Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Marusea, felicitari!!!!!!!! Sa va dea DD sanatate si sa ai o sarcina usoara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce cadou frumos ai primit de Paste!!! Fii fericita si profita din plin de aceste 9 luni!!! Stai linistita, sa nu faci efort, lasa-te rasfatata si iubita!!!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

alinacoman79, din pacate este foarte posibil sa fi fost un avort menstrual, dar la fel de bine poate sa fie inca sarcina. Eu zic sa iti faci un test, si daca e pozitiv sa il suni pe Tutu de urgenta. Dar toate astea maine la prima ora. Bafta. Tin pumnii.

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Monao, tel cabinet Tutunaru: 0720.09.92.99

Alexela

Mergi la inceput

Marusea, FELICITARI!!!!!!!!!!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos, voinic si mancacios. Doamne, ce ma bucur cand mai pare cate o graviduta!!!! Imediat te trec cu mare cinste la lista de gravidute!!!

Zenobia

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Marusea FELICITARI din tot sufletul!!!!!!!!!Asta da veste!!!!!!!!!!Pune-ti neaparat utrogestan 6-8 /zi si fara efort sau stress,ok?Si da, neaparat sa vb cu Tutu cat mai repede,el iti va da un tratament de sustinere cu pregnyl daca spui ca putin sangerezi.Ai grija de tine si de bebe!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

alinacoman si eu m-am gandit initial la avort menstrual,dar nimic nu poate fi sigur...cel mai bine intr-adevar fa maine dimineata un test de urina sau chiar bhcg care iti va spune cu certitudine daca e sarcina sau nu si apoi sa vorbesti cu Tutu.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetele , sunt aici , am raspuns mai greu la strigare , la mine la servici este nebunie in perioasa asta , abia acum am intrat in casa . Va urmaresc in fiecare zi , dar nu v-am scris nimic ca nu am noutati si nu prea am avut timp.
Imi pare bine ca au revenit vechile tutunici ca tare imi era dor de ele . Le urez si eu bun venit noilor aspirante si le doresc sa nu stea prea mult la topicul asta decat ca foste , si sa isi implineasca visul cat mai repede. Va pup pe toate .....
Stiti ca eu aveam o problema la un san , am fost la Iosup , este totul bine , nimic grav , un mic chist , in rest nu am mai facut nimic , in luna mai ma apuc de analize pt FIV si sper ca in iunie sa il incep , pana atunci nu pot , am prea mare nebunie la servici si colac peste pupaza mai sunt si nasa pe 5 mai . Nu as vrea sa le amestec , vreau sa fiu linistita . Pana atunci imi iau notite de la fetele de la FIV si de la Kora.
Alexia , iti tin pumnii stransi si o sa ma gandesc la tine sambata , sa nu ai nimic iti doresc........
Mamidevladut , , esti o dulce ca te-ai gandit la mine , abia astept sa ne mai vedem cu toatele.
Ioana , iti doresc sa vina iepurasul la tine , ce frumos ar fi.....
Kora , peste 2 zile dai startul ? iti urez succes , stiu aproximativ prin ce o sa treci , ca jumate din trat pt FIV l-am facut si eu de vreo 3 ori , nu or sa te doara injectiile si totul o sa fie bine , abia astept sa ne povestesti ,
In legatura cu laparoscopia , este f bun ghidul de pe prima pagina , dar ma gandesc ca daca ne citeste careva (dr.T sau altii) cred ca ne-ar , nu stiu poate ar fi mai bine sa fie sub forma de link , sau sa il dam pe PM . Oricum este f util , eu cand am facut laparoscopie acum 1 an si ceva ......tare bine era daca exista asa ceva . Apropo faza cu anestezistul am patit-o si eu , tot pe asistenta am pus-o sa ii dea plicul , si restul de bani si tel. mi le-a adus la reanimare sub perna. Ar fi bine cand va duceti la sala de operatii sa aveti un halat pe voi cu buzunare , eu cu ce nu am putut intra in sala am lasat in halat (am avut plicul pt anestezist si bani pt sala si reanimare + tel.) de care a avut grija o asistenta tare draguta. O sa va descurcati voi , nici o grija ......
Zenobia ,Iyoana , Vali , Felicia si toate fetele .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Marusea , [red]FELICITARII [/red], un bebic mare si mancacios iti doresc!

Mergi la inceput

Lauravoinicu, ce ma bucur ca ai aparuuut!!! Ma bcur ca esti bine cu sanul, insa ar trebui sa o iei mai usurel cu munca. Stiu ca e greu de realizat dar... Spor in toate si mai ales la toate eforturile tale de a fi mamica. Poate in curand ne vom intalni.

Fetelor, am scos din ghidul laparoscopiei partea cu banii pentru ca oricum nu e relevanta, fiecare se descurca in privinta asta cum stie, cum poate, daca poate etc. Informatiile astea le vom transmite pe net, prin telefon, asa cum am facut si pana acum. Ghidul va fi postat ca link pe prima pagina dupa ce va fi completat cu experientele altor fete pana la sfarsitul acestui capitol. Capitolul urmator va avea link la acest capitol pe prima pagina.

O seara buna!

Zenobia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Felicitari, Marusea! Sa ai o sarcina usoara si la termen si un sanatos si voinicut!
Dupa laparo nici eu nu am primit caseta inapoi pe motiv ca nu au avut ce filma.
lauravoinicu, ma bucur ca ai trecut pe aici sa ne saluti. Si eu am patit la fel cu anestezista; a venit in sala cand eram deja imobilizata, plicul era undeva langa capul meu si i-am facut semn din priviri
Alexia, mult succes la laparo si sa nu ai nimic; sa fii linistita ca trece repede si recuperarea este usoara si rapida.

Mergi la inceput