Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
andicu spune:
Luna, si eu stiu la fel " de la babe citire"; ca daca te rotunjesti la fata , ai fetita! tinem pumnii!
Alina,Clau si eu m-am mai relaxat cand am vazut ca nu sunt singura cu atatea kg! si eu am plecat de la 67 kg si normal aveam 60-62, dar m-am ingrasat in ultimul an de la tratamentele de stimulare. E.nu-mi pare rau, asa e, sa avem bebeii sanatosi, ca noi dam jos!
Daa, si eu am o sampanie de-aia mare la care ma tot uit si am zis ca bem cand se naste bebe, dar daca alaptez, cine stie cand o sa beau si din aia!
Andicu 25+Filip Cristian
Poze cu burtica
claucia spune:
Luna, sincer, daca tot ai programare la morfofetala pe 10 (aprilie nu?) atunci nu mai e mult. Acush acush se termina martie si vine aprilie! Si fetita noastra (a ta adica) nu pleaca nicaieri o asteptam oricand vrea sa se "dezvaluie"
Ioana, lasa ca am vazut eu pozele tale, nu aveai nici un "depozit" iar Miruna e mai mult decat delicioasa!
Greierash ne luam de mana la kg in plus. Macar sa le oprim acum, adica sa se puna numai pe burtica cea in crestere si nu pe restul.
Fetelor, sincer, sarbatorim cand aflam cu siguranta ca fetita Lunei e fetita! Online sau ne intalnim!
Aylin, si eu am luat Magne B6 o gramada, la inceput, stii tu schema lui T de tratament de voie de nevoie, insa Magneziul mi-a iesit la cote inalte. Fara sa depaseasca, insa la limita superioara. Asa ca de la mine putere l-am oprit.
Un alt medic la care merg acum mi-a dat tot magneziu (insa biomagneziu) si acid folic si tardiferon (cam 1 pe saptamana - e fier) asa ca se pupa oarecum. Eu nu mai iau nimic acum, doar cand imi amintesc spre rusinea mea.
Insa ieri cand am fost la dr, mi-a spus ca ma mai vede abia in mai pentru ca sunt f bine.
Pupilici tuturor
Clau
23+
bb mic
Luna1 spune:
Alina daca te mananca de un Ovidiu bea mamica un paharut mititel ca nu e foc acum. De o degustare merge. Nici eu nu am mai degustat alcool demult insa mi-e un pic pohta. Vin la Arad, ce as mai veni, dar eu am o situatie mai speciala cu fiu-miu cu iesirea din Romania (il cheama altfel si tac'su biologicu', mi-a facut probleme cu procura de iesire in fine poveste lunga) si nu prea as vrea sa-l bag in tara pana nu-i scot pasaportul britanic ca mi-e frica poate nu mai ies cu el la vama. D'aia mi-am anulat si venirea in tara momentan caci desi sotul zice sa-l las aici cu el si sa vin singura nu pot, mi-e greu.
Mychydutza nu cred eu in babe insa la prima sarcina s-a adeverit, aveam burta tuguiata, tenul frumos, inflorisem si am avut mijlocel pana in luna a noua si a fost baiat. Acu' am burta pe toata suprafata, m-am patat pe fata, m-am umflat, arat ca muma padurii si daca se adevereste si acu' gata, ma convertesc, cred in babe.
Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
otim spune:
Ioana75 - diete am tinut si inainte de sarcina , mai ales ca in decurs de vreo 3 ani de la aprox.60 kg am ajuns la 90 kg. (1.60 inaltime ) , am ajuns si la endocrinolog pentru stabilirea cauzei , dar rezultate pauza . Eu 90 kg. Dar daca sarcina imi prieste ne apucam si de bebe 2 ,de ce nu ?? Si asa ne dorim 2 copii . Acum in sarcina nu pot manca mult , ma satur foarte repede si la fel de repede imi este si foame . De exemplu mananc felul 1 si pauza ca m-am saturat .
claucia - am o intrebare pentru tine mai ciudata daca imi permiti . CUM SE FAC PUI LA GRATAR ??? Nu stiu sa fac , iar sa cumpar de pe piata nu am incredere .Programul autoimpus de tine mi l-a impus medicul mie tot pe tema sa nu iau in greutate ( si fara paine si paste in plus ) .La paine nu prea pot sa renunt dar insist .
21 saptamani Laurentiu
Antoanela23 spune:
Neatza zanelor,
Ioana, , .
Azi noapte a fost mai calm dar tot f tarziu am adormit, dupa ora trei. Iar dimineata pe la 8:30 m-am trezit ca a venit tantilica la curatenie. Dar o sa mai atipesc in timpul zilei.
Simo, paaaaa, esti in avion probabil, zbor lin si fara intarzieri!
Andra, felicitari pentru bebelina, sa fiti sanatoase.
Cu greutatea nu va mai faceti griji, indiferent daca e cu plus su minus, bb si sarcina au grija sa va "ceara" ce le trebuie. Cat timp totul merge bine, enjoy it!
Eu sunt inca sub greutatea pe care o aveam la inceputul sarcinii, ceea ce e foarte bine pt ca aveam 90kg. Am slabit in perioada de greturi, apoi am inceput sa recuperez, apoi am slabit in spital, iar acum incep din nou sa cresc. Dar o sa ma fac zana dupa aceea, important e sa fim sanatosi cu totii.
Aylin, bafta la audit.
Luna, cred ca toate o sa bem dupa ce aflii sexul lui bb. Pana atunci, un paharel virtual .
Pup fetele, o zi buna tutulora,
Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)
mychydutza spune:
Luna draga io cred ca: tu fetitza si io baietzel! ca sunt asa cum zici ca iereai tu la prima sarcina: ten fain, nu m-am schimbat la fatza, colegele cica arat mai bine ca inainte hehehe, burta tuguiata si mai am inka talie. ce fain ar fi. cica mai bine fetitza ca sunt mai atasate de familie da mie mi s-a pus pata pe baietzel. mai ales ca soacramea imi tot zice ca ie fetitza si tare as vrea sa-i "servesc" o putzulica, numai asa de-a naibii! hehehee.
sotzu vrea baiat " ca sa se duca impreuna la femei"......poftim gandire de viitor parinte! apropos de sotz, al meu cred ca sufera de graviditate prin simpatie: e mai pofticios ca inainte, s-a ingrasat(are o burta ca de luna 12), daca ma doare burta il doare si pe el........poate si nastem impreuna
+20
mihaela
poze
claucia spune:
quote:
claucia - am o intrebare pentru tine mai ciudata daca imi permiti . CUM SE FAC PUI LA GRATAR ??? Nu stiu sa fac , iar sa cumpar de pe piata nu am incredere .Programul autoimpus de tine mi l-a impus medicul mie tot pe tema sa nu iau in greutate ( si fara paine si paste in plus ) .La paine nu prea pot sa renunt dar insist .
21 saptamani Laurentiu
Iubita mea, numai piept dezosat fac la gratar, sau gratare din pulpa de pui. Nici eu nu as stii sa fac un pui sau ceva mai mare pe gratar. Restul...la cuptor daca e mai marisor ca mi-e frica, ca nu se face pe interior.
Si nu, nu mananc paste, paine, cartofi.
Pup fetele
Clau
23+
bb mic
AndraZ spune:
alina.a, claucia, ioana, estecri, andutzy, otim, andicu, mychydutzava multumesc din suflet pt urari!si voua sa va dea DD copii sanatosi, mancaciosi si care sa va umple casele si sufletele de bucurie!!!!!
sunt extrem de fericita! nu credeam ca voi pluti in halul asta dupa ce voi afla sexul copilului.....sunt euforica de-a dreptul, desi tot o tineam in struna ca vreau 2 baieti....Mara are 537 g, are dimensiuni de 23 de saptamani si ceva, este foarte jucausa si extrem de ascultatoare. inainte de ecografie i-am promis ca daca e cuminte si ne arata sexul o sa o "recompensam". si ghiciti, prima poza a domnisoarei a fost cu ....fundul in sus aratandu-ne ce are acolo....era cu capul in jos si dadea din picoare in dreptul buricului....asa ca va trebui sa ne tinem de cuvant si sa ii luam fetei playstation, role si bicicleta, fiecare la timpul lor
acum vroiam sa va intreb cu em cu IR-urile mele. daca va mai amintiti, eu sunt suspecta de risc crescut de preeclampsie. IR-urile de ieri au fost 0.69 si 0.72.....cine ma poate ajuta cu "interpretarea" lor ....pls! ....am nevoie de cineva care sa ma ajute cu interpretarea lor. dr a zis ca sunt ok...sa nu ma sperii....voi ce ziceti?
Andra
22+ Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Luna1 spune:
Mychydutza al meu pofteste (sotul). Lasa ca si al meu a zis ca el ii face educatia sexuala lui fiu-miu (baitul lui ca asa zice el). Cica sa nu vina baitul acasa cu boli se duce el cu el in discoteca la agatat.
Anto cum te mai simti? Ce mai face Victor? Incep si eu, nu stiu cine iti tinea condica, parca Lia, ti-ai luat pastilele?
Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
CarlaV spune:
Andra, felicitari pentru fetita.
Cristina26, multumesc pentru intelegere si incurajari.
Brazuca, o sa fii superba, nu te supara daca cineva iti spune ca ai burta prea mare. Mie mi-a picat prost cand niste asistente de la o clinica mi-au zis ca am burta prea mica.
Karligutza, eu nu ma sperii pentru ca acum stiu clar ca mie nu mi se va intampla in felul acesta. De la Giulesti asteptam detalii de la Claudia75 care a scris in pag. 14 in capitolul trecut:
"Karligutza [...] Am mai vorbit cu o prietena care urmeaza sa nasca zilele astea la Giulesti si a fost deja atentionata ca va avea parte de tratamentul asta chiar de la inceputul travaliului. Doctorii spun ca este o masura de precautie."
A propos de ce spun babele referitor la sexul copilului, la mine nu se potriveste deloc: am burta tuguiata, la fatza nu m-am rotunjit, am talie, din spate nu se vede ca as avea bebe... si este fetita. Singura chestie care s-a potrivit este ca nu m-am umplut de par inchis la culoare pe burta.
Carla, 25+