Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 5
KoraPop spune:
Buna dimineata fetelor!
Alexela eu sunt de parerea ca oricat de mult ne-am ruga nu este niciodata de ajuns....si daca dorintele noastre nu se implinesc cand vrem noi,in nici un caz nu trebuie sa ii intoarcem spatele lui DD,dimpotriva...EL stie cel mai bine cum sa ne ajute,cu ce sa ne ajute, ce e mai bine pt noi si mai ales cand e momentul potrivit sau meritat...
mvilihome bine ai venit printre noi!
Rezultatul laparo ar fi trebuit sa ti-l spuna tie sau sotului ( sau cui a fost cu tine la operatie) si cand iti vei scoate firele vei primi foaia de externare,eu nu as putea sa stau asa in incertitudine o saptamana....mai bine suna-l pe dr. T macar sa stii ceva concret.Bafta multa!
Vali fata harnicuta te inteleg cu fumagitul....si eu imi tot propun sa ma las si iar aprind un Camel light
Iyoana frantuzoaica
Maria pe unde umbli?
Pt. mine AMR = 3 zile si emotiile cresc...
Va doresc tuturor o zi minunata!
Kora
CARPE DIEM!
Zenobia spune:
Buna dimineata, Tutunici! Rise and shine!
E o zi frumoasa azi, de altfel ca toate zelele care or sa vina, asa ca azi eu voi incepe cu:
Picatura de shopping: www.catwork-design.com/wp-content/uploads/2007/02/bluza-ie-1.jpg" target="_blank">aici - bluza in culoarea fertilitatii
Lectia de engleza: to feel like a million dollars = to feel wonderful
Va pupicesc si va doresc o zi frumoasa ca voi!
PS: Nicole, luna asta ma abtin cu monitorizarile. Bravo, bun plan ati facut tu cu Tutu! Cred ca mai fur si eu idei. Deocamdata ma duc la homeopat.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Nicole31 spune:
Zeno, multumim pentru idei de shopping si lectii de engleza...si unde mai pui ca sunt gratis! Porocaliul este culoarea mea preferata! Mai mult de jumatate din pijamalele mele sunt portocalii. Ce sa insemne asta...?
Kora, ce putin mai ai, draga mea!!! Doar 3 zile! Iti doresc din toata inima sa fie un succes! De fapt nici nu se poate altfel, doar se va ocupa de tine un super doctor, nu?
Va pup pe toate si va doresc o zi de nota 20! Eu la scarbici!
Zenobia spune:
Nicole si la mine la fel: jaluzelele, lenjeriile, bucataria, hainele... Probabil de-aia nu imi plac portocalele .
O zi buna. Fug pe plantatie...
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
vali_delide spune:
"Neata, fete dragi.
In primul rand sa-i uram bun venit lui mvilihome:
Bine ai venit printre noi, refacere rapida dupa laparo si bafta, sa ajungi repejor la odisee! despre rezultat, mai bine il suni pe Tutu, sa-ti spuna, ca e greu sa stai asa o saptamana.
Kora,...AMR=3...nu-ti mai repet ca ma rog pt. tine!
Iyoana, frantuzoaica draga, tu ce bantui noaptea pe forum? Ca eu la 10 seara deja sforai.Deh, daca as fi in Franta, poate ca nu as avea somn!...
Alexela, asa te vreau, fata curajoasa! Mergem inainte cu speranta si cu credinta ca DD ne va ajuta tuturor, atunci cand considera ca ne va veni randul.
Lucialu, multumesc mult, esti o draguta
Va pupic pe toate, sa aveti o zi minunata!
Valentina
noi doi
sim_stoian spune:
Buna dimineata tuturor!
Zenobia, imi place bluzita aia, iar culoarea e betooooooooooooon. Eu sunt pe ultima suta de metri cu renovarile, iar sufrageria am facut-o portocalie . Toate lenjeriile noastre au ceva portocaliu in model, asa ca e la fix ideea ta de shoping. Si ca sa fiu si indiscreta...unde e facuta poza?
