Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

bine fetelor, voi puneti ghidul de laparo, chiar in ziua in care m-am laparoscopiat eu, ca sa nu ma pot bucura de el?
glumesc- bravo, felicitari, e foarte detaliat si precis.
deci sunt gata laparoscopiata, diagnostic: endo, cum ma asteptam de altfel, un chist plus o trompa afectata, s-a curata in intregime insa se pare ca trompa respectiva a suferit niste modificari, nu mi-a zis ca ar fi devenit nefolositoare, ci ca exista diferente intre respectiva si cealalta sanatoasa.a ramas sa mai negociem la capitolul diphereline.
tot pentru informarea viitoarelor laparoscopiate, eu am trait un moment destul de penibil in sala de operatie, in sensul ca anestezista a intarziat rau de tot si eu am ramas cu plicul nedat pana in momentul in care mi-au imobilizat ambele maini. asa ca in disperare de cauza, i l-am dat unei asistente spunandu-i ca o rog mult sa-l dea anestezistei, fiindca eu nu mai am cu ce mana sa o fac.
al doilea lucru pe care as vrea sa-l mentionez, e ca daca dupa ce va treziti, va simtiti in stare sa plecati acasa in aceeasi zi, rugati-l pe tutu sa lase vorba la medicul/asistenta de garda ca va da voie sa plecati.
mie imi venea sa ma sui pe pereti aseara, fiindca asistentele m-au tot dus cu vorba ca trebuie sa stau pana la 6 ca sa-mi faca nu stiu ce antibiotic, si ca dupa 6 vine vizita si ma va vedea un medic care-si va da acordul pt externare-vizita de seara nu exista la elias, asa ca am asteptat ca niste fraieri pana am vorbit cu o doamna, tot pacienta acolo, care ne-a zis ca de 3 zile de cand sta ea, seara nu vine nimeni. si a alergat sotzul prin tot spitalul, a dat spagi in dreapta si-n stanga, sa gaseasca o formula sa ma externeze. ceea ce s-a intamplat printr-un mare noroc, asistenta de la analize din ziua precedenta, se intampla sa fie in cabinetul doctorului de garda, care protesta zicand ca nu-si permite sa externeze pacientele lui tutu, si a pus o vb buna, amintindu-i ca domnul doctor le lasa pe fete sa plece acasa in aceeasi zi daca se simt bine.
dupa care au trecut pe la mine prin salon 3 asistente si o doctoritza care m-au evaluat sa vada daca sunt buna de plecat acasaasa ca acasa am ajuns abia la ora 21:00, maica-mea facea 13-14 fiindca n-am lasat-o sa vina la spital zicandu-i ca vin eu repede acasa( ea e si foarte panicoasa de felul ei si spitalele nu-i fac prea bine). asa ca numai repede nu am venit.
nu stiu daca a mai patit cineva asa ceva, ma gandesc ca e bine sa se stie.
in rest, dupa greturile de rigoare de ieri,desi in cantitate moderata dupa cum inteleg din descrierile altora(am vomitat o sg data la reanimare dupa care de vreo 3 ori am avut doar icnituri si stare de voma, ca nu mai aveam absolut nimic in stomac sa dau afara) azi ma dor umerii, si ceva dureri de gat, sper ca de la anestezie, nu ca am prins si o raceala pe deasupra. taieturile ma dor mai putin, insa am febra musculara la burta de la zbuciumul starilor de greatza. am ceva mai mult decat niste pete maronii, adica am avut niste pete de sange curat si ma intreb daca nu o fi venit CM-ul cu cateva zile mai devreme, oricum, niste dureri pe la ovare am, si prin burta, da nu-mi dau seama daca sunt de la ciclu sau de la interventie. jena cea mai mare e gaura din buric, inca nu am dat pansamentele jos, desi am tras c ochiul-par foarte in regula taieturile, mici mici, sper sa ramana asa.
cam atat , va pup si va doresc o zi frumoasa
ralu

http://community.webshots.com/user/ralu_tempea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ralu bine ca ai scapat si ai trecut si peste asta, refacere grabnica iti doresc si sa fii cumintica sa mananci sanatos ( asa cum trebuie pt diagnostic endometrioza) si sper pt tine ca in curand sa vina si !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna, fetelor!
Kora, numai maine nu-i poimaine! Mai ai foarte putin si sa stii ca iti doresc sa incepi cu dreptul si sa-ti reuseasca din prima, astfel incat sa ne iei si pe noi cu tine. As vrea, in masura in care ai timp, sa ma tii si pe mine la curent cu procedurile, pentru ca aici pe forum, tu esti pioniera in ceea ce priveste echipa dr. T + dr. Matei.
ralu_t, imi pare rau ptr endo, dar iti doresc sa reusesti in cel mai scurt timp sa devii .
Iyoana, aceasta maxima nu putea fi scrisa decat de un francez sentimental.
Zenobia, foarte frumoasa bluzita. Si sotul meu prefera culoarea orange.
toate tutunicile si va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

ralu_t, imi pare rau ca ghidul a venit prea tarziu pentru tine... insanatosire grabnica!!! Sa stii ca si eu am patit aceeasi faza cu anestezista, insa asistenta a pus plicul sub perna. Cand a venit doamna doctor, i-am soptit "am ceva pentru dvs. sub perna" . Penibil, stiu, dar asta e...

