Clubul moldovencelor de peste Prut (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, in Ro la cresa merg copiii pina la 3 ani (sau ma rog, trei ani si ceva, depinde de perioada anului cind s-a nascut copilul). La gradinita el trebuie sa aiba 3 ani impliniti, de regula, dar se accepta si exceptii (2.9-2.11 ani), totul e sa fie copilul independent, adica sa faca singur la wc, sa manince singur, sa se dezbrace/imbrace singur.
Rulada poti s-o umpli tot cu lapte condensat, dar din ala fiert (caramelizat).
Merci de info cu privire la masina de piine, chiar mi se pare utila in gospodarie, la cite prostii se baga acum in piinea din comert..

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Nati,mersi de raspunsuri si sugestii.Astept pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Alina,am mincat mamaliguta si ma apuc de aluat pentru pizza,poate deseara o sa am oaspeti,ca pe asa vint eu nu ies.
Davina,dar la noi aici copii la cresa de la cite luni merg,daca tu stii?
Ca daca o sa merg eu la munca as vrea sa stiu.(adica nu prea vreau dar ...) tu ai intrat in bucatarie si nu poti iesi dupa cum vad.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, o sa fie si poze, da' de-amu miine, ca acum ma duc la nani . E cam tirziu pentru mine, mai ales ca miine incepe saptamina.
Noapte buna!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Nu mai incerc cu bacon de curcan ca mie imi plac cartofii moi si aromati .Eu am scos o tarta cu asparagus (tot uit cum ii zice romana)si abia astept s-o gust.
Nati si mie imi place mult painea cu zuchini.
Alincic, Deanna nu merge la cresa inca.La noi pretul e dublu deci 960$ pe luna.Pizza arata tare delicioasa dar si painea.
Marianca eu cred ca de la 4 luni unii dau copii la cresa pentru ca numai atita e concediul platit pentru mamici.Tu cind planuiesti sa te intorci la servici ?Pozele sunt frumoase ,si se vede ca Alice e fericita in walker si inconjurata de fratiori.Cu ce fel de biscuiti ai facut rulada ?

Mergi la inceput

Eu nu prea planuesc sa merg la lucru,defapt nici nu pot sa ma intorc tot acolo unde am lucrat,cind plecasertam aveam 2-3luni de graviditate si am plecat din cauza ca pierdeam fatul(aveam scurgeri mari si nu puteam face fata).Am intrebat ca sa stiu ca tot ma duce gindul spre munca,dar mai vedem cind ma reusesc macar la part-time.
rulada am facuto cu bisciuiti"Animal Crackers",vreai sa o incerci?

poze

Mergi la inceput

Karina, cum e la voi timpul,ca am vazut la TV ca a nins la New York,sau acum sinteti la ski?

La noi la noapte o sa fie la 36F,deja nu mai pot de frig,dar copilul afara nu a fost de vre-o doua saptamiini,asa numai cu masina sa plimbat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Mariana baga receta sau linkul daca nu-ti e greu .frig la voi ..din cauza frigului n-ati esit afara cu fata ?cite grade sint ziua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Davina,Woau 960$,da eu credeam ca doar la noi e scump..... tarta e cea cu brocoli din album? arata delicios,chiar ma ispiteste s-o incerc.Eu inca nu am folosit brocoli in mincare.......
Mariana,inca o data pofta buna si mersi pt
"prognoz pogodi".
Si ai mei nu au fost pe-afara de doua saptamini,doar vre-o doua zile le-am prins mai caldute si am profitat.
Noapte buna la toata lumea si o saptamina cit mai usoara

Mergi la inceput

Draga Davina receta nu e de pe internet,acum ti-o scriu:

Rulada cu biscuiti si arahide. Ingrediente:1 borcan biscuiti"Animal Crackers",4 oua,1 pah.zahar,3betisoare de unt(350gr),arahide,cacao 100gr.

Prepararea:se pune pe foc untul,ouale,zaharul,cacao si se tomesc pina devine compozitia omogena,putin se raceste si se adauga-biscuitii putin farimitati in miina,arahidele,se amesteca bine si se pune pe plastic wrap se infasoara si se face nod la capete,se pune la congelator pe o ora.
La mine sau primit 3 betisoare,si cacao daca se poate rusesc sau romanesc ca e mai delicios,Pofta Buna!!!

Scuza de intirziere poate ai vrut azi sa o prepari.

poze

Mergi la inceput