FIV 112

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pe NATIONAL GEOGRAFIC e un documentar cu dezvoltarea lui bebe in burtica,cu ce simte el si ce oragne se dezvolta in fiecare saptamana etc e fff. interesant si emotionant!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

La multi ani cu sanatate si impliniri celor ce poarta nume de floare si daca mai aveti in jurul vostru si "floricei" sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI FLORICELELOR SI SA VA INFLOREASCA BURTICILE LA TOATE ANUL ASTA!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

deliasa nu intrerupi tratamentul, maine sa repeti testul!! Tin pumnii
Nu am facut testul de urina...

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR SI FLORICELELOR!!!Ziua Sfanta de azi sa va implineasca tuturor visul de a deveni mamici de bobocei!!!

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

zouzou, dar gravibinonul pt ce se da??? Nu e bun?? O sa spun sa ceara progesteron pur, dar ai idee cam de ce cantitate as avea nevoie?? Daca fac inseminare pot sa-l folosesc? Succes!!

Delia, eu zic sa nu intrerupi tratamentul, mai asteapta cateva zile si refa testul.

LA MULTI ANI celor cu nume de floare, sa fiti sanatoase, fericite si iubite si sa vi se implineasca visul cel mare!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Dragele mele am si eu nevoie de voi urgent!
Sunt in ziua a 3-a de la ET si am niste calduri ingrozitoare cu temperatura de 37,2
S-a mai confruntat cineva cu astfel de problema? Chiar nu stiu ce poate insemna, de raceala nu poate fi vorba.
Va rog sa ma ajutati! Iar in ceea ce priveste gravibinonul, voi ce spuneti sa-l fac in ziua a 4-a de la ET chiar daca endometrul este 14.
Multumesc!

Anyko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pup si eu florile de aici si LA MULTI ANI!!!Multumesc mult pentru sustinere si nu voi intrerupe tratamentul,dar nici nu ma duc luni la test,mai stau pana pe joi.Si.....poate se indura domnul de una care refuza sa accepte realitatea.Totusi de la cate zile dupa transfer v-a chemat pe voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anyko temperatura trebuie sa se mentina >37 grade in primul trimestru de sarcina. Si eu aveam senzatii ca-mi iau foc obrajii. Asa ca stai linistita ca nu e rau. Cu injectia nu ma pricep ca nu am facut-o. Bafta multa sa ai.
Venera, cu reteta din Romania sau fara reteta. Sa-mi spui cum rezolvi. Eu zic sa-ti ia doar progesteron pur penru ca, cu estrogeni sunt si la noi (gravibinonul).
Pussi, bine ca ti-am dat unda verde caci altfel sigur faceai
Delia, mie mi-a zis sa fac hcg-ul la 14 zile.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Delia, eu am facut testul in ziua 11 de la ET, de obicei se face cam la 14 zile, mai mult sau mai putin, depinde cum pica, ca la Giulesti se face numai in zilele de marti si joi. Ei spun ca uneori nu e bine sa treaca prea mult, dar nu am inteles de ce.

Moniland, gravibinonul la ce ajuta sau cand e contraindicat? Mie nici nu mi-a pomenit dr de el.Eu am anuntat sa se intereseze de progesteron pur, astept raspunsul. Sper as fie fara reteta.

Mergi la inceput