Sotul tau nu i-a gasit pe nici unul dintre rezidentii lui dr. T? Ca eu n-am avut nici o problema sa plec, desi mi-a fost rau de tot... Adica mi-au zis sa mai stau pana imi trece, dar daca tot nu-mi trecea si nu mai aveau ce sa-mi faca, m-au lasat sa plec!

alexia28, BAFTA maine!

KoraPop, hai ca mai este putin...

tutunicilor optimiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Kora, multumesc de si de , ti le intorc inzecite! Da, am net la munca, pt. ca munca mea e acasa...adica am biroul la domiciliu...
Ralu, sanatate si multa bafta....bine ca ai trecut cu bine si esti acasa...sper ca in scurt timp sa ne dai si alte vesti bune despre proiectul.
Pupici tuturor!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ralu_t refacere rapida, imi pare rau pt diagnostic, iti doresc sa vine repede bebe sa nu fie nevoie sa incepi tratamentul cu diphereline.
Ufff de asta mi-e si mie teama, ca nu stiu cum sa le dau plicurile..de fapt una din temeri, ca am inceput sa am cam multe cu cat se apropie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

toate fetele!!!!
RaluT, imi pare rau pt endo, dar tot e bine ca acum stii care e problema, asa ca stii cu ce sa te lupti ... O sa fie bine in continuare, sunt convinsa!!!
Kora, ce putin mai ai... Cred ca nici nu-ti vine sa crezi!!! O sa iti tin pumnii strans, strans de tot! Sa dea DD sa reusesti din prima!!! Si fiindca tot veni vorba de DD, ai dreptate cu ce ai spus mai devreme: Lui nu trebuie sa ii intoarcem spatele niciodata. Sau, cum spunea o prietena f buna de-a mea (v-am mai zis zilele trecute) DD iti da intotdeauna atat cat poti duce, nici mai mult, nici mai putin!!!
Alexia, e valabil si pt tine, asta ca sa fii sigura ca va fi bine maine, pt ca esti fata puternica!!!

Zeno, esti fenomenala, ai o energie debordanta!!!
Pt celelalte tutunici, in legatura cu targul de la Muzeul de geologie, eu as veni cu tot dragul, dar in we lucrez, de la 11 la 23... Muzeul e aproape de scarbici, insa, asa ca daca va hotarati sa mergeti, poate reusesc si eu sa trag o fuga, sa lipsesc o ora, o ora si ceva. Oricum cred ca mai sunt targuri si pe la Muzeul Satului. Totul e sa fie timp frumos!
Acum va pe toate!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Fete dragi va multumesc mult sambata trebuie sa-mi tineti pumnii, maine merg doar la analize. Pupici multi multi ABSOLUT TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

alexia, draga mea, stai relaxata cu plicurile, tre sa fie ultima ta grija, daca e penibil au ba, ca pana la urma ma gandesc eu , cel mai penibil e ca ei le iau, nu cum le dam noi.oricum, eu pe la asistentele din sala de operatie n-am dat, si s-au purtat f frumos toate, m-au mangaiat, au vb frumos, nota 10. cu branula m-au chinuit, ca cica am mainile prea subiti, si venele in consecinta...
eu plicul lui bogdan i l-am dat destul de elegant, o data cu caseta video pt inregistrarea operatiei, cand a venit de dimineata sa ma duca la sala. si a fost foarte dragutz cu mine, ce-i drept fusese si cu o zi inainte , fara stimulente, ma gandesc, vis-a-vis de tot ce s-a scris pe net despre el, ca o fi omu' cu toanele lui. intr-adevar, e un pic arogant, dar cu mine a glumit tot timpul, mai ales de caseta video, ca sa am la ce sa-mi invit prietenii sa ne uitam cand n-o fi nimic mai interesant la TV
si tutu f bine dispus inainte de operatie, mai putin dupa cand a venit sa ma vada, inteleg ca se grabea sa faca alta laparo.
oricum, nu mai stiu daca v-am zis dar caseta e goala, sau atat de prost inregistrata incat nu se vede nimic. m-au anuntat ca aparatura e foarte veche, dar si-au dat tot concursul in sensul ca vazand ca am venit cu o caseta, au mutat aparatura de inregistrat dintr-o sala unde nu se mai putea opera fiindca fusese o peritonita in seara precedenta si era plina de mizerii, nimeni nu se deranja sa o curete, in cealalata sala ramasa sterila.
mi-e cam frica sa scot bandajele, sa las gauricile la aer, daca patzesc ceva? voi le-ati scos a doua zi? si n-ati mai pus nimic desupra sa le protejeze? eu am si un somn destul de agitat, azinoapte ma intorsesem aproape pe burta, asta e , dorm greu, nu simt durerea decat cand ma trezesc
ce ma sfatuiti?

http://community.webshots.com/user/ralu_tempea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

ralu_t, eu zic ca penibila este situatia in totalul ei, ca nici pentru ei nu-i chiar placut... Eu mi-am scos pansamentele, mama-soacra (medic) mi-a zis ca-i bine sa stea la aer. Ba nici chiar la dush a zis sa nu-i nici o problema sa nu le acoperi.

alexia28, nu-ti mai fa grija de plicuri, nu-i chiar asa mare chestie! Ca sa te incurjez, iti spun ca eu mi-s foooarte rushinoasa si inhibata la faze dintr-astea si tot m-am descurcat. Plus ca-s total ANTI-plicuri, dar pe de alta parte stiu cam ce salarii au... ufff... SUCCES!

Mergi la inceput