Clubul moldovencelor de peste Prut (43)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetele, am intrat in contul comun acuma si am descoperit un album nou, cu niste poze de la o gradina zoologica parca. Recunoasteti, ale cui sint? Intr-o poza e un baietel care mi se pare ca seamana cu Alexandre al Nastei, dar nu sint sigura.
Si apropo de poze, tocmai am pus una cu mine, facuta azi.

Tanya, nus unde ai vazut tu azi caldura si soare , in Bucuresti a fost asa de frig. De fapt, a fost soare, dar cu dinti, insotit de un vint puternic si rece.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Si eu am vazut pozele misterioase. Si astept cu nerabdare sa se anunte autorul lor .
Tania, arati foaaarte bine. Tu ne tii in suspans asa. Ne arati mereu poze mai vechi . Dar lasa ca e bine si asa decat deloc.
Karina, in grupa nu am intrat ptr ca eu m-am dus mai devreme, pana la somnul de pranz si probabil sa nu ii starnesc pe alti copii. Asa, au iesit ele cu ea in brate.
Brr, ce frig e acolo la voi.
Natalia, si tu ne cam pacalesti cu pozele . Ne pui cate una-doua asa de zadarat doar . Arati foarte bine, ti-am zis si pe mess. Mi s-a parut ca esti o graviduta sexy in poza aia.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Nati,dupa cum stai tu mai mereu prin bucatarie si faci bunataturi, nu stiu cum de arati asa Stroinaia,ca eu cum incep sa maninc un pic mai mult-imi apare burta imediat de parca am si eu vre-o 3-4 luni.Esti o graviduta cum zicea si Lilia sexi

ma duc sa termin zeama si daca mai reusesc poate fac si sporrrrrt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Iii, fetelor, care stroinaia? Pai eu am un fund acuma, cit ziua de miine! Chiar, ce buna idee am avut sa-mi fac poza din profil, asa am reusit sa va pacalesc ca sint slaba.
Da merci de complimente.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

mey da poate Rodica a facut o incercare in albumul moldovencelor ,oricum sunt frumoase locurile acolo.
Nati se rotunjeste burtica si arati foxy.
Lilia e semn bun daca Amelia vrea sa mearga si maine .O sa fie bine ai sa vezi.
Marianca da tu tare rapida esti ,pizza arata delicios.Multumesc de receta,de unde cumpar biscuitii aia ?
Alincic si mie mi se pare scump cresa ,cred ca de aia vad multe mamici ca stau acasa cu copii sau ii lasa pe la bunici .
Karina ce plimbareti sunteti.Da la voi cind vine primavara ?adica cu temperaturi de + ?
Rodica ce putin mai ai pina nasti .Nu mi se pare ca ai pus multe kg. mai ales ca in ultima luna se duc toate la bebe.
Tania ce mamica sexy esti si-ti sta bine cu bebelusha.Ce dansuri face Chris ?
Veronica unde esti ?
va las ca se aud zgomote la bucatarie cucoana face ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Nu eu, cinstit nu eu...

Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

sorry .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Iarasi,buna fetelor.
Am venit si noi de la medic,a fost bine si placut ca ne-a spus ca cu Anca e mai bine,tocmai si ea(medicul) se bucurasera,si noi am fost amindoua ca pe timpurile cele bune ca doua fete mari,ne-am alintat una pe alta cum am putut,acasa Alice a ramas cu sora mea mai mica,singura sa oferit,si sau descurcat de minune,si calcat si curat am gasit-mi-am adus aminte de timpuri frumoase cu bona la casa.
Nati,te-am vazut si eu chiar arati bine,Alincic intotdeauna uita ca ea nu are unul dar trei copii si este imposibil sa ramii chiar fara burtica,incurajati-o ca vorbele mele sint in zadar,va dati seama cine sint eu pe linga ea?
Eu ma stradui sa mai scad dar nu e tot intr-o zi,si apoi daca stau mai mult la bucatarie tot eu ramin grasa nu cei din casa,dupa cum ati observat ai mei sint slabi,si imi amintesc ca dupa primul copil aveam 52kg si plingeam ca vreau sa pun putina carnita pe mine si acum na-ti-o...

Davina,biscuitii sint in Wal-Mart si la Publix daca aveti asa ceva,sint in pungi si la borcan.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Hai ca apar si eu la orizont,cin toata lumea doarme(mai e un pic si pleaca si americancele la culcare).
Mariana,bine ca sunt bune noutatile de la medic
da de burta,sa stii ca iar am uitat ca nu mai sunt Fata Mare....
offff mania perfectiunii "burta plata"
Tania,Sami acum nu merge nicaieri caci euinca nu conduc si nu am posibilitatea sa-l duc macar la gradi.Dar cum inplineste 5 ani aici copilul tre sa mearga la prescolara si e gratis si vine autobusul scolii si il ia.El abia asteapta sa mearga la "scoala" asa ii zicem noi desi e prescolara.Si imi promite ca nu va plinge caci :am acus 5 ani si sunt mare!!!
Vai cit stres am avut eu cind l-am dat la gradinita la 2ani
PLingea (racnea)cind il lasam si toata ziua nu se dezlipea de fusta educatoarei+inbolnavirile si febrele saptaminale.Dupa vre-o 4 luni dintre care lipse multe din cauza inbolnavirii..am renuntat
Dar a fost si sfatul medicului din cauza tonzilitei cronice.
Uite asa trista experienta a fost la noi cu gradinita.
Sper ca a mai crescut si sia facut si o imunitate ceva.....
Trimit mesajul ca de nu,iar il pierd

Mergi la inceput

Lilia,sper vorbele mele sa nu te descurajeze caci asa am fost noi,mai bolnaviciosi si cum incepea copilul sa se adapteze un pic--se inbolnavea si iar lipsea 2saptamini.Si uite-asa nu mai scapam de plinsete.El era mai vesel cind ii scotea afara(era slabiciunea lui)
Stii ca eu stateam sub fereastra si il ascultam cum plinge dar alte mamici ma "fugareau" ziceau ca nu e bine.Eu tot drumul spre casa ma uitam la mobil daca nu ma suna educatoarea sa vin sa-l iau inapoi
dar ele imi ziceau ca el se linistea dupa aia...?????
Curaj si vointa,lasa ca Amelia e o luptatoare ca si mamica ei si va "cuceri" toata grupa de copii.
O,inca ceva,in drum de la gradi treceam mereu pe la Bucuria si ii cumparam cite ceva,numai sa nu plinga miine si tot asa de fiecare data...

Mergi la inceput