Clubul moldovencelor de peste Prut (43)
Raspunsuri - Pagina 19
alincic spune:
daca tot merge vorba despre mincare.....numai ce am scos din rola Pizza
,cum zicea Simona de la Acasa:"o nebunie mmmm"
Natalia,cit mai multa lume cu atit mai vesel,pune pozele caci eu sunt amatoare la privit poze![]()
Ok,seara buna sper sa mai pot intra astazi ,bay
Marianca spune:
Am uitat sa spun ca am pus ceva foto cu Alice 4month si la deserturi rulada,poate cineva a mai facut-o si poate sa-mi dea sugestii sau o receta noua,ce spui Nati 
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Marianca spune:
Hei,Mam unde-i pizza?
Ai avut timp sa o faci,sau ai cumparato gata,si ai uitat sa spui cu ce toping e?
poze
alincic spune:
ma da rapide mai sunteti azi
,nu reusesc sa scriu ca voi deamu ati umplut pagina.Pizza e in album deja(nu sunt eu mare fotograf, da asa cum este)
Am facut-o cu de toate(tuna,sardeliki,porumb,rosii,ardei dulci,ciuperci) si desigur pasta de rosii,un fel de crema de chesse(de la mexicani),maioneza si cascaval.De toate cite un pic si a iesit yamiiiii.
Balbina spune:
Mariana, n-am pus ulei in tava, grasimea care s-a eliminat a fost de la bacon si de la sosul tartar. Da tu ce sa faci cu baconul, draga, nu ziceai ca vrei sa mai slabesti? 
![]()
Rulada arata bine, seamana la aspect cu o prajitura postata de curind de cineva la subiectul meu, Gacio se numeste (prajitura, nu fata care a postat
). Daca tot e vorba de rulade, iti recomand una care se face extrem de usor, e o reteta f. populara la rusi, dar si la noi, in Md, poate o stii si tu: 1 cutie de lapte condensat + 2 oua + 1 pahar faina + 1 lingurita bicarbonat de sodiu (soda). Se amesteca bine si se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace la foc mare timp de 7-10 minute. Se unge cu gem, crema de ciocolata sau lemon curd si se ruleaza asa fierbinte. Se orneaza/glazureaza dupa dorinta. Eu o las simpla. Am facut de nenumarate ori rulada asta, uneori mai pun banana pe mijloc, ca aici. Sper sa va placa si voua.
Am vazut noile poze cu Alice, e tare scumpa! Si ce fericita pare in premergator, peste citeva luni o sa colinde casa in el fara probleme.
Merci de aprecieri!
Eu ma bucur ca mi-a revenit cheful de a gati, sint chiar intr-o mare verva.
Am planuri mari pentru saptamina care urmeaza, Lilia, fii pe faza, e o ocazie buna sa te autoinviti. ![]()
Alincic, tare bun lucru e pizza, si noua ne place f. mult.
Am scos din cuptor si piinica mea. Am facut piine cu dovlecei (zucchini), nu e prima data, este absolut delicioasa, o recomand cu caldura! Am o poza mai veche, daca intereseaza pe cineva reteta, pot sa caut linkul.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
Alincic, frumoasa pizza ti-a iesit, am vazut si poza. Cu privire la piine, am ceva intrebari: cit de mare iese piinea, cam ce gramaj are? Pentru cit timp va ajunge? Si pe mine ma batea gindul intr-un timp sa-mi iau asa un agregat, dar nu prea am loc pentru el. Dar daca as sti ca merita, i-as gasi si loc. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Marianca spune:
Multumesc Nati pentru alta receta,eu am una cam asa tre sa gasesc receta tot e asa cu banana cu mac.
Vreau sa mai slabesc dar incetisor,asa ca se poate,dar bacon nu am gasit si acum sotul face mamaliguta si feciorasul curata usturoi ca asa ii place mamaliguta.
Rulada care am facut-o e fara aluat,numai din cacao cu unt.
poze
alincic spune:
Nati,piinea are vre-o 2lb,adica 900gr.Noua ne ajunge pe 2zile chiar si 3.Depinde ce mincare este in casa.Eu nu am loc unde sa tin aparatu,de fiecare data il scot de pe frigider si tot asa....
Dar cum spuneam mai inainte,eu nu stiu ce m-as face fara el.
alincic spune:
Lilia,va doresc o adaptare cit mai usoara si fara inbolnaviri.Stiu ce simti caci am trecut si eu prin asta si ma mai asteapta iar o asa perioada.Desi Samuel e mare deja si abia asteapta sa mearga la Kindergarden(nu stiu daca am scris corect
),ma gindesc la fete ,caci intr-o zi ne-am oprit la o gradinita si cind am coborit sa merg sa intreb acolo,Evelina plingea de numai... sa nu o las acolo.
Dar ce chestie e asta cu "cresa" si "gradinita"? ca la MD eu stiam numai de gradinita cu mai multe grupe,de la cei mai mici pina la prescolari.
alincic spune:
Oxi,sper ca ati reusit sa coaceti carnea? daca da,atunci e buna si acsa 
Am vazut flacaul de Chris.Sunteti la ceva cerc de sport sau teatru?
Imi place cum Chris merge "in deplasare"![]()
Davina,dar Deana merge undeva la cresa,cit costa la voi pe saptamina la cele private? caci aici eu am gasit ceva cu $120 pe saptamina dar pentru noi acuma este
cam scump.
Uff ce vint mai bate afara......sper sa treaca in curind toate astea.
Mariana,pofta buna si caldura cit mai multa(afara).
Nati,merci de recete,mie imi plac prajiturile ce contin lapte condensat,dar mai ales sa fie crema din LC.