Aquagym?
Raspunsuri - Pagina 2
mira_m spune:
Jena, nu-mi e, Miha, ca sunt f slaba insa vreau sa mai tonifiez muschiuletul. Eu am facut si pilates mullt timp dar vreau si altceva!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
grati.ela spune:
Eu am lucrat pana acum o luna la hotel Majestic cu Simona Brancusi. 10 sed/luna=140ron; 5=75ron. Am fost extrem de multumita. Conditiile sunt excelente iar instructoarea super. Rezultatele se vad imediat. Cat despre rusine...erau grasute de toate categoriile, persoane trecute de 50 de ani, tinerele subtirele...Venind din august am vazut rezultate remarcabile la unele persoane; ceea ce era insa comun tuturor: starea de bine...
Anuska spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Eu am lucrat pana acum o luna la hotel Majestic cu Simona Brancusi. 10 sed/luna=140ron; 5=75ron. Am fost extrem de multumita. Conditiile sunt excelente iar instructoarea super. Rezultatele se vad imediat. Cat despre rusine...erau grasute de toate categoriile, persoane trecute de 50 de ani, tinerele subtirele...Venind din august am vazut rezultate remarcabile la unele persoane; ceea ce era insa comun tuturor: starea de bine...
Imi poti spune si mie locatia exacta? Si programul?
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
mamacangur spune:
Fetele prin Cluj nu stiti nimic?
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
valentinag spune:
Gratiela,doar 140 RON 10 sedinte???Adik 14 lei sedinta???Aoleu,eu am platit 320 ron pe 8 sedinte
MAi zi-mi cum este,ce program au,etc,etc,ca poate schimb locatia!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
grati.ela spune:
L-S 11,30; Ma,J: 17,30; Mi, V:18
Langa Univ. Bucuresti, langa Teatrul Odeon...
sedinta 20ron ; abonament 10sed=140ron, 5 sed=75ron
teodoca spune:
vin si eu, vin si eu
ma ia cineva? ca mi-e urat sa ma duc singura. nu vreti sa facem un grup, fetele interesate si sa mergem impreuna?
valentinag spune:
Eu mai am 3 sedinte platite dincolo,o sa le fac dupa Paste si por'ma ma infiintez cu voi!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata