Mamici de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by estecri

Andicu si eu m-am ingrasat de la tratamente , in special de la ovamit (am luat 2 luni...dar in lunile alea am pus pe mine) Ce-i drept a doua luna am si ramas insarcinata Doamne-ajuta ca altfel ma faceam cat usa!!Am pus de la inceputul sarcinii 10 kg si eu , dar acum in luna a 5- a spre a 6 -a nu am mai luat in greutate. Adevarul e ca nici nu am vomitat macar odata si nici rau nu mi-a fost deci am putut sa mananc tot ce mi-a poftit inima. Culmea e ca m-am ingrasat de la mancare gatita si nu de la dulciuri ca nici nu vreau sa le vad (daca mananc cate putin compot din cand in cand)!
va pup dulce

sorina 22+
poze1
poza2

Estecri, si eu la fel, in oglinda! Nu tu rau, voma etc, nu am avut nici o problema, insa am mancat toate delicatesele gatite si dulciuri pe deasupra!
Si eu am luat toate kg pana in luna 5, acum se considera oficial ca am intrat in 6 cred (la 23 saptamani) si nu am mai luat nimic de o luna.
ce-i drept, am facut stimulare candva - nu in luna cand am ramas gravida ci mult inainte dar nici nu m-am ingrasat de la el.

clau

23+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Carla , ce experienta traumatizanta! eu raman la alegerea mea , care sper sa fie si cea a dr. meu, care este si adeptul ideii ca femeia nu trebuie sa sufere si la nastere pt ca e de ajuns cat sufera pe parcursul vietii: CEZARIANA!. Chiar cunosc o tipa care a facut cezariana sapt trecuta si la 2 zile i-a dat drumu akasa. dupa aia si-a scos firele. se simte excelent. chiar n-am de gand sa sufar pe masa aia ca o martira si sa se "mai suie si asistentele pe mine" ca le omor dupe ce scap de acolo!

+20
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Carla Tocmai ma intorc de la controlul pe care l-am avut cu doctorul meu. M-a impins curiozitatea si am intrebat-o de epiziotomii, care este treaba cu ele. Mi-a explicat ca sunt necesare si ca se fac in timpul contractiilor, inainte de a aparea capul copilului. Mi-a spus ca nu am de ce sa ma tem ca nu sunt dureroase si nici nu lasa urme grave.
De la prietena mea care va naste la Giulesti voi afla amanunte chiar zilele acestea. Am sunat-o si se pare ca au inceput contractiile.
Andraz Si eu am valorile IR-urilor la fel ca ale tale. Doctorul ecografist mi-a spus ca sunt maricele, dar ca nu este cazul INCA de alarmare. In orice caz trebuie tinute sub observatie. Mi-a recomandat sa repet Doppler-ul peste trei saptamani. Astazi am fost la medicul meu care mi-a spus acelasi lucru. Abia peste 3 saptamani, voi vedea cum stau lucrurile. Este adevarat ca nu pot sta total linistita pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

merci anto

nici nu stiu ce sa fac cu elevit asta si cu magneziu!

carla, eu ziceam ca mi-a iesit magneziu la lim inferioara, in conditiile in care iau 4 magne b6/zi!!!! cica asimilez f putin

o sa ii zic vineri lui tutunaru, insistand ca vreau neaparat sa iau elevit! sa vad ce zice. dar mi-e ca se supara!

ma mai gandesc pana luni ce sa fac! o sa ma mai interesez, ma mai uit pe prospecte si calculez doza zilnica. dar cu 4 magne b6 cred ca era depasita doza zilnica si iaca ca am magneziu la lim inferioara!!!

important acum e sa trec peste ziua de azi, si cu auditul si cu eco.

tot am impresia ca imi curge ceva (o fi de la clotrimazol plus emotii plus alergatura) dar acum abia astept sa vad daca e LA in cantitate normala.

Aylin, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Clau, merci despre info legate de IR-uri. eu una nu am prea inteles care e treaba cu ele, insa am inteles ca dupa ele se poate orienta dr daca e vb de preeclampsie sau nu. Sper sa intre si anya mai tarziu si poate ma ajuta si ea cu informatii.

Luna...... daca fata mea va semana cu mine, va fi ahtiata dupa masini, motoare, playstation, biciclete...si f putin dupa papusele....asa ca ma pregatesc si pt asta

Andra
22+ Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

SI pe mine s-a urcat o tanti asistenta voluminoasa.
E o practica frecventa,vad,si aici si in tara.
Japonezii nu fac cezariana la cerere,doar din motive medicale;ei zic ca e mai riscanta o cezariana.Io as vrea sa pot alege,dar musai nastere naturala.

Samurai-lady 21 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

LUNA-vine valul de fetitze???

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

mioara 2004, am cumparat si eu body-uri dar numai cu maneca scurta deocamdata, si pentru 3 luni. Dar dupa primele doua, il ascult si pe sotul meu care imi tot zicea nu mai cumpara din astea, ia tip "sandwich"... saracul... el vorbea el auzea... ca mie ce imi placea luam... si gata...
In fine ajungem si la un magazin care avea body-uri de care spunea el si m-am lamurit: se imbraca copilul mult mai usor, nu trebuie "traumatizat" prea mult nici el, nici tu... Nu stiu cum sa iti explic... au capse si se desfac de tot , asa ca o camasuta... si nu se baga pe cap...si nu ii sucesti miinile prea mult... in fine e muuult mai simplu..
Eu... se vede sunt "incepatoare" cred ca voi avea niste "stresuri" cand ma voi vedea cu el in brate: dai sa manince, schimba-l, fa-i baie .... ce de lucruri de facut cu....un copil atat de mic..... si de fragil..

greierash 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

AndraZ Asa mi-au zis si cei 2 doctori, ca indica riscul de preeclampsie, dar este mult prea devreme ca sa dea un astfel de verdict. Au spus ca deocamdata nu se pot pronunta si de aceea mi-au spus sa repet dopplerul peste 3 saptamani. Am intrebat care sunt exact riscurile si doctorul meu mi-a spus ca bebe poate lua mai putin in greutate si mai exista riscul nasterii inainte de termen. Cand am auzit de treaba cu greutatea m-am panicat imedicat pentru ca la morfologie mi-au aratat un bebe cu 2 zile mai mic. Doctorul mi-a spus in schimb ca este exagerata panica mea. Sper sa fie asa!

Claudia 21+

Mergi la inceput

GREIERASH-lasa ca o sa te descurci,nu-ti fa probleme.e asa de scump incat uiti tu de toate.Are dreptate taticul,cele mai bune sunt alea care se desfac complet;cand e bebe mai mare,cand isi tine singur caputzul atunci poti sa iei si dinalea de se trag pe cap.Eu am avut la Ken multe body-uri nu cu capse,ci cu fermoar.Cum sa expliccccc.....au doua fermoare si nu tre sa tot inkei la capse.Vezi de se gasesc si cu fermoar.

pupicei

Web-poze Kenutz

Mergi la inceput