Clubul moldovencelor de peste Prut (43)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Nici noi inca nu ne-am culcat,deabea Alice a adormit,si eu o fuga pe la bucatarie si apoi aici.Astazi am avut o zi aglomerata,numai oaspeti si drumuri dar interesanta,citeodata ai o zi ca nu ai ce face si nimeni nu-ti vine,dar citeodata nu dovedesti nimic si si la usa bate cineva,clar ca fara sunet nu e.
Bine,vad cam slab pe aici,merg si eu sa pregatesc hainele copiilor pentru scoala ca de miine sa incep la ei testurile si asa toata saptamina ,sper sa fie OK.
Eu merg la culcare,dar astept totusi de la toate noutati bune.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Nustiu daca ati auzit,in Verginia la o Universitate au fost impuscati 32 studenti,inca nustiu precis daca de alt student dar avea baiatul 19ani si dupa aia sa sinucis,poate miine o sa spuna cine e el,Doamne fereste,viata e tot mai complicata,in ce lume oare vor creste copiii nostri
DOAMNE PAZESTENE

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hristos a inviat!
Aparem si noi pe aici. La noi Pastele a fost mai trist, ca Vlad a facut febra, 40, si am fost tare stresati, iar dupa aia a facut trombocitopenie si ne-au internat in spital. I-au scazut trombocitele de la 300 mii la 30 de mii si era risc foarte mare sa faca hemoragie interna in orice moment. Ieri am ajuns acasa si e mai bine, doar ca inca mananca foarte putin. Singurul ucru pozitiv din experienta asta a noastra cu spitalul e ca m-am "impacat" cu Vladut
Am o rugaminte la voi - cele care aveti posibilitate si dorinta, va rog sa va rugati sau sa aprindeti o lumanare sau sa dati la Biserica sa-i citeasca pentru sanatate pentru un copil cu care am stat in salon. Il cheama Tudor, are 6 saptamani si are o malformatie rara si foarte grava la inima. E conectat tot timpul la oxigen ca nu reuseste sa respire singur cum trebuie si mamica lui e foarte epuizata, nedormita, nemancata... E cumplita durerea unei mame care risca sa-si piarda copilul

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Of, Cristina, prin ce ati trecut! Ce experienta urita, imi inchipui ce greu ti-a fost! Ma bucur sa aflu ca sinteti mai bine acum. Ce inseamna ca te-ai "impacat" cu Vladut, a devenit mai cumintel? Multa sanatate voua si sa nu mai aveti treaba cu spitalul.
Mi se rupe inima cind aud de copilasi cu probleme de sanatate, ce durere trebuie sa fie in sufletul parintilor. Ma rog pentru puiutul Tudor sa-i aline Dumnezeu suferintele.

Mariana, am aflat stirea aceasta azi dimineata, si am fost tare shocata! E oribil, ce-o fi fost in mintea acelui student, saracii parinti ai victimelor, sa-ti pierzi copilul tinar, in floarea virstei, intr-un mod atit de stupid, e cumplit!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Natalia - m-am impacat cu Vladut nu inseamna ca a devenit mai cuminte, din contra, cat am stat in spital s-a obisnuit sa stea numai la mine in brate sau in pat, dar cu mine alaturi, e mai marait, dar mie deja nu mi se pare atat de greu, pentru ca am inteles ce inseamna expresia - important e sa fie sanatos.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Vai Cristina,prin ce ati mai trecut.Imi inchipui ingrijorarile voastre. Ma voi pt Tudor sa aiba D-zeu mila de el si mamica lui.
Dar ce inseamna diagnoza lui Vladut,de la febra mare a facut trombocitopenie sau invers? daca poti si ai posibilitate sa ma lamuresti ca nu stiu ce inseamna asta....
Ne vom ruga si pt Vladut sa se faca bine de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, nu e deloc placut sa realizezi un adevar trecind printr-o experienta urita te inteleg perfect. Multa sanatate!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Alincic - trombocitopenie e o boala a sistemului imunitar destul de grava, scad trombocitele si ca urmare scade capacitatea sangelui de a se coagula, dar la Vladut aceasta a aparut ca urmare a virozei si tot era grav, dar s-a tratat repede, pentru ca nu-i de fapt boala lui. Se intampla rar sa apara trombocitopenia de la viroza, asa ca nu va speriati.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Cristina,mersi pt explicatii.Bine ca s-a tratat...
Multa sanatate si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, dragelor!
Ieri am mai vrut sa scriu, dar facea netul niste figuri, asa ca am renuntat. Nu stiu nici eu ale cui ar putea fi pozele, dar presupun ca ale Nastei...
Vai, Cristina, prin ce-ati trecut! Multa sanatate lui Vladut!
Lili, voi ce mai faceti? Nu a mai povestit Amelus nix despre gradi?
Karina, ce fain ca va plimbati... Iti dau linku pe pm
Mariana, ma bucur din suflet ca ati primit vesti bune de la medic! Sa dea Domnul sa fie sanatoasa tun Alice si toti copilasii!
Eu am miine programata ecografia, si am un morcov cit casa... Mi-au spus sa beau un litru de apa, nu inteleg pt ce, ca am o burta si fara eco se vede ce si cum acolo... Poate n-oi fi inteles eu bine, sa ma vedeti cum am sa alerg pe acolo, cautind buda...
Fetele din strainataturi, asa o fi la voi, ca la noi daca e sarcina mai avansata nu te mai pune bei apa...
O zi cit mai buna

Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04)

Mergi la inceput