Mamici de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Estecri, burta ta e frumoasa...Mie deja mi-e tot mai bombata si in 2 saptamani n-o sa-mi mai intre in pantalonii cu elastic; trebuie sa ma uit dupa o rochita...

Mioara 26+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Da, si eu am pus pe mine de la inceput din aceleasi motive: am avut putine greturi si pofte ciudate numai de mancare gatita! de-aia s-a pus si la mine, cand mancam numai fasole si pilafuri si tocanite...acum incerc sa remediez, mananc mai mult legume si ciorbe,mancare usoara si fructe.

Ma uitam si eu la hainute de bebei si am aceeasi dilema : cu manecuta scurta sau 3/4 ? la vara cand o avea cateva saptamani si-l scot la plimbare pot sa-i pun pantalonasi scurti , de fapt 3/4 (ca sigur or sa vina mai mari)? in casa mai inteleg eu, dar afara? cred ca asta o sa ne roada cel mai tare dupa ce nastem! ma gandeam sa-i cumpar si asa si asa si vad eu atunci. Si cu marimile sunt in dubiu rau : cred ca o sa iau 62/68, ca alea cu 52/56 ma indoiesc ca o sa-i vina! noi suntem inalti amandoi si in familie la fel, bebe e mare in burtica, mai pui si pampersii la socoteala, mai bine iei sa-i fie un pic mare decat sa-l imbraci o data si gata!

Cat despre nastere, m-am hotarat: fac cezariana! o fi bine, n-o fi, eu prefer sa ma tina taietura de pe burta decat aia de la...si sa ma usture cand merg la baie sau cand stau pe scaun! nu vreau sa influentez pe nimeni, e parerea mea, poate sunt mai comoda! nu mai zic ca mi-au spus ambii dr ca bebe s-ar putea sa aiba pe la 4kg, daca nu mai mult, daca tot creste in ritmul asta, asa ca e un motiv in plus pt mine sa fac cezariana.

Andicu 25+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ioana la inghetata vin si eu si bebeii nostri si Mirunica asa ca o sefa de trib ce va fi sa fie ea!

Luna

Estecri, ce vorbesti ca esti mare? Nu esti, m-am uitat la poze. As pune si eu niste poze insa mi-e cam lene sa ma pozez si daca as pune dinainte as induce publicul in eroare... ca am luat niste kg. In fine, o sa imi fac timp sa ma pozez in diverse ipostaze prin casa sa adaug la semnatura undeva.

Pupilici

Clau

23+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

OtimCand ai programata urmatoarea ecografie? Mai bine suna medicul pentru linistea ta. Eu cred totusi ca acele miscari pe care le simti tu sunt ale copilului. Si eu am zile in care il simt foarte activ, alte zile in care este mai lenes. Eu l-am simtit prima oara pe la 17 saptamani, insa aveam atunci doar 55 de kilograme. Poate asta m-a ajutat.
Dar cel mai bine suna-ti doctorul care iti urmareste sarcina. Mie doctorul mi-a spus sa-l sun de fiecare data cand cred ca este ceva in neregula cu miscarile copilului.

Claudia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

claudia75 - in saptamana 9-14 aprilie , trebuie sa-l sun pentru o programare si sa ne si prezentam .

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

fetelor ne descurcam noi si cu kg in plus, bebeii sa fie ei sanatosi ca sunt lumina ochilor nostri!! vorba mioarei trecem la rochite mai ales ca vine vara !

sorina 22+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Sorina, arati f bine! si eu sunt cam la fel, tot asa burta mare, in schimb mie mi se pare ca nu mai am talie deloc! ma simt patrata! si am facut un fund...ca de negrese (zice barbata-miu, care se amuza nespus urmarind transformarile mele!). Ce ma enerveaza e ca mi s-au ingrosat si picioarele in partea de sus, coapsele si nici gand sa mai port vreo fusta sau rochie mai sus de genunchi (de fapt, un pic peste genunchi ).

Otim, si eu zic ca sunt acele miscari usoare, dar fiind placenta posterior asezata sa fie mult mai usoare decat la altele. Si eu am momente cand nu simt prea multe, si la ultimul eco se pare ca si la mine placenta nu e frontala (nu stiu daca zic corect).

Andicu 25+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Otim nu te ingrijora. Nici la mine nu s-a simtit prea tare pana la 22 saptamani implinite. Ceva ceva se simte insa nu lovituri sau cand pune cineva mana sa inceapa copilul sa se agite ca sa simta toata lumea. Deloc. Numai eu o simt, acum in fiecare zi in momente diferite, insa la inceput, pana la 23 saptamani, tot asa o zi da, una nu. Nu te ingrijora, si eu imi faceam probleme ca nu o simt, insa am fost la eco morfologica la 20 saptamani si era activa draga de ea. Nu juca fotbal si nici nu facea tractiuni la bara insa avea miscari normale in grafic.

Andicu sa stii ca pe urmele tale merg si eu. nu vreau sa discutam despre beneficiile cezarienei versus nastere normala sau invers, va fi alegerea mea personala.
Eu am avut la nastere 4,5 kg iar sora mea 4,3 kg. Mama mea si sora ei (gemene) 4 kg si 4 kg, deci impreuna 8kg!!! Saraca bunica mea, toti doctorii se mirau. Si sora mamei mai mare 5,3 kg. De unde si gandul ca si bebita mea o sa fie maricica. Si chiar daca nu este, nu are nimic, tot in acest mod vreau sa o aduc pe lume.

Pupilici

clau

23+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

otim, eu sint la a 2-a sarcina, nu am cine stie ce slanina pe burta, placenta anterioara si am simtit dupa 20s. Parca dr mi-a zis ca daca il simt pina la 22s e OK. Daca esti stresata rau, mergi si fa o eco simpla sa vezi cum misca bb.
Clau, sa dea DD sa fie copiii sanatosi si mincam multe 'inghetati'.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Mie toata lumea imi spunea de burta cand eram pe la 3 - 4 luni ca am burta de 7-8 !! ca la un moment dat ma si enervasem . Dar ce are lumea cu burta mea? E a mea si ma mandresc cu ea!!!. E bebele meu acolo si e sanatos pupa-l mama pe el de fotbalist mic!! Acum merg cu burta inainte cu mandrie nici ca ma mai intreseaza de se minuneaza careva. Adevarul e ca fiecare e cu conformatia lui (unele avem burtici mai mari altele mai mici).
Andicu eu mai am un pic si invat "baleneza" - limbajul balenelor - daca ma intelegeti ce vreu sa spun!
pup burtici de bebici si bebice

sorina 22+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput