Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 28
brazuca25 spune:

Am descoperit ca azi schimbam si noi saptamana! Am trecut la 23!

23+
Maria
poze cu noi
orchis spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
fetelor care statzi pe Sos. Giurgiului , ce policlinica este mai aproape de noi, pt ca va trebui sa ne gandim si la asta ca dupa ce se naste bebe vom avea nevoie de asa ceva pt vaccinuri si alte minuni. inclusiv dr. pediatru si e bine sa fie cat mai aproape, nu???????????+20
mihaela
poze
Cea mai apropiata policlinica ar fi pe Preda Buzescu (imi amintesc ca acolo ma ducea mama pe vremuri...). Insa si Budimexul nu e foarte departe!
Pupici
orchis
22+
Ioana75 spune:
Brazuca, nu cred
. Bafta multa cu croitoreasa, sa faca ceva frumos si la timp
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
dragele mele, eu am ajuns acum acasica de la doctor. sunt speriata cum nu am fost pana acum, lacrimile imi curg siroaie, asa ca o sa va rog sa scuzati o oarecare lipsa de fluiditate in ceea ce scriu.
care va sa zica, sa o iau cu inceputul. ieri seara la eco, iosup a zis la un mom dat "BCF ritmice, normale, AV=126b/min cu perioada de bradicardie cu AV=38b/min". am intrebat ce inseamna, mi s-a zis ca bate inima mai incet. am intrebat daca e de la faptul ca stau prost cu mineralele si a zis ca da.
azi, la tutunaru: posibila cauza congenitala, nu circula nu stiu ce bine prin nu stiu ce la inima, analogie cu ambuteiaj pe strada, trebuie sa monitorizam de la 25-26 sapt, ca nu putem sa stam tot timpul sa ascultam inima copilului. remarca cum ca se poate intampla in fiecare zi sau o singura data in toata sarcina...nu prea multe explicatii, eu proasta si terminata cum eram cand am auzit de cauza congenitala nici nu am insistat cu lamuriri. asa ca am plecat la fel de vaca cum m-am dus, insa la pamant psihic. pentru ca m-a speriat, a parut ca e ceva ingrozitor de grav, dar mai multe nu stiu.
nu mi s-a intamplat pana acum niciodata sa aud asta, habar nu am ce inseamna. pana acum tot timpul a fost ok cu bataile inimii, atat la prima sarcina cat si acum.
o sa ma duc saptamana viitoare la herghe. dar ...fetelor, eu nu mai pot trece inca o data printr-o pierdere. nu mai pot.
Aylin,
19+ 
AndraZ spune:
mai fetelor, voi cand calculati saptamanile de sarcina la semnatura luati in considerare nr saptamanii care a inceput sau nr de saptamani implinite deja? nu stiu cat de coerenta am fost
.....dar sper ca m-ati inteles....![]()
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Ioana75 spune:
aylin, capul sus
. Mergi la monitorizari, sper sa revina inima lui bb la ritmul normal
. Hai, de acum te intreb la fiecare ora cum stai cu apa, o sa fie bine. Sintem alaturi de tine
.
AndraZ spune:
aylin, nu il poti suna pe tutunaru sa il intrebi despre ce e vb? eu zic sa incerci sa-l suni sa te lamureasca despre ce e vb. nu poti sta sa astepti si sa iti faci griji. sau il poti suna pe medicul de familie sau pe cineva care iti poate da detalii....nu sta sa te chinui cu intrebari fara raspuns. sarcina asta va fi ok. daca copilul nu ar fi fost viabil nu te-ar fi lasat pana la 25-26 de saptamani sa astepti cu sufletul la gura...parerea mea. iti tin pumnii poate reusesti sa-l suni pe T.
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Ioana75 spune:
Andra, eu cind vad la tine 22+ interpretez ca ai implinit 22 de saptamini si ai trecut in saptamina 23.
aylin, nu mai plinge
.
AndraZ spune:
Ioana, merci ca m-ai luminat...asa gandeam si eu.....ca ma bagase o cunostinta la idei....cum ca se calculeaza saptamana de cand ai intrat in ea....si ma gandeam ca eu mai am putin si intru in 24 de saptamani...si eu ma tot "laud" ca am 22/23s :)
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb