FIV 112

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Lachi + Lachiutze ma bucur mult ca stati bine cu glicemia!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Andrada si eu... mi-am luat o piatra de pe inima!

lachi 19+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Adnana felicitari pentru fetita!!!!Nu stiu daca iti poti imagina cat de mult imi doresc si eu mai multe fetite,macar 2.Da-mi reteta,pliiiiz!Sarcina usoara in continuare si dusa pana lacapat si bebita sanatoasa si norocoasa!!!

Lachi,uite de asta e bine totdeauna sa ceri si o a 2-a parere,sau repetare de test!Bravooo!
FETELOR...EU CRED CA PUN MANA PE TELEFON AZI SI FAC O PROGRAMARE DE UN TEST DE SANGE PE MAINE CACI PANA LUNI.....O SA CARUNTESC DE TOT.....EU NU PREA LE AM CU RABDAREA.DACA E DE BEBE AR TREBUI SI MAINE SA IASA,NU?
GALUSCA LA MULTI ANI si din partea mea ,si fie ca urmatoarea zi de nastere sa o sarbatoresti cu bebe in brate ...si....nu te mai prosti caci tot ce incepe cu 3 este varsta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Delia da ce zi esti mama maine?bag seama ca te manaca
Lachiiiii io nu te impus te puppppp se pune?ma bucur ca a iesit binee,,,
Monica ce ai stabilit in final..ce faci?unde?ca io sunt curioasa rau

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Kora-
Delia21 - multumesc ,ma simt mai nasol ca am 31 doar pentru ca n-am inca un bebik...totusi sper din suflet sa se implineasca dorinta asta , ca e unica care o am acum
si va urez la toate o DUMINICA A FLORIILOR frumoasa si la toate fetele in asteptare II foarte pozitive

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Ieri in sfarsit maroul s-a transformat in rosu. Am avut niste dureri crancene, ca niciodata si mai-mai sa lesin in baie. Noroc ca patul nu era departe. Acum sunt din nou la capitolul maro

Ca sa va spun drept ma simt groaznic. Nu mai imi vine sa incerc nimic. Citesc-citesc-citesc pe net.

Stiti cumva cum pot lua Progesteron injectabil din UK? Ce fel de reteta, in ce limba (engleza, presupun), cum se numeste (GESTONE???), adica cam cuvant cu cuvant ce sa-mi scrie doctorul. DR. de familie e bun? E valabila o reteta din Romania? In Ungaria n-am la cine sa apelez.

Va pupacesc pe toate fara nici o exceptie.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LIANAAA,....pai nu-ti dadusi seama ca ma mananca?!?!?!?!?Si ca sa-ti raspund......astazi este exact o saptamana de la ET......oare ar fi prea devreme daca ma duc maine,caci nu mai am rabdareeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Deliooo ete caa nu'mi daduida acu vaz ca te manca rauu//rauuu..pe bune,,ce vrei sa iasa la 7 zile??????ha??????macar 3 zile mai ai rabdare pe bune ca e prea devreme,,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor a fost Moisica vs un preot la stiri pe TVR2.Poate da in reluare mai tarziu.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

M-am uitata pe programul tvr2 si este in reluare la ora 6 dimineata cine poate sa se trezeasca....

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput