Mamici de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor revin sa ma intelegeti, credeti nu credeti sunt sensibiloasa si am lacrimi in ochi cand scriu asta, e mai ales de la sarcina de imi "curg ochii asa usor". Sa va spun sincer eu tin la toate fetele si nu stiu pentru voi dar mai ales pentru mine care sunt aici acest forum era mai mult decat o lume virtuala, aici (in UK) nu am prietene cu care sa ma vad la o cafea, sau la o plimbare in parc, singurul meu prieten e sotul meu. Spre diferenta de altii eu consider ca merita sa pierd si bani sa intru pe forum desi inca n-am pierdut nimic insa ma pot trezi data afara de la srviciu ca eu de aici intru zilnic atatea ore. Deci v-am considerat mai mult decat o lume virtuala.

Insa aseara mi-am iesit din calmul meu cand am citit si ultimile ineptii cum ca femeile au un timp anume de a naste, cum ca e clar ca se naste in ordinea venirii la spital caci altfel e clar ceva in neregula si facatura cu doctorii. M-am enervat si am scris ultimile mesaje, ultimul chiar cu un aer de superioritate pentru care imi cer oficial scuze, iar sotul meu mi-a zis ca iau un calculator, o lume virtuala mult prea in serios vazand-ma asa suparata. Azi dimineata mi-am dat seama ca m-am enervat degeaba, trebuia sa las pe fiecare sa creada ce vrea si sa nu insist pt dovezi. Imi cer scuze ca am participat la agitarea spiritelor.

Si pentru ca asa sunt eu, si pentru ca mai ales intre prieteni imi place sa fiu naturala, de aceea am hotarat ca nu pot intra aici si ma preface ca e ok. Da, atitudinea Carlei mi se pare total lipsita de respect nu numai la adresa mea sau a anyei ci la adresa tuturor si prefer sa ma retrag o perioada decat sa stau si ma prefac ca totul e roz. Asa sunt eu.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Aylin nu suntem roboti si nu pot toate functiona "ceas" in organismul nostru...Daca Tutunaru nu a explicat mai multe inseamna ca nu e grav. Mai mult de atat, daca era grav, te interna in spital, poti sa fii sigura. Cel putin la capitolul "atentie pe perioada sarcinii" fata de reale probleme, binenteles,sunt sigura ca medicii din Elias sunt atenti, iar Tutunaru cu atat mai mult...Incearca sa te calmezi, si pentru linistea ta, mergi cu rezultatul ecografiei si la alt dr., nu ar fi rau. Si eu una, sunt convinsa ca si Iosup te-ar fi avertizat daca era o problema grava(am citit pe forum aici de cazuri grave in care el a atentionat pacienta la modul cel mai serios, chiar daca pe foaia de eco scrie ca se interpreteaza doar de ginecolog...) Hai capul sus, fata frumoasa, ai incredere ca va fi bine. Si daca esti agitata, incearca sa te rogi...pe mine ma ajuta mult cand sunt stresata sa spun o rugaciune, sau sa invoc pur si simplu asa toate cerurile si toate pamanturile sa fie cu mine...astept sa scrii ce ai mai facut.

Carla si Luna scuze ca ma bag, dacar nu pot sa cred ca nu aveti timp sa faceti bani pentru familie din cauza forumului sau ca nu aveti liniste pentru niste vorbe aruncate pe forum. Recunosc, si pe mine ma afecteaza ce citesc aici, dar pana una alta, forumul imi ocupa o mult prea mica si virtuala parte din viata, la care sincer, nu as renunta, dar pe care nu as lasa-o niciodata sa-mi afecteze starea mea normala. Ei, mai am si eu cate o mica insomnie mai ales daca citesc noaptea, dar a doua zi am si uitat. Numai daca imi zambeste Stefi sau Marian(sotul) intr-un fel anume si rasare soarele pe fata mea...Eu una v-as simti lipsa sa nu mai scrieti pe aici, pentru ca chiar daca scriu mai rar, nu ratez nici un rand scris. Evident e optiunea voastra, dar personal nu inteleg cu ce am gresit celelalte fete care posteaza aici si care au nevoie de postarile fiecareia dintre noi.

Si tot ca am adus vorba pentru Jadi si Karligutza care la un moment dat au dat dovada de cel mai frumos fair play pe care l-am intalnit de cand sunt inscrisa pe acest forum.

Astept si de la Anya sa citesc un un mesaj... pentru ca chiar imi lipseste.

Va pup pe toate.

Carmen 20+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput