Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 6
tangerine spune:
Salutare
Intrebare: Maria, scoatem mucii din nas? (cu celebra batista pe care o uraste)
Raspuns grav-rugator-persuasiv: Maine
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
codruta_grg spune:
'neata!
N-a mai facut Petra febra. Dar pe la 2 zi noapte s-a trezit plangand si a trebuit s afac o tura de apartament cu ea in brate, s aii arat luna si beculetele mici din casa (de la frigi, telef, calc, etc). Dinti nu i-am gasit mai multi in gura.
Multumim de fetele care s-au gandit la noi 
Ramona
, saracutza...
Marinela, a facut Iaris ceva tratament in acea perioada? Ca din cate stiu eu noi n-am facut nimik la rosu in gat, decat daca ar fi facut febra mai mare.
Mihaela, tine-te tare si nu lasa sa influenteze viata de faimilie treburile exterioare
...ca la urma asta e singurul lucru ce conteaza, familia si sanatatea voastra.
Kristinutza, noi organizam teambuilding-uri, doar ca e in zona Vatra Dornei, cam departe pt voi, dar daca vrei detalii sunt aici.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Ramona
.
marinela, la fete le fac camere separate, eu asa cred ca e mai bine; asa ca Mirunei ii fac o camera noua, cel mai probabil roz bombon de la ikea
. Nine ca ai gasit mazarea ca aliment preferat al lui Iaris
.
Cristina, Miruna nu e prima plecata din grupa de la Acorns, a mai plecat o fetita anul asta la inceput.
Bianca, vreaaaaau
.
mary, da, stiam de 2 ani ca vine Ikea, in curind incep sa car mobila de la ei acasa la mine
. Multumesc de urari; voi pe cind bb2, ca imi amintesc ca iti batea sotul niste apropouri
.
kristina, ma bucur ca ti-a folosit informatia. V-ati hotarit asupra locatiei? In iunie avem si noi iesire in weekend cu firma, noi am vrea in delta, dar sigur nu avem bani de delta
.
mihaela
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
country girl spune:
Buna dimineata piticodrom!
Marturisesc ca am tras si eu cu ochiul la pozele lui Andrei, ca tot n-aveam demult vesti si mi s-a parut ca am gresit grupa de varsta
Anto, pupam bebelina si pe mamica ei. Plus un bonus
pt Victor.
Ioana, vorbind de planurile de a-ti mobila casa de la Ikea: foarte sincera, din experienta (a noastra si a altora pe aici) merita sa mobilezi de la Ikea doar camera copilului, adica ceva ce stii sigur ca schimbi in maxim 10 ani. Daca vrei ceva mai serios pentru restul casei, au bucatarii foarte misto si care fac toti banii. La fel o parte din canapele si fotolii. Las deoparte obiectele decorative si divaisurile pt bucatareala, care oricum nu costa o avere.
Insa nu merita sa bagati bani (chiar daca aparent ar iesi ceva mai ieftin decat in alta parte)in dulapuri, anumite modele de paturi etc Nu sunt deloc rezistente si odata montate, in cazul in care le demontezi pentru o mutare, in vecii vecilor nu le mai poti asambla fara sa arate ca zgaltaite de cutremur :-(
Costul mai scazut la ei se bazeaza exclusiv pe manopera d emontaj, pe care ti-o faci singur, pe absenta livrarii gratuite la domiciliu si pe calitatea slaba a anumitor materiale.
Codruta, bine ca a trecut febra! Mai asteapta cateva zile si probabil se va veadea si cauza ei. 
Mihaela_e, sa ma anunti cand faci fundatia, te rog. (I mean it)
cge spune:
'neata si de la noi.
Ramona, ce dulce a fost Maria.![]()
Ioana, te-ai gandit bine ca fetele sa aiba camere separate.
E mai descurcat asa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Ina, multumesc! La mine nu se intrevede nici o mutare, decit daca iau lozul cel mare la Loto - si cum nu joc la loto ...
. Ideea e ca nu vrem sa luam mobila cea mai ieftina, de pal, ci una mai rasarita. Am stat simbata pe cea mai moale canapea sub 1000 euro probata in ultimii 4 ani
.
country girl spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
, multumesc! La mine nu se intrevede nici o mutare, decit daca iau lozul cel mare la Loto - si cum nu joc la loto .... Ideea e ca nu vrem sa luam mobila cea mai ieftina, de pal, ci una mai rasarita. Am stat simbata pe cea mai moale canapea sub 1000 euro probata in ultimii 4 ani
.
No', ca nu vreau sa te descurajez de tot. dar vezi ca in maxim un an, cea mai moale canapea se deformeaza unde stai si asa ramane :-)
Am constatat asta pe canapeaua cumparata de proprietar pt living acum doi ani cand ne-am mutat in apt. Si nu e model ieftin, dar dupa un an se vedea foarte clar care e locul preferat al consortului (90 kg)
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Am un pic de timp liber si profit(nu mi-am terminat cafeaua) asa ca ma pun pe citit.
Corsage in ce clasa e Patricia? Stie atatea culori si face propozitii? Mamaaa da noi suntem in urma rau.Tot nu inteleg de ce esti nelinistita...Eu cred ca forbeste foarte mult.
Nicole lasa ca o sa apara el si bebe2 nu fi trista!
Kiwi am incercat sa-i dau Alexiei da nu-i place.Apoi am citit ca pot provoca alergii asa ca am renuntat de tot.
alexuta2005 spune:
Cge ce frumos ca va gateste Victor!
Locca sa stii ca si Alexiei ii plac cartofii prajiti.Nici nu putem sa mancam caci daca ii vede trebuie musai sa-i dam si ei.Noroc ca nu mancam prea des.
Bine ai revenit Innaa !
Irina am vazut lustra, foarte frumoasa.Noua ne-a trebuit 4 ani sa cumparam o lustra in dormitor si apoi m-am enervat si am mers in primul magazin si am ales una!Ca asa mai stateam 5 ani cu un bec.
Alina bine ca ai aparut si neai mai dat de stire despre frumoasa Anya.Vai da cate cuvinte stie ea!Felicitari!Ma bucur ca mananca fructe.Alexiei nu-i mai plac si nu stiu ce sa fac, sa ma intorc la piureuri de fructe? Ea pana acum musca singurica din bucatele de mar acum nu mai vrea deloc.
Ma bucur ca si Arina este bine.
Eu zic ca nu o sa le compari, stiu eu ca tu te poti abtine
.Da asa e tot timpul o mama sta cu teama asta cand vine bebe2.
Tonia ce bine ca Dinu s-a obisnuit cu Sasha!Ce frumos ca a inceput sa-i cumpere jucarii!
alexuta2005 spune:
Bine ai revenit Norina!Sanatate multa lui Teo!
Valeria felicitari pt. bebe2!
Fratilor da se ingroase gluma..mai toata lumea e cu bebe2,off, o sa raman singura fara bebe2!Va prind eu din urma o sa vedeti!
Diplodocus ce ma bucur ca Luca e sanatos!
Natydeea bine ai revenit, ca ai lipsit cam multisor nu-i asa!
Ooo dar cate reveniri pe aici.Mary chiar ma intrebam daca nu ai patit ceva.Bine ai revenit si tu!Ce mare e Andrei si ce frumos!
Irina noi am trecut de mult la scaun 9-36 kg.De fapt noi avem unul de 0-36 kg, l-am cumparat anul trecut cand am fost la mare.
Kristinutza da eu am de lucru nu gluma ca sunt cam rea de gura.