caut o gradinita buna in sectorul 5
Raspunsuri - Pagina 2
vrabiuta spune:
abbi - multa sanatate!
mamici care aveti copilasii in gradinite din sectorul 5, va invitam cand aveti timp sa scrieti la bile albe/bile negre. pentru celelalte sectoare sunt multe gradinite care au primit deja punctaje, dar la sectorul 5 lista e aproape goala. multumim! 
sirimie spune:
Pestisorul Auriu - bila neagra. In primul rind pentru ca e o mare diferenta intre ce ti se spune ca se intimpla acolo, si ce se intimpla de fapt (de exemplu ti se spune ca toti copiii sint ajutati daca sint mici, si in realitate sint ignorati). Si pentru ca mincarea are multa prajeala, sunca si margarina.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
abbi spune:
Buna!
Dupa mai multe incercari ne-am hotarat si am inscris-o pe Diana la Cuibusorul zanelor-zona Posta puisor.Si directoarea si viitoarea educatoare ne-au facut o impresie buna, iar gradinita arata ok.Din septembrie mergem la gradi-asa ca va voi tine la curent.Mie Happy Univers mi-a facut o buna impresie in ceea ce priveste personalul, insa interiorul gradinitei e destul de ...micutz si intunecos si cred ca Dia s-ar fi urcat si pe peretzi, ca tare nazdravana mai e!
Daca nu ne prieste alegerea "cuibusorului", mergem, la Olga Gudyn sau Happy Univers! Multumesc pentru ca mi-ati scris!pupici!
ellaene spune:
in sect 5 gradi buna este floarea soarelui sau cam asa ceva, pe margeanului...ce psrere aveti despre 228, eu cred ca e o gradi super.
Ramona J spune:
Eu am scris despre Olga Gudynn la subiectul cu punctaje. Nu am termen de comparatie cu alta gradinita din Romania, dar fata de cele de aici mi s-a parut sub orice critica. Doar mai scumpa!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Denii mic spune:
Nu stiu daca topicul are in vedere si gradinitele de stat. Prietena mea are baietelul la gradinita de stat din spatele Postei Puisor (am inteles ca a fost renovata acum vreo 2-3 ani de Vanghelie) si e foarte multumita, in special de educatoare si de conditii. Am fost si eu impreuna cu ei la serbarea de la sfarsitul anului (a trecut in grupa mare) si mi-a placut mult atmosfera... copii aveau costumase frumoase, era f. curat iar spatiul verde arata bine.
anca_vlad spune:
vlad merge de un an la rainbow kids si sunt ff multumita de activitatile si onditiile de acolo!