FIV 112
Raspunsuri - Pagina 13
KITTA spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturi si sustinere. Am mai inteles ca la MNL ei se ghideaza dupa valoarea estradiolului cum creste pe parcursul stimularii ca sa isi dea seama catai foliculi sunt bucni si cat sunt chisti. De aia nu se incepe cand sunt chisturi + alte probleme care ar putea sa apara. Totusi cred ca ma vor intoarce la schema mea de inceput adica scurta cu direct stimulare, ceea ce nu prea este caracteristica la MNL. Intre timp am reusit o programare pe 8 mai la Marinescovici la Giuli (oricum pe 10 aprilie) incerc la Cabinetul lui poate am ceva noroc mai devreme. Si pe nu stiu cat aprilie la Dr, Neamtu tot la Marienscovici la ab. particular asa ca voi ataca pe mai multe planuri. La MNL am intalnire cu dr. pe 16 aprilie si voi vedea mai intai ce zice el, ca doar e a doua nereusita la el. Oricum primul CM care s-ar putea sa fie dereglat il las si probabil ca mai las unul sa treaca si iat cum se face mai.
MRL - mai da-mi adresa ta de mail o data.
Madalina 28 - putem sa ne punem vechile video recordere sa inregistreze, dar al meu a zis ca nu are chef iar eu nu stiu sa il programez.
nicole74 spune:
Buna seara!
Nu am mai scris de f. mult timp aici!
Vin insa sa va dau o veste minunata! Sunt insarcinata! Sambata trecuta am facut et cu 4 embrioni congelati si ieri mi-am facut beta-hcg-ul. Azi cand am primit rezultatul prin fax, nu-mi venea sa cred cat sunt de norocoasa.
Va pup si nu uitati ca totul este posibil
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Monica-Elena spune:
Bravo Nicole, micuta Ioana va avea un fratior sau o surioara sanatos(a) sa fie. Bravo fata frumoasa!
nicole74 spune:
Multumesc mult! Noi am fost colege.
Am uitat sa-ti spun, sa ai timp frumos la munte! Te pup! Si pe Mihnea il pupa si Ioana.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
danyalo spune:
wow Nicole sa stii ca eu nu te-am uitat! Si nici fetele...
Ai facut la Sabyc Et-ul nu?? Poate ai gemenasi!!Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilasi...Ioana cred ca e marisoara deja!Sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi!
Mirelush ..maine e momentul adevarului..ma gandesc la tine...si ma rog sa fie totul OK!... bafta!
Delia... sa se lase cu okisori!! Bafta si tie la test!
Va doresc un We minunat!
P.S.kitta - nici eu nu stiu ce sa mai zic!Dar e bine sa consulti mai multe pareri! Asa poti sa alegi ce vei face mai departe! fata!
dany
Ioanatugs spune:
DanaP. si Liana30 va multumesc mult pentru ajutor!
LilianaFi eu i-ti tin pumnii stransi sa creasca foliculasii mari si frumosi, indiferent de numarul lor!
Delia21 multa bafta, sa fie pozitiv!
Mirela_1 pe cand testul???? Tin pumnii stransi pt. tine!
nicole74 spune:
Multumesc, mult Dany! Da la Sabyc am facut et-ul. Ioana are 1 an si 7 luni, e o adevarata domnisoara!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Liana30 spune:
Felicitariiiiii nicole
Ioana sa fie cu mult,,mult noroc
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
zouzounaki spune:
asteptam ||
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Adhnana spune:
Fetelor, multumesc din suflet de urari!
Pussi si Delia mai aveti putin si va asteptam cu testele pozitive. Bafta multa!
nicole74 felicitari pentru bebe!
Mirela te asteptam cu vesti bune!
Va pup pe toate fara exceptie!
Adhnana 12+