Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 26
otim spune:
Samurai-lady - eu necunoscatoare in domeniu , dar invat la greu , te intreb la ce se foloseste ??? 
21 saptamani
Laurentiu
Samurai-lady spune:
Wowwwww am reusittttttttttt.
Moama ce desteapta sunttttttttttt
ANDRAZ-am folosit pernitza si la Kenta.Mie nu mi-a regurgitat niciodata in patutz,doar pe umar.Perna e buna mai ales cand incepe bebe sa se intoarca si e pericol sa ramana cu fatza in jos.
Samurai-lady
22 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
mychydutza spune:
mai da' sportive mai sunteti voi akuma. parka va vad dupa, ca in loc de o ora la sala va duceti la o inghetata in parcu IOR. 
+20
mihaela
poze
roxy spune:
fetelor, eu am de o saptamana , mai exact de sambata trecuta o raceala care nu ma mai lasa in pace .Am trecut prin toate etapele, am avut si dureri de urechi, am mers la ORL si mi s-a spus doar ca trece nu e nevoie de tratament, doar ce mi-a curatat putin pe acolo si sa fac inhalatii cu apa cu sare si ceaiuri cu lamaie la greu, cat incap.Doar daca fac cumva febra pot lua pana la 3 paracetamoale pe zi , ca nu e streptococ ce am in gat si ca e posibil virotica cauza, dar sa iau paracetamolul daca febra e mare, dar slava domnului nu a fost nevoie, pana acum.Ok, am facut de toate astea, m-am indopat pe bune cu ceaiuri, cu lamie, miere si nu stiu ce sa mai fac, am ramas cu o tuse graoznica, care are cateva crize pe zi, una dimineata , din cauza ca peste noapte nu vorbesc si nu beau nimic , ma trezesc cu gatul parca acoperit de ceva pe dinauntru si pana nu tusesc sa se desprinda acel ceva, de mai mai sa dau tot ce am in mine afara nu ma linistesc.Si mai am cateva crize de astea urate in timpul ilei, in rest doar asa din cand in cand tusesc .Nu stiu ce pot lua sa se calmeze tusea astea.Voi aveti vreun remediu, ca as incerca, ca daca ma duc la medici nu-mi dau nimic, decat daca esti grav sa-ti dea tratament , in rest ceaiuri.Si mai frumos e ca acum si baiatul meu (are 6 anisori)tuseste si nu l-am mai dus de 2 zile la gradi , acum la el nu-i bai ca ii dau sirop de tuse si va trece ,dar eu ce fac...
Si inca ceva, credeti ca il afecteaza cu ceva tusea asta a mea pe bebe mic din burta, cred ca il zgudui de nu se vede...si nu vreau sa-i fac rau , dar nu ma pot opri, cand incepe criza de tuse , parca se pune ceva de-a latul in gatul meu si nu mai am aer parca pana nu ma linistesc.
Va multumesc ca ati citit mesajul meu kilometric.
roxy

sunt in saptamana 21 
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
mychydutza spune:
roxy pt tuse poti sa faci: ceai din coji de ceapa(uscata), poti bea lapte fiert cu unt(sa fie fierbinte), cauta la plafar ceai de patlagina, daca ai oua proaspete freaca un galbenus cu o lingura de zahar pana se face spuma si toarna deasupra o cana cu lapte fierbinte. cauta la plafar sirop de brad si bea. daca te doare in piept pune seara cataplasma calduta cu mamaliguta in care ai pus ulei dar mai bine grasime. mamaliguta o pui intr-un saculetz n-o pui direct pe piele. sunt leacuri babesti dar daca medicamente nu ie voie............sanatate maxima
PS: eu cand aveam accese de tuse luam o gura de ulei si ma linisteam
+20
mihaela
poze
roxy spune:
mychydutza multumesc pentru multitudinea de leacuri pe care mi le-ai scris, le incerc pe toate, poate scap de pacatoasa asta de tuse ca e graoznica.Multa sanatate tie si la toata lumea.
roxy

sunt in saptamana 21
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
mychydutza spune:
fetelor care statzi pe Sos. Giurgiului , ce policlinica este mai aproape de noi, pt ca va trebui sa ne gandim si la asta ca dupa ce se naste bebe vom avea nevoie de asa ceva pt vaccinuri si alte minuni. inclusiv dr. pediatru si e bine sa fie cat mai aproape, nu???????????
+20
mihaela
poze
CarlaV spune:
Am zis ca mai citesc in pauza de masa si uite ca am mancat mai mult decat mi-a trebuit.
Cristina26, am citit demult prin ce ai trecut si am plans, cu siguranta ai dreptate in ceea ce spui.
Valen, chiar ma gandeam ce mai faci, de fapt, de cate ori mai aud o poveste noua despre T. ma gandesc la tine.
Ioana75, prietena ta a condus singura pana la spital? Ma gandeam ca s-ar putea sa ajung si eu in situatia asta si nu stiu daca se poate conduce intre contractii.
Aylin, Iosup te sperie si daca ai luat prea multe kilograme si daca ai luat prea putine. Nu te ingrijora, el nu e ginecolog
. Eu eram ingrijorata ca am pus 3 kg pana in sapt. 26 si cei cu care am vorbit (medici )mi-au spus ca sunt perfect in grafic, cate 1 kg. pe luna dupa primul trimestru, adica dupa ce am scapat de greturi.
Moderator, Jadi, nu am atacat gramatica, am spus ca o pot face. Plus ca moderatorii ar trebui sa fie impartiali. Daca o cunosti pe Anya inseamna automat ca are dreptate si loviturile ei sub centura nu se mai sesizeaza.
Nu inteleg cum adica sa nu mai sperii fetele? Facem un forum separat cu situatii "de speriat" si unul cu vesti bune? Sau trec pe moderare si daca se considera ca sperii pe cineva mi se da "reject"? Daca toata lumea, inclusiv moderatorii, sunt atat de incantati de Anya si de prestatia ei aici, propun ceva: ii facem statuie, ii prezentam omagiile zilnic si nu ne trece prin cap sa postam ceva contrar parerilor ei. Nu e mai bine asa? Nu vor mai fi discutii in contradictoriu si nu se va mai speria nimeni. Stati voi linistite cu liderii vostri, ca fericirea mea nu depinde de forumul asta sau de altele. O zi buna.
Carla,
25+ 
CarlaV spune:
Am uitat sa spun: e liber la cartonase galbene si banare, nu ma afecteaza, ma intorc la viata mea linistita si la facut bani pentru familia mea. Nu-mi permit sa pierd timp si neuroni pentru maruntisuri.
Carla,
25+