FIV 112

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Venera gravibinonul este indicat pentru o "insuficienta dovedita de corp galben, in cazul unui avort habitual sau al unei situatii iminente de avort. Pentru echilibrarea situatiei hormonale dupa inducerea unei ovulatii". Asa scrie in prospectul de pe net. Nici mie dr. nu mi-a zis nimic de el. Am inteles ca se ia ca supliment. Oricum dr. recomanda utrogestanul dupa FIV. Dar poate la unele dintre noi nu e suficient utrogestanul si atunci se ia in plus gravibinon (caci la noi numai asta se gaseste) sau progesteron. Eu as opta clar pentru progesteron cel putin in cazul meu.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anykonu stiu ce sa zic, ca eu nu am temaperatura...intradevar TB trebuie sa fie peste 37, dra de corporala nu stiu..Nu injectia..nu te pot lamuri ca eu fac progesteron...
Delia noi am facut ET in aceeasi, vinerea...la numaratoate ziua ET nu se pune. Pe mine m-a pus sa-l fac joi in 05.04..la 13 zile dupa ET!! Asa ca cel mai sigur repeta-l joi
Moni acum ca am aprobare nu mai vreau Temperatura corporala treb. sa fie mai mare de 37??
veneraai nevoie de progesteron pur, ai nevoie de 16 ml...adica 16 fiole de 25 mg...asta pentru FIV, la IA nu se da, Liana stiu ca a facut la IA, dar doar 3 fiole

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

ANYKOeu am avut temperatura intre punctie si ET si in prima zi de la ET,dr embriolog mi-a spus sa iau paracetamol altceva nimic.Nici la mine nu era de la raceala nu stiu de ce am facut dar dupa ce am luat cateva zile cate un paracetamol pe zi mi-a trecut.Stai linistita nu e ceva grav.Gravibiron nu am facut dar dc dr ti l-a prescris fa-l in ziua 4-a.Multa bafta in continuare sa fie cu ochisori.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Pussi, se zice ca temperatuta bazala. Dar la mine la inceput era > 37 si o luam la axila.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Moniland si pussi, multumesc pt informatii!!

Oana, dana, ce mai faceti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

monisi cea bazala cat treb sa fie ca sa fie sarcina???

PUSSI

Mergi la inceput

pussi, se zice >37. Dar sti cat de greu iti iei temperatura bazala, adica conditiile cumulative ca sa ai un rezultat real. Eu nu mi-am luat-o niciodata. Doar la axila.
Deci pe joi ai rezultatul?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Va multumesc mult pentru ajutor, m-am mai linistit.
Felicit prezentele mamici si doresc noroc viitoarelor aspirante fara nici o exceptie.

S-auzim de bine.
Anyko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La multi ani tuturor florilor!!!!

Delia ti'am spus ca te bat?????nu opri tratamentul si ai rabdare macar pana joi..in z8 e nul rezultatul chiar daca e sarcina..asa ca ai rabdare te rog,,si daca iti mai vin nebunii scrie'mi mie sa iti arat putin ca sa'ti revii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LIANA,suunt cuuuminte,nu vezusi???Ma duc joi la doctor la testul urmator,dar eu tot amarata sunt......da-mi fac enjectile in continuare....

Mergi la inceput