Cum ramane cu targul ala? Vine cineva?
Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
Iyoana spune:
Buna dimineata dragelor!
Repejor ma alatur Zenobiei in a ne inbunatati cultura noastra, in materie de cugetari si aforisme, de data asta....si fug la munca, intru mai tarziu:
"Ratiunea se dovedeste intotdeauna meschina in preajma sentimentului;una este in mod firesc marginita,ca tot ceea ce este pozitiv,iar celalalt este infinit.A cugeta atunci cand ar trebui sa simti,este tipic sufletelor fara aripi."(Honore de Balzac)
O zi frumoasa tuturor!
iyoana
lucialu spune:
Good morning tutunici!
(Parca am fi fratia alfa pi sau ceva de jen)
Zeno parca s-o auzit pana aici(la mine TM) strigarea ta! Sunt rise de mult, cat de shine nu stiuMai am ceva portocaliu prin casa,:draperii, lenjerie de pat, pana si husa de la salteaua de la pat e orange.Pe sos l-am intolit cu cateva chestii orange, daca e sa iasa ce mi-am propus:transform tot in oranjada!Cumpar si la matz daca trebuiesau il dau la vopsit
Kora mult a fost, putin a ramas!
Vali
Va salut pi tati si sa aveti o zi buna!aaaa orange
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
mvilihome spune:
va multumesc mult de tot/stiu rezultatul pt ca ma astepta cumnata mea si a inteles asa:e bine trompe ovare ok(asa a zis domnul dr),dar eu l am sunat imediat cand m am trezit si mi a zis ca vb mai multe la fire si m am gandit ca nu e complet ce stie cumnata mea si mi a fost teama ca ...cum as putea sa i cer sa se uite la mine si sa si aminteasca ce mi a facut daca eu pierd rezultaul.din atatea paciente...hahaha ce ar fi?oricum eu nu stiu inca daca el e om sau vreun trimis special pe pamantul nostru pt ca bombardamentul cu paciente cu probleme de care are parte e cam ...eu il admir foarte mult nu prea pot sa exprim in cuvintre cam cat.de mine oricum nu mai scapa nici daca ma goneste ca eu la altul nu ma mai duc .si daca reusesc sa raman sa nasc eu o sa ma duc oricum pe acolo pe la spital sa i spun buna ziua nu vreau nimic am venit si eu asa ca prea santeti om bun.hahaha am glumit.deci cum sa zic fan inrait sau pacient inrait?pana acum cateva luni am fast stresata ca nu stiam cum sa fac sa beneficiaz si eu de laparo ,noaptea in vis imi imaginam cum o sa i zic ca eu vreau si daca poate...sa mi faca si mie ca sant si eu amarata...hahaha.acum ca am facut si am si rezultatul sotului cam raut 15%mobilitate ,am emotii cum sa ...fiv ,gift si alte cele pt ca cei 5 ani de zile in care am vazut rosu in fata ochilor m au cam distrus. .ajunsesem la un moment dat (sa nu radeti sau sa ziceti nu vorbim cu asta ca e nebuna) sa il rog pe cine credeti ...pe ciclu sa nu mai vina.si ziceam asa draga ciclule ,eu i ti multumesc ca esti de treaba si vi regulat dar acum te rog eu sa nu mai vi 9 luni,dar nimic ,nu ma scapa din priviri.eu va multumesc pt raspunsuri si va pup si va doresc multi bebelusi atat de multi incat sa ajungeti voi sa ziceti gata am facut destui,ma mai opresc putin .va pup.
KoraPop spune:
Nicole31
Vali tu la job ai net?Mai tragi cu ochiul si pe la noi?Hai ca uite eu te conturb putin si de la mine pt tine multi -ici si un buchet imens de
lucialu esti tare activa si simpatica,cand ne spui si noua ceva concret despre planul bebe?
Kora
CARPE DIEM!