Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Marinar iubita, ce ma bucur ca ne dai vesti noi despre voi doua fetele!
Alexela duminica viitoare ar trebui sa fac testul, deci mai am o saptamana!
Lauravoinicu ma bucur iubita, ca ne dai vesti despre tine si-ti multumesc de urari!
Mamidevladut concediu placut!
Maria08 multumesc de urari iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Sa aveti o saptamana frumoasa, luminoasa, cu soare in suflet si in zambet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetele,
Dupa cum vedeti sunt matinala in dimineata asta, am dormit acasica, m-am intors de la spital aseara pe la 19.00. Va pup si va multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine, intr-adevar diagnosticul nu este deloc roz, eu nu am apucat sa vorbesc cu Tutu, a vorbit sotul. Probabil cand merg la fire vineri o sa discut mai multe sa vedem ce este de facut. S-ar parea ca pe ovarul stang, pe cel pe care ovulez cel mai mult a fost un chist endometriozic pe care l-au scos, nu stiu daca a fost mai mult de atat si de ce grad a fost, din pacate nici pe partea dreapta nu ma pot baza, a zis doctorasul ca nu a vazut in viata lui asa ceva, ovarul este foarte mic si atrofiat, asta este si explicatia pt care eu ovulez numai pe stangul. Si in premiera ieri am fost si prima histeroscopiata cu aparatul cel nou. Numai cuvinte de lauda pentru doctorasul nostru si pentru echipa lui Bogdan si Ioana toti s-au comportat super cu mine si nu-mi pare rau nici o clipa ca am facut operatia. Acum ma simt binisor, sunt foarte balonata, ma doare umarul si ma misc destul de greoi dar sunt ok.
Bogdan la final i-a zis sotului meu ca sa mai incercam si noi un an natural si daca nu sa trecem la FIV. Sper sa se produca minunea cat mai repede acum, ca stiu care a fost cauza, Doamne Ajuta si fetelor care urmati sa faceti laparo sa nu va fie frica, nu este chiar asa de grea si merita ca macar stiti cum stati si ce aveti de facut in continuare
VA pup si mai vorbim azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alexia28 cu optimismul pe care il ai acum dupa interventii sigur o sa fie bine!Daca numai acolo ai avut endo,doar chistul, atunci s-ar putea sa ai un prognostic destul de mare pentru o reusita in sarcina!Cu umarul, ce Doamne iarta-ma o fi?Ca mai toate ne plangem dupa laparo.Chestia asta nu o inteleg.Da echipa este fantastica:ar trebui trimisi mai multi doctori, ma refer mai ales la cei din zona mea sa ia lectii de etica si de omenie,de profesionalism ce sa mai spun? Acum vezi tu, cum ai spus, ce o sa-ti mai spuna dl.dr. cand mergi la dansul, dar eu cum il stiu,pe langa realismul de care da dovada, cand se pronunta, sigur va fi optimist!
Floricilor cum ati petrecut? Un camion de flori si de la mine!!!
O zi excelenta!Si o saptamana pe masura!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Buna dimineata tutunici
FELICITARI PROASPETELOR GRAVIDUTE, SARCINA USOARA, SANATATE MULTA
Iyoana multumesc,
Korapopmultumesc, cat despre poveste mea cred ca e asemanatoare cu a multora.
De 7 ani incercam sa aducem un ingeras in viata noastra, am fost pe la diferiti dr. dar in provincie situatia e mai urata de cat pare (parerea mea).Asadar, am 2 histero nereusite, trumatizante si fara nici un rezultat. O laparo la militar acum 2 ani si atunci am aflat care e problema-trompe cu aderente- din pacate dr. respectiv mi-a dat sperante false "du-te acasa si dai bataie", acum cand am ajuns la dr T am aflat ca sansele erau f mici 5% .
Am facut monitorizare, e OK,analizele la fel, o mica problema sunt cu "baietii" sotului, dr M ia recom vit. E magneziu, seleniu, acifol, speram sa-i mai invioram.
Acum astept sa trec de pasul umator laparo ptr a ajunge in linie dreapta pt FIV, si sa dea DD sa fie reusita din prima ca a doua oare nu cred ca va mai fi posibil, d.p.d.v. material .
Va pup pe toate si fiti optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Multumesc Zeno si Nicole31
Ana Alexia, multumesc pentru urari si sa dea DD ca toate femeile sa-si implineasca visul de a deveni MAMICI.
Alexia28, imi pare rau pentru endo. Este alarmant de comuna aceasta afectiune ( si eu ma simt vizata). Dar tu esti la capatul tunelului, adica s-a facut lumina si DD o sa te rasplateasca cu bebelusul mult dorit!!!!
Va doresc o saptamana buna si poate mai avem o gravidutza saptamana asta. Ca din cate vad eu: SAPTAMANA si GRAVIDUTZA !!!!
Pup dulce toate tutunicile si FITI OPTIMISTE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Ana_id falicitari!!!

Sa iti dea Domnul un bebe sanatos!!!!

kristin 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Ana_id: FELICITARI!!! O sarcina usoara si un bb sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!
Alexia28 partea buna a lucrurilor este ca ai facut operatia,s-a curatat totul si acum ai unda verde pt bebe mai ales pe partea cu ovarul care ovuleaza si acum nu mai are chist,acele luni trebuie sa le urmaresti si monitorizezi,intre timp regim alimentar adecvat endometriozei...asta daca nu te hotarasti sa faci tratamentul cu diphe,decizia iti apartine!Bafta multa!
Marusea mesajele tale au aparut cu intarziere,eu doar acum le-am vazut,iti tin pumnii sa fie totul bine!Cand faci bhcg spune-ne si noua valoarea ca asteptam aici langa tine ( chiar daca virtual)

Eu astept rusii cu nerabdare....asa ceva nu prea cred sa cititi des pe aici si nici eu nu cred ca am scris vreodata

Iyoana,Maria,Vali,Teo si toate tutunicile !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alexia. sper ca azi te simti mai bine, scumpete! Imi pare rau de endo dar d... nu e chiar atat de negru. Nu inteleg de ce ti-a spus Bogdan de FIV. Cred ca Tutu va fi mult mai optimist in privinta asta. De vreme ce ovulezi si e totul ok, nu inteleg de ce tb FIV. Pe de alta parte, de vreme ce endometrioza este o afectiune ce tine de sistemul imunitar, de ce ar fi FIV-ul mai breaz? La noi nu fecundarea e problema, ci implantarea si patrarea sarcinii... Cred ca ar tb sa il intrebi pe Tutu toate treburile astea.

Picatura de shopping: www.tarafashion.ro/romana/products/43195/fusta-model-4122/" target="_blank">fusta
Lectia de engleza: to let the cat out of the bag = to reveal the truth

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput