Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana75 spune:
Ina, imi dau seama de acest risc, ca al meu are 125 kile. La un moment dat intrasem in detalii, ce densitate a buretelui mi-ar trebui mie, ce densitate lui, dar am abandonat abordarea stiintifica - vreau canapea moale-moale cu orice risc
.
Ruxandra, ramasesem datoare cu un raspuns: ii spun Mirunei ca e "putza". Si ma intreaba foarte des, nu stiu cum sa procedez, incerc sa nu dau mare importanta
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Buna dimineata
Am avut o dimineata plina de maraieli si crize. Nimic nu i-a convenit incepand de la mancare, continuand cu paharul in care ii pusesem apa, cu sonorul de la televizor, cu cd-ul din statie si in general cu orice incercam sa fac ca sa-i intru in voie. S-a si trantit de cateva ori pe jos in semn de protest.
Sunt asa obosita
(asta e slagarul soacrei, na ca am ajuns si eu sa-l zic).
Ramona 
Ioana, si eu ii zic de fiecare data ce e aia, pe un ton foarte normal, ca si cum i-as zice ala e ochiul sau aia e urechea.
Mihaela, eu te inteleg. Daca faci asociatie ma ofer voluntar.
Mie mi-e un pic frica de drumul pana la bran. Nu cred ca o sa doarma in masina si nu stiu cum o sa-l conving sa stea in scaun atata timp.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Ruxandra, eu zic ca o sa adoarma daca nu il lasati sa isi faca somnul acasa.
Incearca sa ii pregatesti o gentuta cu jucarele, carticele, apa, suc, gustari, cd-urile preferate.
La nevoie cantati si voi.![]()
Anca n-are nici o pb. cu masina, cred ca daca am fi facut cei 4000 km ai lui Mary ar fi rezistat si ea.
Tot cu pauze.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Casiana, ma intrebai de jucarii; printre ultimile achizitii e www.educationaltoysplanet.com/qa4190.html" target="_blank">ceva de genul asta, un nou set de carioci care se spala de pe haine si de pe copil, tricicleta, carti; mai am pe lista: un carucior de papusi, o "bucatarie", un tren.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
diplodocus spune:
Buna dimineatza la amiaza!
Azi dimineatza Luca s-a jucat cu un melc ce are 4 melodii...Farmecul era ca bateriile sunt pe terminate si va inchipuiti ce sunete scotea
Dar nici nu le schimb pina nu se termina de tot, k prea bine s-a distrat ...
Am citit tot, dar nu mai apuc sa conversez...fug la
pt Pasti, cum se spune...
Luca-Mihnea Cel Voinic
kid2003 spune:
Ne-am intors si noi de la dr. Calapod. Pana la urma nu i-am zis la revedere, ne vom duce si in mai sa ii facem Havrix-ul.
Fata e bine, sub medie la greutate (10.200) si mult peste medie la inaltime (87 cm). La inaltimea asta ar fi trebuit sa aiba 12.400 kg (hehe, mai avem pana acolo, deocamdata suntem fotomodele).
Alex o uraste pe dr. De cand a vazut-o si pana a disparut din peisaj, a urlat non-stop. I s-a executat si Varilrix-ul, deci motive de urlet a avut din plin.
Chiar asa, unde e Olgutza, de ce nu mai scrie?
mary ilie spune:
Ciaoo!
Acum am putin timp, cat doarme Andrei!
Anto, multumim de complimente!Nu prea mi-a placut Belgia ca a plouat non- stop, 3 zile cat am stat noi. De vizitat n-am timp sa detaliez, dar mi-a placut.
Felicitari si de la noi pentru bebelina
Ramona super faza
Fi-miu e mare fan batista bebelusului, daca o vede greu o mai recuperez, trebuie s-o ascund bine, noi cand avem de scos muci, intai ne scoate el noua, mie si lui tati si apoi isi scoate singur... e super haios![]()
Ioana, ce bine ca ai spatiu si le faci camere separate fetelor!
Noi cu BB2 tot asa, sotul inca insista dar eu ma tin tare pe pozitie. Oricum, am mai facut un pas inainte, am inceput sa ma gandesc ce frumos ar fi cu 2 copii![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
mary ilie spune:
Ruxi, si eu zic la fel, ca o sa doarma totusi in masina Matei.
Andrei in prima zi de mers cu masina era suparat rau, l-am pacalit cu leptopul cu Baby E., si cu jucarii, i le dadeam pe rand, apoi cu carti, le-a rupt aproape pe toate, il distra foarte tare, si cel mai mult i-a placut sa scrie cu pixul pe tot ce se putea.....
Cand opriti sa ve dezmortiti, sa ai grija sa-l alergi bine , sa oboseasca. Noi scoteam mingea si il alerga tati juma de ora si apoi dormea sigur in masina.
Mary si
Andrei(29.09.2005)
mary ilie spune:
Mama, cand vad cate vaccinuri faceti voi copiilor, nu-mi vine sa cred. Andrei nu a facut nici vaccinul de la 1 an, si astia ne-au mai chemat in 2011 la urmatorul vaccin!!!!
Cand am fost acasa in februarie aveam intentia sa-i fac totusi vaccinul de 1 an, dar n-a vrut pediatra, ca Andu facuse o tuse suspecta- m-am plimbat toata saptamana cu el la pediatra, poate, poate facem vaccinul, dar nu trecea tusea. Nu era rcit, n-avea nimic, doar o tuse uscata, care zicea pediatra ca e alergica , poate la aer, nu stiu. Acum ii dau dreptate doctoritei, ca a disparut tusea imediat cum am plecat din Bucuresti. Asa ca tot fara vaccin am plecat......
Fetele plecate din Romania, voi ce vaccinuri mai faceti, ca deja ma ingrijorez......
Mary si
Andrei(29.09.2005)