Aquagym?

Aquagym? | Autor: mira_m

Link direct la acest mesaj

Stiu ca e f eficienta si vreau sa merg cu o prietena, insa nu stiu daca trebuie sa stii sa inoti sau nu pentru acest lucru.
Am auzit tot felul de pareri, desi cred ca apa ar trebui sa fie la nivelul bustului.

Eu vreau sa-mi tonifiez muschii si fitness normal nu mai pot face fiindca am dureri de spate groaznice!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Din cate stiu eu, se face intr-un bazin unde apa iti ajunge la nivelul pieptului.... De ex la Herculane se facea intr-un bazin care pe margini avea apa mai putin adanca si acolo se faceau exercitiile, iar in mijloc mult mai adanca si puteai inota la sf orei de gimnastica.....
M-ar tenta si pe mine sa stiu unde pot face in Bucuresti. Am inteles/auzit ca la Hotel Parc in apropiere de Casa Presei Libere, insa nu stiu exact nici locatia, nici program, nici tarife....
Asa ca cine stie astept cu interes detalii.

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna, am eu o prietena care se duce la Aquagym, abonamentul pe o luna este de 2200.000 lei, si apa nu ete ff mare iti ajunge pana la nivelul sanilor,se fac fff multe exercitii cu colac , cu un burete in forma de haltera si tot felul de chesti,ea e ff multumita a inceput acest program de exercitii de anul trecut din mai si avea probleme cu greutatea,acum se simte ff bine si a si slabit.
Bafta daca va duce-ti.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Da' nu spui unde face prietena ta aquagym!
Si cand, care e programul?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buchon spune:

Se face si la Hotel Passion din Dr. Taberei (Valea Oltului).
M-as duce si eu dar imi e rusine de cele 40-50 de kg in plus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Buchon...
Eu locuiesc in Dr. Taberei dar nu stiam ca exista un hotel pe Valea Oltului. esti sigura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Onetzica

Buchon...
Eu locuiesc in Dr. Taberei dar nu stiam ca exista un hotel pe Valea Oltului. esti sigura?

E, acum sa nu te gandesti ca e un hotel ca Intercontinental!
Este chiar langa ANL. Este asa, un gen de vila portocalie, care are si camere, si 2 sali in care se fac nunti (la un mom dat acolo vroiam eu sa fac nunta), si o mica piscina. Prin nov-dec (nu mai stiu sigur) intrarea la piscina era 27lei/sedinta

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Acum m-am prins unde este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Onetzica pentru mai multe detalii intra pe www.passionclub.ro
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

FAc si eu de 3 saptamani la mine in cartier.la un salon.Apa este pana la sani!Fac tot felul de exercitii de aerobica!La mine abonamentul a fost 3 mil 8 sedinte de cate 1 ora!Da faci in ora aia...cat cuprinde!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Si eu fac aquagym...Nu trebuie sa stii sa inoti ptr ca apa nu trece de umar...Cred ca poti incerca exercitiile...sunt destul de faine si nu cred ca solicita asa mult coloana...apa iti da impresia ca e mult mai usor decat pe uscat, insa exercitiile sunt chiar mai eficiente...unde merg eu vin si doamne mai in varsta si u destule kg...sa nu-ti fie jena!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput