Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 7
ralu_t spune:
fetelor, si inainte sa ma duc sa bag un somn de recuperare, va imbratisez pe toate si va pup de o mie de ori asa
pt toate cuvintele frumoase pe care le-am auzit de la voi.
Kora, banuiesc ca esti foarte nerabdatoare si extaziata. Sa de DD sa fie bine si s-o punem de un dans pt tine peste vreo 2-3 saptamani.
ma duc sa scot bandajele
http://community.webshots.com/user/ralu_tempea
Alexela spune:
Fetelor, cand vad tot ce scrieti legat de plicuri parca nici nu-mi vine sa cred... In ideea ca amandoi parintii mei sunt medici, cu salariile mizerabile de rigoare, si niciodata nu i-am auzit sa primeasca spaga... sau, ma rog, plata extra pt serviciile lor... Pacat ca nici unul din ei nu e ginecolog...
Alexela
Alexela spune:
Tutunici, va intreb si eu ceva, stiu ca ar tb sa pun intrebarea la alt topic, dar nu prea le cunosc pe fetele de la alte topicuri, asa ca va intreb pe voi: a luat vreuna din voi MACA pt ovulatie?!?!? Daca da, spuneti-mi si mie, iti trebuie acceptul dr, sau n-are ca sa faca rau?!?!?! Si cum se ia?!?!? Am citit pe cutie ca se iau 2 capsule de doua ori pe zi, 20 de zile pe luna, dar nu stiu exact. Imi da cineva lamuriri?!?!?
Mersic!
Alexela
KoraPop spune:
Alexela si tatal meu e medic de familie ( specializarea pediatrie...) si te inteleg ca nici al meu nu ia spaga,nici nu are de ce...eh...daca nu s-a facut chirurg sau ginecolog....Maca poti lua 2-3 pastile din prima zi de CM pana la ovulatie,medicii in general nu sunt de acord,dar stiu o multime de fete pe care le-a ajutat mult.Daca ai ovulatie buna si endometrul creste bine si la ovulatie e peste 8-9 mm nu vad de ce sa iei...Bafta multa!
ralu rezultatul final il voi afla abia prin 9-10 mai asa ca...mai vorbim pe atunci daca e dans sau nu...
Kora
CARPE DIEM!
Alexela spune:
Kora, pai n-am ovulatie, tocmai asta e pb!!!!!!!!!!!! Iar endometrul a fost de 5.5 cel maimare la monitorizarea trecuta... Deci... Dar ai auzit sa aiba efecte adverse!?!? Ca de asta mi-e frica.
In legatura cu medicii... Nici ai mei nu sunt chirurgi sau ginecologi, mama e medic generalist si oricum acum vreo 2 ani, scarbita de sistemul din Romania, a plecat sa lucreze in Franta... Iar tata e dermatolog... Asa ca...
Tu cum te simti? Ai emotii? Iti tin pumnii, sa stii!
Alexela
alexia28 spune:
Alexela, maca iei 2-3 capsule pe zi toata luna, poate lua si sotul tau, al meu a luat, am vazut ca are asteno. Vezi ca este buna maca de la inovactics sau mai nou am citit la fetele de la naturiste Multimaca de la FLP (forever living prod).
Alexela spune:
Multu, Alexia! Eu am acasa de la Medica, am inteles ca nu e buna, o sa iau de la FLp, mai ales ca sora mea lucreaza pt ei... Asa ca daca aveti nevoie de ceva, let me know!
Alexela
maria08 spune:
Buna fetelor!
Eu am mult de munca si am si ceva la pc.....imi face figuri
Zenobia: Ce frumos e ghidul pentru laparo.....multumim!!Esti asa de grijulie!!!
Ralu_t: Aceeasi situatie am trait-o si eu......stii la ce ma refer.....acum chiar ma distrez cand imi amintesc cum nu mai aparea anstezistul si cum incepusera sa-mi transpire mainile....asta imi mai lipsea ca in rest.....frica si frig cat nu mai puteam duce . Iti doresc refacere rapida si sa vii cu vesti bune cat mai repede!
Kora: fata atenta la tot!
Ioanatugs: Sa fii pregatita cand va veni iepurasul!
Mai fetelor, eu ma trezesc in fiecare dimineata( de 3 zile) cu o durere puternica in partea stanga( ovarul cu ovulatia de luna asta) care dureaza 1-1,5 ore si dupa nu mai am nimic....De la ce poate sa fie oare? Sper sa nu ajung la T inainte de Paste( cu vreo urgenta , ceva...)
Va pup pe toate!
KoraPop spune:
Alexela citind acum problemele tale,e chiar indicat sa iei maca,eu stiu ca pana la ovulatie,poate te mai povatuiesc fetele de la "naturiste si homeopate", e acolo micky_micky care e experta cu maca ( i se mai zice si "mama maca") intreab-o si pe ea
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Maria in ce zi esti?In preajma ovulatiei e posibil sa ai dureri "surde" de acest gen...Poate iti aduce iepurasul si tie ceva frumos de Pasti
Kora
CARPE DIEM!