Mamici de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

aylin_tarcan - pentru inceput hai incearca sa te calmezi , trebuie sa fie bine . Intrebarea mea in afara de cei doi medici
iosup care am inteles ca este la eco si tutunaru (care tot de la voi am inteles ca este un medic bun dar foarte ocupat ) mai mergi si la altul ????

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Ioana75 - inseamna ca am eu dat-o in bara cu saptamanile

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aylin imi pare rau sa aud ca nu esti tocmai bine, insa sunt sigura ca totul va merge bine pana la final, nu mai avea ganduri negre caci nu te ajuta. Incearca sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale, suna-ti doctorul si explica-i ca esti speriata si vrei sa ti se spuna exact se intampla. Eu te pup si sunt alaturi de tine.edit: scuze aici se vroia asta nu dinti ranjiti.

Am citit putin din urma si am decis ca va voi vizita mai rar, pentru ca eu am nevoie de liniste. Eu ca si Anya am cerut doar o acoperire la afirmatii, nu am zis ca n-aveti voie sa va plangeti cele care aveti probleme, sau ca sunteti paranoice sau mai stiu eu ce. Exista probleme si probleme, eu ma simt norocoasa ca nu le am si mi se pare normal sa ne informam insa cand afirmam ceva sa ne si dovedim prin exemple afirmatia. Atat am dorit nimic mai mult.

Consider ca tonul discutiei a luat o turnura urata, fiecare gresim in afirmatii insa sincer cred ca e mai simplu cand ne acceptam greseala decat cand insistam ca noi detinem adevarul absolut fara macar a sti despre ce vorbim. Personal ma simt mai bine cand evit astfel de caractere si imi pastrez tensiunea la un nivel normal. Daca am suparat pe cineva imi cer scuze, nu am dorit decat sa aveti informatii reale nu imaginare.

Ma retrag aici si va urez sarcina frumosa tuturor si nu in ultimul rand sanatate si bebei frumosi celor cu probleme si nu numai.

By the way cand voi afla sexul bebeului cu care v-am stresat atat voi intra sa vi-l spun si voi bea virtual un pahar de sampanie pt a sarbatorii.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by otim

mioara2004 - pe mine doctorita de familie ma dezamageste de fiecare data cand merg la ea . Tot imi propun sa o schimb dar nu stiu cand mai am timp si de asta . Inca o intrebare pentru voi ( asa imi aduc aminte pe rand ) cand vine bebe pe lume inainte stiam ca venea o tanti acasa sa se uite la bebe ,sa-l controleze . In zi de astazi se mai practica asa ceva ??? Daca da , de cine ???? Daca nu , totusi ma gandesc ca pe bebe cineva trebuie sa-l ia in evidente pentru vaccinuri si altele , atunci cine sa fie acest cineva ????

21 saptamani Laurentiu

OTIMla mine a venit timp de o luna o asistenta,cam o data pe saptamana si de vaccinuri te anunta telefonic.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums

Mergi la inceput

Luna1 - nu mi se pare corect deloc sa ne pedepsesti pe noi celelalte . NOI AVEM NEVOIE DE VOI suntem la inceputuri si avem nevoie de experienta voastra .

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Luna1 si Anya am scris mesajul respectiv (cateva cuvinte)cu gandul ca poate va mai prin pe forum , ca poate o sa-l cititi . Mie personal mi-ati lipsit azi si tot eu personal v-am sorbit fiecare cuvantel pe care l-ati scris pe acest forum .

Cu voi , fetele de aici , am inceput sa invat ce inseamna sarcina , care sunt problemele ei . De la voi am aflat mai multe lucruri decat de la medici , intrebari care ma framantau , sunteti mai mult decat prietenele mele cele mai bune si atunci DE CE ???

Imi cer scuze daca nu sunt foarte coerenta , dar sunt foarte trista de ceea ce se intampla aici .

Va pe toate

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, exact asta am spus si eu ca avem nevoie de informatii, nu de impunere de idei. Eu consider ca mi-am spus parerea si atat. Nu cred e ok sa ne ocolesti pe noi toate pt o problema aparuta in mod izolat..... Si eu am nevoie de liniste pt ca orice gravida are nevoie de asa ceva. Dar linistea asta ne-o putem da noi singure, iar acest forum de asta exista: pt linistea noastra..... Dar este decizia ta si ti-o respect.

Andra
22+ Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul nou.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

O precizare ( ca sa nu fiu inteleasa gresit ) cand am spus " fetele de aici " m-am referit la voi toate cele care scrieti pe acest forum .

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput