Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Kora bineinteles ca vei reusi sa ii daruiesti un nepot / o nepoata. Oricum, el te va putea ajuta cu sfaturi cand vei avea nevoie. Stiu ca mai ai foarte putin pana incepi actiunea. Bafta!

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Lucialu, acum vreo luna s-a desfasurat la noi, in tvr, gala Unicef. Acolo l-am cunoscut pe baietelul acela orb, micut, care acum cativa ani a fost la Surprize, si care acum vreo doua luni a participat la Vreau sa fiu mare vedeta, la Antena 1. Am stat mult de vorba cu el, e un copil extraordinar. Fara sa vorbim despre subiectul COPII, dintr-o data imi spune: tu vrei sa ai copii, nu-i asa? Eu i-am zis ca da, atunci nu stiam ca avem probleme. Mi-a zis ca sa am rabdare, ca el o sa se roage pt mine si ca el simte ca o sa am 4 copilashi... Tot atunci mi-a spus ca Dumnezeu nu considera a fi un pacat, pt ca DD ne-a spus sa ne inmultim. Intalnirea cu asta mic a fost pt mine ca un semn, mai ales acum, cand stiu ce probleme avem si cat ne dorim un bb. Stii cum era asta mic?!?! Avea energie mare, stramba lingurile doar tinandu-le intre palme si tinea pe frunte o moneda fara sa cada. M-a impresionat profund. Si vorbea cu atata incredere in Dumnezeu, cum nu cred ca o sa mai aud pe cineva vreodata!!!
De ce ti-am povestit asta?!?! Pentru ca acum sunt si eu convinsa ca nu e pacat, atata timp cat e cu cineva pe care iubesti, sunt atatea alte lucruri prin care pacatuim, ca nu cred ca DD ne pedepseste ca iubim... Eu asa cred! Mai ales in situatia in care suntem noi, cand orice luna care trece fara ne scade sansele de a fi mamici...

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

sim multumesc pt cuvintele frumoase,sper sa ai gura aurita! ti-am trimis un PM.
Alexela impresionant ceea ce ai povestit...Nici eu nu consider pacat intre doi oameni casatoriti,indiferent de ziua din calendar...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora, am citit un pic la FIV, asa ca iti spun La multi ani pt cele 11 luni!!! Si noi am implinit, acum doua saptamani, 6 luni de la nunta. O data cu Ralu T, caci am descoperit ca ne-am casatorit exact in aceeasi zi... Asta ca sa vezi cat de mica e lumea...
Ai dreptate, ceea ce mi s-a intamplat cu copilashul a fost mai mult decat impresionant, oricum am povestit aici o mica-mica-mica parte din tot ce am vb cu el, caci am stat vreo 5 ore de vorba. Odata, cand o sa ne intalnim face to face, o sa va povestesc mai mult!!!
El mi-a spus o kestie pe care o s-o tin minte mereu: in lumea asta, multi sunt DOMNI, dar putini sunt OAMENI !!!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexela La multi ani! si pt tine si sotiorul tau si la fel pt Ralu si sotul ei!Noi in fiecare luna pe data de 29 sarbatorim si ne spunem "La multi ani impreuna"...asa o fi la inceput...asa o fi si mai incolo...
Foarte inteligent copilasul acela si mult adevar in vorba ce a spus-o...l-a compensat DD cu multa materie cenusie fata de altii care au vedere,dar lipsa de neuroni...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Eu cred ca se poate sa fie asa si mai incolo... De voi depinde!!! Noi pe data de 16 ne spunem!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacoman79 spune:

buna dragele mele

dupa cum v-am spus cand m-am alaturat voua eu o sa fiu mai discreta, dar cred ca nu e zi in care sa nu va citesc

in acest moment sunt foarte speriata si nu stiu cum sa procedez, de aceea va rog sa ma ajtati cu un sfat

pe 2 martie mi-au venit uratii, am prestat corespunzator, ceva senzatii de greata si ameteli, sani durerosi si umflati (pentru a doua oara in viata) si m-am simtit altfel decata de obicei; pe 26 din nou rusii. De data asta altfel decat de obicei: mai inchis la culoare, cu dureri mari a doua zi; a treia zi parea ca am scapat de probleme - am mai gasit doar cateva pete. Iar astazi (ziua a 4-a de CM) am gasit pe tampon un mare cheag (2-3cm diamtru)si sangerare cam ca in a doua zi si dureri de mijloc

a mai pierdut cineva vreo sarcina asa? e posibil sa fi fost sarcina sau poate am probleme din alta cauza? ce ziceti ca ar fi bine sa fac? sa il sun pe T?

multumesc mult ca sunteti aici
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna seara, tutunici.

Acush picai si eu prin zona
Sim_stoian, la mine ramane cum am zis, eu pe la 11.30-12 sunt la targ cu bugetul familei in dinti
Ralu_t, bine ca ai scapat si ca nu a fost un grad inaintat de endometrioza. Cu regim si tratament se rezolva si asta.

Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o seara buna.

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusea spune:

buna seara dragele mele tutunici!
Azi am primit rezultatul BetaHCG=135.2. Am vorbit cu d.doctor. Sunt gravida.Maine sunt la Bucuresti.Pe langa aceasta imensa bucurie am si niste probleme. De pe la ora 14 am inceput sa sangerez cate putin.Trebuie sa stau mai linistita caci zilele astea nu prea am stat.Nici nu ma gandeam sa mi se intample in prima luna dupa laparascopie si fara monitorizare.Daca mi s-a intamplat mie dupa atatia doctori si tratamente va asigur ca ve-ti urma si voi. Aveti incredere in doctorul Tutunaru. Este cel mai bun!
Mi-ati purtat intr-adevar noroc si mi-ati dat aripi sa sper!
Va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monao spune:

buna. am nevoie urgent de nr de telef de la cabinetul dr Tunaru. am programare insa cand sa sun pentru confirmare siteul nu mai este activ si nu mai gasesc numarul . ma poate ajuta cineva? imi trebuie pana maine...multumesc. mail condmonalisa@yahoo.com

Mergi la inceput