Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

La multi ani pentru tutunicile cu nume ... sau suflet de flori!!!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusea spune:

Am trimis un mesaj de o ora si ceva.De ce nu a intrat? Am gresit eu?
Asteptam parerile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

la multi ani de florii!
Sa dea Domnul sa facem toate boboci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pe NATIONAL GEOGRAFIC e un documentar cu dezvoltarea lui bebe in burtica,cu ce simte el si ce oragne se dezvolta in fiecare saptamana etc e fff. interesant si emotionant!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora, am vazut si eu documentarul, are mai multe episoade... Intr-o zi am vazut si despre sarcinile gemelare, Doamne cat de frumos arata!!!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Machus, mii de scuze!!!!Am vazut dar am uitat complet. Retetele le-am postat la capitolul anterior si la cel de dinaintea celui anterior, parca. Daca nu le gasesti sa imi zici si ti le trimit pe mail. Cauta-le tu intai pentru ca eu nu le am scrise.

La multi ani sotului tau!!!

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Fetelor, Alexia a iesit din operatie, se simte cam rau saracuta. Am vb foarte putin cu ea pentru ca o durea burtica dupa operatie. Din pacate i-a gasit endometrioza. Asta e, macar stie ce are si ce trebuie sa faca de acum inainte.

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

LA MULTI ANI tuturor floricelelor, sotilor / sotiilor de floricele!!!
Multa sanatate si fericire!

Ana_id, FELICITARI!!!! Asa de tare ma bucur ca ne-ai dat o veste atat de frumosa!!! Imi amintesc cat de suparatica erai tu ultima data!! Atata te rog: ia un tratament de sustinere serios ca sa nu mai ai probleme, da?

Din nou Kora a avut sansa de a ni te anunta si de a ne tine un pic pe jar!!! Aaaa, si, Kora, acum liber la rusi, nu?

Mihaela ce FELICITARI sa-ti traiasca bebelina si sa fiti sanatosi si fericiti!!!!

Alexia, refacere usoara si suntem alaturi de tine! Bine ca macar acum stii ce ai avut! Succes si te asteptam aici!

Alexela, cu placere! Succes!

Ysa, valorile sunt foarte bune! Atata ca nu intelelg de ce foliculul nu s-a spart deja la un diametru de 27...Dar daca Tutu a zis ca e de bine...poate nu mai ai nevoie de laparo...

"Oamenii, cat ar fi ei de rai, sunt adeseori mai naivi decat s-ar putea crede si au o candoare pe care nimeni nu le-ar banui-o." - Feodor Doistoievski (Fratii Karamazov)

Tuturor o Duminica a Floriilor frumoasa si insorita!

iyoana

Mergi la inceput

Alexia, bafta multa pe mai departe!!! Acum stii cu ce ai de luptat, asa ca e mai bine!Nu te lasa, !
si un buchet de pentru tine si toate tutunicile!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

dragele mele............
nici macar nu pot sa va spun cat de mult va multumesc.chiar daca nu va cunosc personal imi sunteti atat de aproape...
eu va doresc voua tuturor sa simtiti cea mai mare bucurie din lume.am fost azi la biserica si i-am multumit Domnului pentru darul ve mi l-a facut si l-am rugat sa aiba grija de bb, pt ca daca DD vrea, totul va fi bine.
LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR pentru ca toate sunteti niste flori, creatiile cele mai frumoase ale Domnului.
pupici
diana

Mergi la inceput