Mamici de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Fetelor am si eu un off mare pe suflet si nu stiu daca sa-l sun pe medic sau nu , asa ca ma sa va cer voua parerea primele . Desi ne indreptam spre 22 saptamani , eu nu-l simt pe bebe , nu primesc lovituri . Este adevarat ca el fiind si mic , iar eu avand sunculita muulta pe burtica plus plancenta anterior , lui ii trebuie forta , dar totusi nimic . Asa o mica lovitura la vreo doua - trei zile am si eu , dar daca nu este bebe ci doar un muschi de pe abdomen ???? In rest nimic nici fluturasi nici soricei
Deci voi ce parere aveti .... astept cu nerabdare raspunsurile de la voi

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

OTIM-eu la Kenutz am simtit primele miscari la 22 saptamani.
Dar,de ai timp poti da o fuga la medic sa faci un eco,sau macar sa-l suni sa-l intrebi.Salutam Timisoara !!!

Samurai-lady 21 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

samurai-lady, multumesc pentru incurajari, ma bazez si eu pe "inspiratia" de moment de atunci.. cand va fi ....
Ai dreptate o sa ma uit si dupa body-uri cu fermoar, ca ma uitam la astea care le-am luat se inchideau cam greu capsele...Am fost uimita ca el(sotul) era mai informat decat mine..m-am bucurat ca se implica....

greierash 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Claudia75, multumesc mult de informatii. sper sa fie ok cu IR-urile mele pana la urma. eu in ultima vreme tot am tensiunea pare si dea aceea ma impacientez asa cu ele. dr nu mi-a zis nimic la ecografie, urmand sa discutam peste 3 saptamani la control, timp in care imi monitorizez atent tensiunea. cu greutatea bebelina mea nu pare sa aiba probeleme si nici cu cresterea. cat despre nasterea prematura.....sunt pregatita sufleteste sa apara bb chiar inainte de termen...dar sa fie bine si sanatoasa, ca asta conteaza.

Andra
22+ Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Clau, esti draguta si politicoasa, ai cistigat o inghetata la vara in parc la Titan.
Anto, eu am luat pauza la somn de la 5 la 6, si apoi m-a trezit Miruna de tot la 8. AM cascat deja de 100 de ori azi.
Mirela, eu am cumparat si cumpar numai body cu mineca scurta. Daca e rece, pun o bluzita pe deasupra. Pentru inceput recomand exclusiv body-uri care se desfac complet (care nu se baga pe cap). E mult mai usor. Spor la cumparaturi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Samuray-lady eu stiu ca bebele meu a luat el un val, vedem in curand pe care.

Claudia daca doctorul tau ti-a zis ca episiotomia e mereu necesara si se face la mijlocul travaliului eu as zice sa fugi. Momentul expulziei este cel de pe masa de nasteri cand te-ai urcat si nu te mai dai jos fara bebit scos. Acum din exemplul Carlei ar fi curios sa aflam daca fata aia chiar avea dilatatie 8 si de unde stie. Pentru ca parerea mea e ca numai un doctor nebun forteaza expulzia la dilatatie 8 caci se rupe colul automat. Dar da, era momentul expulziei iar daca bebitul nu era inca angajat pe canal si caputul nu se vedea la iesire (by the way la mine l-am simtit caputul cu degetul si mama l-a vazut in toata splendoarea caci au chemat-o sa i-l arate si se vedea ciuful) se cheama intradevar episiotomie profilactica facuta degeaba sau nu (ce e posibil sa se fi rupt) insa fiind pe masa gata de iesirea lui bebe tot in timpul expulziei se cheama.

Nu i-au facut-o asa, la inceput, dupa formele de internare, cica "hai sa te tai ca asa mi-a venit mie". Eu vreau doar sa intelegeti ca o sustin pe Carla in alegerea ei, sper din tot sufletul sa poata sa nasca fara episiotomie deloc si fara sa se rupa insa n-am auzit de cazuri facute la inceputul travaliului sau la mijloc pe cand pacienta inca se plimba prin sala de nasteri. Da exista episiotomie profilactica, nimeni nu neaga asta, unele tari o adopta altele nu.

Eu va doresc insa sa invatati sa apreciati ceea ce aveti, liberatea de alegere cezariana sau nu, nastere total naturala sau nu, epidurale, sa masurati IR-uri, femururi sau mai stiu eu ce, sa nasteti cu doctorul pe care l-ati ales etc. Va spun asta pentru ca veti realiza ce ati pierdut cand ajungeti intr-o tara in care toata lumea se poarta frumos, zambeste va aproba insa in final singurele optiuni pe care le veti avea va fi nasterea complet naturala, cu epidurala poate, si veti auzi ca faceti doar 2 echo si replica va fi "e bine" si atat. Mie imi tataie kuru' ca ma vor lasa sa ma rup caci este "natural" si cica e mai bine. In plus daca ma rup putin nici nu ma cos ca cica natura isi face treaba, deci speranta mea e acum sa ma rup frate cat pot.

E usor sa arunci cu pietre in doctorii romani, care fac si dreg si toate sunt rele, nici eu nu sunt deacord cu toate ce se intampla in Romania, am vrut doar sa va redau imaginea unei tari occidentale sa vedeti cum e polul opus.

Sper ca n-am suparat pe nimeni.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

claudia, andicu si fetele care se gandesc ca s-au ingrasat mult uitati-va la mine sa vedeti ce mare sunt...Am pus pozele la uite cum cresc
va pup dulce...

sorina 22+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Samurai-lady - la eco morfo am fost acum 2 saptamani , iar bebe e in parametrii (avem si doua filmulete scurte unde in vedem ca misca ) toate pareau in regula la zicerea medicului , iar apoi v-am stresat pe voi cu rezultatele si dragute cum sunteti am primit toate raspunsurile deci prin si asa m-am convins ca e in parametrii . Din pacate eu nu am gasit un medic de care sa fiu super incantata . Asa ca de aceea v-am cerut voua parerea . Ma gandeam sa las sa treaca si aceasta saptamana , ca daca e ceva neinregula (DD fereste-nu ) corpul meu o sa-mi spuna cumva , nu ???

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Fetelor multumesc de sfaturi, pana acum am luat doar un body cu maneca scurta care se desface complet, cu capse...La ce lista mi-am facut mai am mult de umblat...

Mioara 26+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele,la bb2 e fain ca nu prea mai ai de cumparat nimik.
In cazul meu,cand e si baietel ca si fratelo mai mare o sa cumpar numai pampersi si biberoane,ca pe alea vechi le-am aruncat.AAaaa,si laptik praf de nu am eu tzitzi.
Spor la cumparaturi

Samurai-lady 21 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput