Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
daca ai par pe burta e baiat? ca am si din ala o gramada! sper sa cada dupa nastere!!!!!!!!!!!!!! cand ma dau cu ulei de masline pot sa-l si "coafez" cu carare pe mjlok!!!!!!!!!
+20
mihaela
poze
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
daca ai par pe burta e baiat? ca am si din ala o gramada! sper sa cada dupa nastere!!!!!!!!!!!!!! cand ma dau cu ulei de masline pot sa-l si "coafez" cu carare pe mjlok!!!!!!!!!
+20
mihaela
poze
Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Luna1 spune:
Mey da' Jadi chiar nu ne mai baga in seama! Numai cand o striga Simo raspunde.
Jadi, Jadi, Jadi, Jadi!
Poate asa isi vede numele si ne baga putin in seama.
claucia spune:
Andra ce bine ca ii luati copilului de toate! Si noi la fel, abia asteptam, insa disciplina si curatenie in rest. Si asa rad cu sotul, armata facem cu ea! Glumim bineinteles, bietul copil, sper sa ne descurcam cu educatia.
Cu IR-urile ce sa zic, parerile sunt foarte impartite, eu le-am avut mai marisoare pe o artera la 14 saptamani si au scazut la 20 saptamani. Am auzit de IR-uri de peste 1,00 nu 0,ceva. Unii medici nici nu le masoara pana la 25 saptamani pentru ca spun ca nu au relevanta, altii spun ca trebuie sa le masoare ca sa le tina sub control. Insa, cred ca preeclampsia nu tine exclusiv ca semne prevestitoare de aceste IR-uri. Pana una alta, 0,6 am avut si eu si era in limite chiar. Iar 0,7 nu e foarte departe.
In general, aceste IR-uri se masoara pentru a arata rezistenta arterelor la trecerea sangelui prin ele. Daca sunt foarte rezistente (dar foarte, nu ca la tine) pot alimenta mai putin bebele.
Insa bebeluta ta e chiar inainte de grafic (ca masuratoare) deci clar se alimenteaza bine.
Nu stiu eu sa explic profesional, doar din ce am mai citit.
Pupilici
23+
bb mic
Samurai-lady spune:
Fetele,mercik de intrebare,Kenutzu e bine,aku are multe coji pe el si ii cad in fiecare zi.
Abia astept sa merg la control sa vad pe bb sapt viitoare.
Samurai-lady 21 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Luna1 spune:
Andra felicitari pentru titita sa nu uiti sa-i iei rujuri si fustite mini. ca de palystation nu prea am vazut mute fetite incantate. De IR-uri eu chiar nu stiu nimic, nu am avut vreodata probleme si nici nu stiu de se masoara aici. Dar eu ma simt bine asa ca e ok. O sa te ajute fetele noastre informate.
CarlaV spune:
In legatura cu vitaminele, eu nu am luat pana acum ci am baut doar Kombucco Orientalis, am mancat fructe si legume si am analizele perfecte. Doctorita mi-a spus ca ea nu recomanda vitamine pentru ca sunt sintetice, se elimina oricum si in general sunt mai utile pentru confortul psihic al gravidei decat pentru organism. Acum nu dati cu pietre, sunt cuvintele ei, cu care eu sunt de acord doar pana la un punct. Asta nu inseamna ca sfatuiesc pe cineva sa nu ia vitamine, pentru ca ele sunt necesare in caz de carente severe si de alimentatie care sa nu le poata acoperi. Aylin, ai grija ca excesul de magneziu face rau, nu stiu daca cele 4 tablete din MagneB6 plus cel din Elevit nu depasesc doza zilnica recomandata.
A, si cu kilogramele cica sunt perfect in grafic, cate unul in fiecare luna dupa ce am scapat de greturi, in total 3. Deci nu va faceti griji daca ati pus mai mult sau mai putin, bebele nu ramane nemancat. Eu asa credeam despre al meu.
Am stat mult si m-am gandit daca sa scriu urmatoarele... Avertisment: persoanele sensibile si care se sperie usor sa nu citeasca.
