Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 27
AndraZ spune:
mychy, eu nu prea am cum sa scap de sala...ca e la parterul blocului meu
asa ca daca as sta cu sunca pe mine ar insemna sa fiu nesimtita. ![]()
roxy, pt raceli poti folosi produsele Boiron. Oscillococcinum pt stari gripale si stodal pt tuse. sunt produse homeopate amandoua. plus ca pt dureri in gat, tot de la Boiron, poti folosi Homeogen, niste pastilutze dulci care se sug, la mine si-au facut efectul de fiecare data.
insanatosire grabnica!
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
mamii spune:
carlav esti foarte plina de tine...nu iti inteleg ieshirile,dak te consideri asha de sus iar cele de pe acest forum iti mananca timpul pretios in care tu poti face bani e simplu nu mai intra nu iti bate nimeni la usa:) este un forum unde incercam sa scapam de temeri si sa ne sustinem una pe alta moral pt k se petrec multe schimbari in corpul nostru!Poate ar trebui as iti tii hormonii in lantz!
Ioana75 spune:
Andra, sa nu indraznesti sa nu mai scrii aici la subiectul nostru, ca iti dau zilnic mailuri pina o sa ma reclami la administrator
. Nu esti singura care gindeste asa, si eu am zis cu 2 pagini in urma ca nu e deloc corect sa nu ne 'plingem' - la urma urmelor sintem un
de suport, nu? Lider e doar cel recunoscut de oameni ca fiind in fruntea lor (spre deosebire de 'manager', care e impus) - deci nimeni nu se poate proclama 'lider'
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ioana75 spune:
E o greseala in mesajul de mai sus, era vorba de Carla sa nu plece. Nu am editat ca sa nu credeti ca mi-am schimbat parerea intre timp
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
brazuca25 spune:
Am fost la croitoreasa si eu zic ca ne-am inteles in aceeasi limba! Pana nu vad rochita croita si o pun pe mine nu imi dau seama. Off...am emotii!![]()
22+
Maria
poze cu noi
mychydutza spune:
va parasesc. programul meu de bugetar devotat tarii se termina aci. ma duc sa manc o pizza si dupa aia acasa ca maine am program de voie la curatenie. va pup si pana luni va rog sa va calmati. oricum aveti circumstantze atenuante ca sunteti pregnante! hehehe. pupici si sanatate maxima!!!!!!!!!!!!!
+20
mihaela
poze
AndraZ spune:
carla, chiar imi pare rau sa vad ca tratezi totul asa...in stil propriu. vad ca in momentul in care nu iti da cineva dreptate, musti si fugi. nu mi se pare normala comportarea ta. de foarte multe ori ai adus in discutie problema epiziotomiei si faptul ca toti medicii care o practica o fac fara motive medicale si ca e o prostie din partea lor. poate multe care au trecut prin asta au tacut. eu nu am trecut, dar nici nu tac din gura. doctorii astia au o serie de studii de specialitate, pe cand noi nu avem nici macar idee despre ceea ce se intampla intr-o sala de nasteri. in cine ar trebui sa avem incredere? in dr care ne taie ca sa nu ne rupem sau in cel care ne lasa asa cum "cere natura"? este problema ta daca acepti epiziotomia sau nu, insa nu ne obliga sa iti dam dreptate atunci cand nu ai si sa iti acceptam ideile si practicile.
iar daca ne esti superioara, de ce iti mai pierzi timpul cu noi? du-te sa faci bani si nu iti mai pierde vremea cu niste femei care "isi plang de mila". noi avem nevoie de acest forum. daca tu nu ai este problema ta. dar nu arunca cu noroi pt ca nu te obliga nimeni sa participi la aceste discutii. ai un liber arbitru si poti alege ce e bine si ce nu e bine pt tine. nu sunt subiectiva in aceasta discutie, insa pot spune ca Anya de multe ori ne-a sfatuit sa adoptam parerea medicului si unde a stiut sa ne explice ceva a facut-o, insa nu ne-a impus parerile ei. asa s-a intamplat si in cazul tau. deci nu vad unde este problema, insa atitudinea ta, fata de noi, fata de cele carora te-ai destainuit de cateva luni incoace, mi se pare de 2 lei. ....poti da orice replica la mesajul meu.....esti libera....insa eu una, personal, mi-am schimbat parerea despre 'adevarata' Carla....
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
otim spune:
mychydutza -
si spor la treaba si in cazul in care ai terminat la tine acasa si mai ai chef mai treci si pe la mine ca pe bune nu ma supar .
21 saptamani
Laurentiu