caut o gradinita buna in sectorul 5
Buna ziua mamicilor!
Am o fetita de un an si opt luni si din toamna urmeaza sa o dau la o gradinita. Suntem la inceput si am nevoie de ajutorul vostru,mai ales ca ati avut sau aveti deja copii la gradi.Ma intereseaza mult parerile voastre pentru ca e o mare diferenta intre ce vezi la fata locului si experientele traite de proprii copii. CE STITI DESPRE: ADA KINDERGARTEN, RAINBOW KIDS, HAPPY UNIVERS, ALEXANDRA KIDS, PESTISORUL AURIU si CUIBUSORUL ZANELOR(conditii,mediu educational,personal etc). Astept cu interes si va multumesc mult
Raspunsuri
mak spune:
eu am vizitat RAINBOWKIDS de doua ori, in luni diferite si mi-a lasat un gust amar (copii erau nesupraveghiati de ambele dati, se uitau la cartoon- si cat am stat eu de vorba cu cineva, cam juma' de ora nu i-a bagat nimeni in seama; la desene poti sa-i pui gratis, nu pe bani;cat priveste profesoara din Anglia cu care se lauda, de ambele dati raspunsul a fost "asteptam sa vina saptamana viitoare")
lidiadanaila spune:
Si eu am rugat mamicile in doua rinduri sa-mi spuna o gradi buna in sectorul 5 "care este "....dar se pare ca noi de pe aici o ducem cel mai prost la capitolu' asta .....astept cu nerabdare sa aud de o gradi buna !!!! Va rugam

.
ana maria spune:
Eu am vizitat Cubusoru Zanelor care mi-a placut dar e cam departe si la inceput de drum... asa ca pare frumos dar nus tiu exact cum va fi in viitor cand vor avea mai multi clienti.
inaioana spune:
Rainbowkids e naspa de tot. Promit sa revin cu detalii (n-am timp acum) dar trebuia sa spun sa te feresti de ea.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
fica spune:
am vizitat si eu azi hapy universe si nu mi-a placut de loc.Mie mi s-a parut ok ada kindergarten voi ce stiti?
tot rezonabil a fost si la discover me dar aici e o problema sunt deschisi de 1 an si nu au inca avizul ministerului educatiei.....
Maadi spune:
Si eu am vizitat Cuibusorul Zanelor si este super OK gradinita. Atat directoarea cat si educatoarele sunt foarte dragute. Colega mea are fetita de 2 ani jumatate acolo si este foarte incantata din toate punctele de vedere.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
ana maria spune:
La Cuibusorul Zanelor si spatiul e foarte frumos si larg..mie imi pare rau ca nu stau mai aproape, cum nu conduc masina e cam naspa cu transportul pana acolo.
Maadi spune:
Eu am baietelul la Happy Planet. Este o gradinita foarte frumoasa, este mare dar nu aglomerata, personalul este de inalta calitate. Atmosfera este foarte calda iar Calin se duce cu foarte mare placere si a invatat intr-un timp record o multime de lucruri. La sfarsit de saptamana ni se prezinta un raport cu activitatea copilului din saptamana respectiva. Meniul este bun, foarte variat, este afisat la fiecare inceput de saptamana. De asemenea iti poti vedea copilul pe net. Noi suntem tare multumiti de alegerea facuta.
Maadi
abbi spune:
multumesc, mult fetelor pentru mesajele legate de gradi din sectorul 5!va scriu asa de tarziu pt k noi am avut zile de cosmar:dienuk a fost internata o noapte si o zi la Colentina la enteroviroze acute. ne-au lasat acasa sub tratament cu negram, pt k fetitza se simtea mai bine si nu mai voia sa ramana in salon.isi punea geaca si ciorapii in cap-voia sa o imbrac! si-mi spunea:mama, mana-bedem, pa!(mama, da-mi mana si ...mergem de aici!....in traducere libera).la un moment dat nu stiam dak are vreo suferintza sau doar vrea acasa!acum e mai bine, manank, nu amai varsat, nu mai are scaune moi, diareice si maine merg sa-mi spuna dna dr si restul de ananlize!va pup si sa aveti grija de micutzii vostri dragi, k mie mi s-a rupt inima cand am vaz cat sufera Dienuk mea!
cl spune:
Ada Kindergarten, de la noi, are o bila neagra. Am mai povestit peripetiile noastre acolo, asa ca nu o sa ma repet. Poate ca s-au schimbat, poate ca nu, nu stiu, dar eu una nu le pot da un aviz favorabil.
Happy Univers are bila alba de la noi, am fost multumiti de aceasta gradinita. Tot asa, nu ma repet, da o cautare pe DC (e posibil ca subiectele sa le gasesti in arhiva).