuta cu un raspuns?

Miki

Mergi la inceput