Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 20
felicia_ spune:
Alexia, ce rau imi pare! Ce e cu endometrioza asta, ataca pe toata lumea? Dar lasa, o sa ramai inainte sa apuce sa se refaca, stiu eu!
mamidevladut spune:
Alexia, stiu ca acum e greu, dar cum ti-am spus si azi, sigur acum va veni bebe pentru ca nu mai are nici un motiv sa nu vina. Asa ca atunci cand ma intorc o sa fi graviduta (ai grija, ca vin cu testul).
Fetelor urez si eu La multi ani floricelelor, si va doresc la toate un Paste Fericit, sa va aduca iepurasul cate un test de sarcina pozitiv! Eu plec in concediu si ma intorc la jumatatea lunii aprilie si nu stiu sigur daca pot intra de pe acolo.
Va pup dulce pe toate si cand vin sa va gasesc pe toate la Odisee!!!!!
Ioanatugs spune:
Maruseea eu cred ca e prea devreme sa vada ceva in uter inca, poate ai ovulat mai tarziu si sarcina e mai mica! Asa s-a intamplat si cu Marinar, la eco dr.T i-a spus: "uite ti-a mai aparut un chist!" iar chistul acela de fapt era o sarcina si acum o frumoasa fetita! Asa ca nu dispera, multa bafta la beta HCG, sa se dubleze frumos si sa fie totul bine!
Am vorbit si eu cu Alexia28, era bine, nu vomita, doar ametita si seara pleaca acasa! Endometrioza era doar in partea stanga si a avut si un chistulet endometriozic, deci nimic grav! Eu ii doresc sa ramana cat mai repede graviduta, pentru ca acume cel mai bun moment!
ysa26 spune:
Acum am ajuns de la Bucuresti. Am fost la monitorizare de dimineata si nu am vesti grozave.
3 luni de cand ma monitorizez am ovulat in z15 pe dreapta si acum cand am avut E=8,7 si OS=27,1 in z14, astazi z16 nu ovulasem,iar E=9,9 . Mi-a zis sa-mi fac un pregnyl azi si marti sa ma duc de dimineata la Elias sa vada dak a spart, sa nu se transforme in vreun chist.Cand ar trebui sa prestez in cazul asta, dupa 24 ore?
Offfff, am inceput luna cu stangul, eu pe o parte si sotul pe alta. Am fost pana la niste prieteni in Buc.,iar cand am plecat sotul a calcat acceleratia prea tare si l-a luat radarul cu 102km/h si i-a suspendat permisul pe 3 luni fara drept de dovada si asa k a trebuit sa condus eu pana la Valcea, eu care abia am luat permisul.
Iyoana
A mai fost cineva la monitorizare de dimineata?
Alexia imi pare rau pt rezultatul de la laparo, dar va fi bine, cat de curand vei veni si ne vei da vestea cea mare.
ana-alexia spune:
KoraPop, La Multi Ani pentru tatal tau! Sa vina BB la tine cat mai repede!
Machus, La Multi Ani sotului tau! Sa vina BB la voi si sa fie tatic cat mai repede!
Alexia, e bine ca macar acum stii EXACT ce ai si ce trebuie sa faci pe viitor; e foarte important sa stii cum stau lucrurile. Chiar daca nu e un diagnostic tocmai roz, stii sigur ca poti avea BB... in rest, totul se rezolva cu rabdare, speranta si vointa. Refacere rapida!
ana-alexia spune:
Ysa26, imi pare rau de suspendarea permisului sotului tau; dar priveste partea buna a lucrurilor: ai tu permis.
Altfel, de ce te necajesti? Nu e important in ce zi ovulezi, ci sa ovulezi iar foliculul si endometrul sa aiba dimensiuni normale, ceea ce la tine se intampla; ai super valori! Dupa ce vei face pregnylul, foliculul se va sparge si gata, vei ovula; ovulatia are loc, in general, la max 36 ore dupa pregnyl; daca nu ti l-ai facut inca, e bine sa-l faci cat mai repede, ca pana marti dimineatza, cand mergi la monitorizare, sa ovulezi. E bine ca in acest interval sa ai contact sexual, care sa fie la 1zi si jumatate-2 zile de precedentul.
Bafta!
Nicole31 spune:
Buna seara, floricelelor! La multi ani tuturor sarbatoritelor!
Ce atmosfera de sarbatoare este aici!
Ana_id, felicitari din tot sufletul pentru sarcina! Iti doresc sarcina usoara si la termen si BB sanatos!
Mihaela ce, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
alfa_anca, fericita viitoare mamica! Intr-adevar, "muzica" batailor inimii samburelului tau nu se compara cu nici o alta muzica! Sarcina usoara in continuare!
Alexia, imi pare rau pentru endo, dar bine macar ca acum stii ce ai de facut...adica BB!
Machus, nu am vorbit cu Tutu de tratament homeopat, mi-a spus doar ca daca ma decid sa fac Diphe, voi urma un tratament homeopat dupa. Scuze, poate nu m-am exprimat eu prea clar.
Va pup pe toate!
marinar spune:
sal
la multi ani tuturor floricicilor!!!
nu am mai intrat de mult pe aici...emma m-a acaparat complet si cand intru pe forum merg la bebici, ne mai sfatuim mamicile intre noi, cum sa facem sa fie bine pt puiutii nostri.
Alexia pupici multi de la mine si de la emmi! eu sunt sigura ca dupa ca o sa-ti crestinezi finutul o sa-ti dea DD si tie un pui dulce.
pupici dulci pt voi toate...prietene dragi
la semnatura mai sunt pozici noi cu emmi
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)