Aquagym?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Daca vreti sa ma asteptati fetele ar fi super!Eu cam de pe 23 incolo o sa pot venii!

"La vita e bella"
poze

marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Valentina, eu una vreau sa mergem impreuna. Ma mobilizez cam greu singurica asa ca....daca mai vrei sa mergi, sunt disponibila.
Spune-mi, se observa ceva ceva? Merita banutii si timpul?
Mergi la Majestic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Vreau si eu la Majestic!! Luati-ma si pe mine. Am 6 luni si 2 sapt si am pus deja 18 kg, trebuie musai sa fac ceva care sa nu imi solicite coloana foarte tare! Eu pot veni saptamana asta numai vineri, iar saptamana viitoaremarti si joi, la orice ora. Ce fel de costum imi trebuie?? (acum m-am gandit!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

One,eu am facut la mine in cartier la un salon,foarte misto,atenti tipii aia cu care facem,dar scummp rau!Daca vrei sa ma astepti sa mergem impreuna,eu vreau!Eu o sa pot doar martea si joia de la 5.30 o saptamana una pauza daca nu reusesc sa fac schimba la servici cu cineva!La mine nu se cunoaste la kg dar se cunoaste la imbracaminte,acum intra pe mine o fusta care nu intra nici macar atunci cand am cumparat-oItit tonifiaza muschii foarte misto!da trebuie sustinut efortul,eu am facut 5 sedinte,pe urma am avut probleme cu spatele,acum cu Pastele,mai am 3 de facut!Si dupa sedinte ma duceam acasa,beam apa muulta si imi dadeam cu lotiuni anticelulitice.La mine a mers!
Dicirstea,mie mi s-a spus ca trebuie sa vin cu costul de baie intreg(oricum d'ala normal nu aveam)ca na,acolo faci fel de fel de miscari,nu stai sa-ti iasa sanii p'afara!

"La vita e bella"
poze

marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

As fi vrut eu sa imi iasa sanii pe afara , dar din pacate imi iese doar foarte tuguiata, si nu prea as fi vrut sa imi iau costum de baie special de pentru 2 luni. O sa vad cum ma descurc. Oare pot sa incerc cu un slip si un maieu din microfibra? (negru si dublat la sani, evident?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Mergem la Majestic? Nu mi se pare asa scump ca acolo unde ai facut tu. Costum de baie intreg nu am si nici nu ma agit acum sa-mi cumpar. oricum nu ies sanii (as fi vrut eu sa am ceva...concre)asa ca stau oarecum linistita. Vedem noi la prima sedinta.

Mergi la inceput