Mamici de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns safira1 spune:

buna burtici !!

Nu am mai scris pentru ca nu aveam nici o noutate , v-am citit ori de cate ori am avut ocazia , dar acum vin si eu cu vesti bune .
Am fost la doctor si am vazut rezultatul de la amniocenteza : este bun si avem o fetita !!!!

Suntem foarte fericiti si emotionati !!!!

Speram sa nu apara alte probleme si sa duc sarcina pana la capat .
Nu am facut eco morfofetala , cred ca o voi face in luna mai , asa a spus doctorul .

Rog pe cineva sa ma treaca si pe mine cu un carucior roz .

Luna te atesptam in club !!!

Felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului .

Burtici sa aveti o zi senina fara probleme .

Va pup

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Luna Doctorul mi-a spus ca se face in timpul contractiilor, inainte de a aparea capul copilului. Nu stiu daca asta inseamna neaparat mijlocul travaliului. Nu mi-a dat mai multe amanunte despre momentul epiziotomiei. Probabil medicii aleg un moment anume. Trebuie sa recunosc ca nu stiu foarte multe lucruri despre aceasta procedura. Pana la nastere ma voi documenta mai mult si voi cunoaste mai multe.
AntraZ

Claudia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Multumesc fetelor , stiam eu ca baza mea e mai degraba aici . Chiar stresata foarte tare nu sunt , dar am asa un bolovan pe suflet (pe langa altii de cred ca sufletul meu sustine un munte ) . O sa ma consult cu tati sa vedem ce mai zice si el si vom lua atunci o decizie in acest sens .

safira1 - felicitari pentru

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

safira, felicitari pentru rezultatele bune! Vine si imediat in lista.
Clau, oau, ce oameni 'cu greutate' ai in familie. Si eu am ales cezariana, dupa ce am citit zeci de pagini si m-am razgindit de vreo 3-4 ori.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns safira1 spune:

multumesc fetelor , sunt asa de fericita

mi-am schimbat si eu semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Samuray-lady eu stiu ca bebele meu a luat el un val, vedem in curand pe care.

Claudia daca doctorul tau ti-a zis ca episiotomia e mereu necesara si se face la mijlocul travaliului eu as zice sa fugi. Momentul expulziei este cel de pe masa de nasteri cand te-ai urcat si nu te mai dai jos fara bebit scos. Acum din exemplul Carlei ar fi curios sa aflam daca fata aia chiar avea dilatatie 8 si de unde stie. Pentru ca parerea mea e ca numai un doctor nebun forteaza expulzia la dilatatie 8 caci se rupe colul automat. Dar da, era momentul expulziei iar daca bebitul nu era inca angajat pe canal si caputul nu se vedea la iesire (by the way la mine l-am simtit caputul cu degetul si mama l-a vazut in toata splendoarea caci au chemat-o sa i-l arate si se vedea ciuful) se cheama intradevar episiotomie profilactica facuta degeaba sau nu (ce e posibil sa se fi rupt) insa fiind pe masa gata de iesirea lui bebe tot in timpul expulziei se cheama.

Nu i-au facut-o asa, la inceput, dupa formele de internare, cica "hai sa te tai ca asa mi-a venit mie". Eu vreau doar sa intelegeti ca o sustin pe Carla in alegerea ei, sper din tot sufletul sa poata sa nasca fara episiotomie deloc si fara sa se rupa insa n-am auzit de cazuri facute la inceputul travaliului sau la mijloc pe cand pacienta inca se plimba prin sala de nasteri. Da exista episiotomie profilactica, nimeni nu neaga asta, unele tari o adopta altele nu.

Eu va doresc insa sa invatati sa apreciati ceea ce aveti, liberatea de alegere cezariana sau nu, nastere total naturala sau nu, epidurale, sa masurati IR-uri, femururi sau mai stiu eu ce, sa nasteti cu doctorul pe care l-ati ales etc. Va spun asta pentru ca veti realiza ce ati pierdut cand ajungeti intr-o tara in care toata lumea se poarta frumos, zambeste va aproba insa in final singurele optiuni pe care le veti avea va fi nasterea complet naturala, cu epidurala poate, si veti auzi ca faceti doar 2 echo si replica va fi "e bine" si atat. Mie imi tataie kuru' ca ma vor lasa sa ma rup caci este "natural" si cica e mai bine. In plus daca ma rup putin nici nu ma cos ca cica natura isi face treaba, deci speranta mea e acum sa ma rup frate cat pot.

E usor sa arunci cu pietre in doctorii romani, care fac si dreg si toate sunt rele, nici eu nu sunt deacord cu toate ce se intampla in Romania, am vrut doar sa va redau imaginea unei tari occidentale sa vedeti cum e polul opus.

Sper ca n-am suparat pe nimeni.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Sorina ai o burtica frumoasa.

Am trimis ceva frumos pe sit-ul comun.Sa-mi spuneti daca va placut.

Edith23+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor
sapt viitoare vin si eu definitiv in tara
abia astept
pupici dulci pe burtici

[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/fly236pb_.png[/image][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Safira felicitari pentru

Edith23+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by otim

Fetelor am si eu un off mare pe suflet si nu stiu daca sa-l sun pe medic sau nu , asa ca ma sa va cer voua parerea primele . Desi ne indreptam spre 22 saptamani , eu nu-l simt pe bebe , nu primesc lovituri . Este adevarat ca el fiind si mic , iar eu avand sunculita muulta pe burtica plus plancenta anterior , lui ii trebuie forta , dar totusi nimic . Asa o mica lovitura la vreo doua - trei zile am si eu , dar daca nu este bebe ci doar un muschi de pe abdomen ???? In rest nimic nici fluturasi nici soricei
Deci voi ce parere aveti .... astept cu nerabdare raspunsurile de la voi

21 saptamani Laurentiu

otim,NU TE DESCURAJA,EU AM APROAPE 24 DE SAPT SI ABIA IL SIMT PE BEBE,ASA USOR,DOAR SEARA CAND STAU CULCATA IN REST NIMIC,DAR AM INTELES CA E NORMAL LA PLACENTA INSERATA ANTERIOR CUM AM EU,NU-I NIMIC,EL MISCA DA NOI NU PREA SIMTITM CA SI EU AM RAMAS CU CEVA SUNCULITA DE LA PRIMUL.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums

Mergi la inceput