Deci: Prietena mea care a nascut saptamana trecuta la Polizu este atat de traumatizata incat nu vrea sa povesteasca prea mult. Tot ce am scos de la ea si de la sotul ei este ca avea dilatatie 8 cand a urcat-o pe masa, a taiat-o si apoi i-a spus sa impinga. Ea a impins cat a putut fiindca travaliul fusese lung si epuizant, nu prea avea forta, s-a urcat o moasa pe ea sa ajute copilul sa iasa, pana la urma a iesit bine si a durat cam 40 minute de cand a taiat-o pana la expulzie. Nu vrea sa-si faca publice datele si nici sa dea numele doctoritei, eu sper sa-si revina si sa scrie pe la noi despre cum a fost. Acum trauma ei cred ca este mai mult psihica, pentru ca pe langa taietura s-a si rupt destul de mult si nu poate sta decat culcata pe o parte. Isi vede sotul si socrii cu bebelina in brate si ea inca nu poate sta in fund. Probabil ca e si o depresie post-partum, dar a ramas cu o imagine destul de urata despre nastere.
Stiu ca voia mai multi copii, e si tanara (26 ani), dar acum nu crede ca va mai face altul, decat poate cu cezariana programata.
Deci cazul asta nu stiu la ce sa-l incadrez, la epizio in momentul expulziei sau anterior.
--------------------------------------
Gata, asta a fost. Acum plec la doctori si mai scriu pe seara, sa nu ziceti ca arunc pisica si plec de tot
Samadhi, pe unde esti? Da si tu un semn ca esti bine...
Carla, 25+
estecri spune:
Andicu si eu m-am ingrasat de la tratamente , in special de la ovamit (am luat 2 luni...dar in lunile alea am pus pe mine) Ce-i drept a doua luna am si ramas insarcinata Doamne-ajuta ca altfel ma faceam cat usa!!Am pus de la inceputul sarcinii 10 kg si eu , dar acum in luna a 5- a spre a 6 -a nu am mai luat in greutate. Adevarul e ca nici nu am vomitat macar odata si nici rau nu mi-a fost deci am putut sa mananc tot ce mi-a poftit inima. Culmea e ca m-am ingrasat de la mancare gatita si nu de la dulciuri ca nici nu vreau sa le vad (daca mananc cate putin compot din cand in cand)!
va pup dulce
sorina 22+
poze1
poza2
AndraZ spune:
Taedi, Antoanela, Carla multumesc si voua de urari si sa ne dea DD la toate copii sanatosi care sa ne aduca zambetele pe buze in fiecare clipa!
fetelor, despre forma burtii o sa va puteti convinge deseara cand voi pune poze cu burtica: are forma specifica de baiat zic eu. pe burta am un par de vb lu' Mychydutza, pot face lejer carare cand ma dau cu ulei.....iar despre ten... a luat-o razna! nu am avut niciodata cosuri....insa acum sunt PLINA! si pe fata si pe spate! cred ca ma ajung "blestemele" colegelor care erau invidioase pe tenul meu curat ...cat despre umflat la fazta...eu zic ca sunt normala, ca si inainte....
Andra
22+ Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
mioara2004 spune:
Buna fetelor..
Eu o zi merg la servici, 2 am concediu.
Eu am luat pana acum 8 kg de la 51 la 59. Burta imi este destul de mare pentru ca deja mai multe fete mi-au spus ca arat de luna 7-8.
In alte locuri nu am depus nimic...
Zilele trecute am iesit in oras la cumparaturi. Si am cateva nelamuriri; voi ce fel de body cumparati bebelui ( avand in vedere ca vom naste iulie-august) cu manaca scurta sau lunga? Unii spun ca trebuie lunga sa nu-i fie grig la bebe, dar in iulie cand eu dorm in maieu lui nu-i ajunge cu maneca scurta??? Si e bine sa iau marime de 3 luni ca sa le pot folosi mai mult???
Sincer m-am simtit un pic debusolata dar incet ma documentez
Mioara 26+ Doru Andrei