Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Salutare de la mare!

Foarte folositor ghidul despre Laparo la T, ar fi fain sa apara si unul despre FIV(dupa ce trece Kora de el poate ne face schema).

ralu_t eu mai rau am patit ca nu mai venea anestezista si eu tot cu plicul in mana, deja incepusera sa-mi dea cu nu stiu ce solutie pe burtik de credeam ca gata ma taie fara anestezie si cand in sfarsit a sosit eu am scos mana de sub campuri si am intins plicu de au inceput in cor asistentele sa se vaite ca "Doamne fereste!" asa ceva n-au mai vazut, cum ca le-am stricat campurile-astea fiind cearceafurile albe cu care te captusesc.Noroc ca anestezista o dulcica m-a scos din "ghearele" lor si "a zis nu-i nimic, n-a stiut d-na".Eeeh de-ale nestintei ce sa-i faci doar nu te laparoscopiezi in fiecare zi! Acum bine ca trecu, sti ce probleme ai, o sa-ti zica T strategia de viitor la scosul firelor.

Iyoana si asa zi faci naveta la Paris? Pai eu nici in Buc nu ajung cat de des ajungi tu in Paris.

Zenobia ce-as mai veni si eu la targ, ca tare-mi plac pietricelele si zorzoanele.

alexia peste 1 saptamana o sa zici ca nici n-ai fost atat de usoara e operatia.

Acus fug inapoi la treaba nu inainte de a pupa toate fetele fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Azi- ziua 21 a CM, nu are cum sa fie ovulatie...As vrea eu un asa iepuras!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Maria nu ai fost luna aceasta la monitorizare?Eu parca asa imi amintesc ca ai fost si ai avut valori bune,sper ca nu fac vreo confuzie

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Kora, unde lucreaza tatal tau? Daca are specializare in pediatrie ma bate si pe mine un gand .

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

sim draga mea,tatal meu lucreaza tocmai in Baia Mare ,dar sa stii ca daca ar fi fost aici in Bucuresti ai fi fost f. multumita de el ca medic...crede-ma ca si mie imi pare rau ca tocmai la capatul tarii e fata de mine mai ales daca voi reusi sa ii daruiesc un nepot...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexia tin pumnii sa fie totul bine sambata la laparo.
Iyoana frantuzoaica noastra.
Ralu refacere rapida.
Kora se apropie ziua cea mare
Maine ma duc la monitorizare, mai vine cineva?

Mergi la inceput

ysa da se apropie cu pasi repezi Bafta maxima la monitorizare,sa ne scrii maine valorile,ok?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Kora ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alexia am inteles de la voi ca sambata face laparo.asa ca ii doresc si eu multa sanatate, sa fie un succes si sa aibe LIBER la BB-ei!
Kora acusica!Cine stie:poate o sa fim colegute de odisee! Acum astept sa se retraga trupele rusesti si sa pacatuiesc bine de tot!
Ralu eu degeaba am dus caseta, ca am fost in sala fara inregistrari video.Buricul a fost si la mine cel mai nashpa.Ar fi bine sa mananci mancaruri usoare, chit ca nu a fost clasica, tot balonate suntem dupa.
Iyoana saluta Frantzuzia si din partea mea te rog!
Da: categoric doctorul este UN OM EXTRAORDINAR!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

lucialu las' ca "pacatuiesti" cu un scop nobil,asa ca nu se pune

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput