Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 5
mary ilie spune:
Codruta, sper ca i-a trecut febra petrei
Irina, da scaunul se lasa pe spate, da nu prea am loc de scaunul masinii, sa-l las pe spate la maxim. Si Andrei doarme in masina de rupe
Ioana, bine v-am regasit! cum evolueaza burtica? pana la urma va fi baietel? Nu, n-am sughitat, dar a sughitat Andrei...a simtit el ceva
Multumim mult de laude tuturor , sunteti niste dragute ca de obicei
Nu v-am spus ca am inceput si noi sa vizitam gradinite, dar pentru septembrie- inca nu ne-am hotarat....
Mary si Andrei(29.09.2005)
Ioana75 spune:
kristina, iti doresc noroc cu gradi, sa gasesti una buna din prima.
Mary, mai asteptam o fetita, dar inca nu ne-am hotarit la nume; de cind cu ikea in bucuresti facem planuri de mobilare a casei si numele copilului a trecut pe locul 2.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kristinutza spune:
multumesc, dar cred ca mai intai trebuie sa si caut ca sa gasesc...
ah, si mi-am adus aminte sa-ti multumesc pt ideea cu team building-ul. intr-adevar, agentiile cer 10% peste pretul pe care il poti obtine tu singur la hotelul respectiv .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mary ilie spune:
Ioana, deci nu ai asteptat degeaba cu mobilatul casei, a venit IKEA si la Bucuresti!Cred ca ai fost printre primii clienti, nu?
Pai atunci mult succes cu mobilatul!
Felicitari pentru fetita! si sarcina usoara in continuare si tie si tuturor
Mary si Andrei(29.09.2005)
mihaela_e spune:
Buna seara tuturor,
am trecut sa va salut si sa va citesc putintel, caci tare bine imi mai faceti.
In primul rand, felicitari Valeria sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Eu am fost extrem de prjinsa cu treburile la serviciu si nu prea am mai avut timp sa scriu. Alexandru este ok, o sa mergem de la 1 mai la cresa. La inceputul lunii aprilie vreau sa-i fac havrix si vaccinul contra hepatitei. Chiar da rezultate terapia dl dr. Iordachescu cu mancatul. Adica il hranesc numai bunicile si e ok...mananca de rupe. Nu prea vrea iaurtul sau branzica de casa, dar mananca cu mare placere macaroane cu branza, iar de fructe nici sa nu auda. La fel de rau sta si cu mancarurile mai dulci gen orez cu lapte sau gris cu lapte. In schimb ii place branza cu mamaliga si smantana. Carne la greu si soldatei, cati de multi. In concluzie, a inceput sa se puna pe picioare si are deja 9,600 kg, ceea ce este incurajator.
Problema mare acum e la mine. Eu sunt cam terminata psihic. Am un caz "pro bono" foarte greu - o fetita cu picioarele strivite de un tramvai. Eu am crezut ca a fost o perioada foarte grea cea in care Alexandru a fost bolnav si ca nimic nu se compara cu ceea ce am patimit noi. Insa abia acum am vazut tragedii adevarae: durere, suferinta, deznadejte etc. La care se mai adauga si problema financiara (mama este singurul parinte, cu un salariu de 500 lei, si spre exemplu fetita are nevoie de injectare samptamanala cu silicon, iar o fiola costa 180 lei). La toate astea se mai adauga si niste cunostinte cu copilasi SD, alte dureri si suferinte, alte probleme materiale. Iar eu ma simt incapabila sa ajut cat as vrea. Iar asta imi provoaca o suferinta psihica ingrozitoare. Chiar ma cert cu sotul meu si il fac inconstient cand isi face mai mult de mancare si arunca ce nu poate sa manance. Pur si simplu sunt bani aruncati, iar alte persoane s-ar bucura daca ar manca chiar si ce arunca el.
Cred ca am luat-o putin razna, dar cuvintele nu sunt de ajuns sa redau ce simt si sa redau cata suferinta am vazut in jurul meu in ultima saptamana. Pur si simplu imi vine sa ma las de meserie si sa ma apuc de acte caritabile. Oricum, am decis sa fac un prim pas - infiintarea unei asociatii care sa se ocupe exclusiv de copii cu probleme - dar chiar pe bune, nu sa fie un paravan pt spalat bani si facut vile luxoase in Baneasa.
Imi pare rau ca am scris atat de mult de problemele astea, dar pe voi va simt aproape, aici este liniste, fara suferinta si asta imn incarca bateriile Sunteti sincer o comoara si cred ca toate trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem copii normali si sanatosi, si care ne aduc numai momente de bucurie si implinire.
BiuMil spune:
so so so...pai mult ati scris de cand am plecat!!! confirm intalnirea cu Norina, care a fost super draguta si m-a dus si la bar...ca sa imi spal creierii...si m-a invitat si sa o vad pe frumusetea de Teo, o dulceata lipicioasa si taare simpatica si cuminte...una peste alta intalnirea a fost o reusita si sper si eu sa se repete cat mai repede!!!
asa deci Ioana, pai multa bafta cu noul aranjament, daca vrei iti mai dau si eu un chestii pe care le mai face Milan la gradi...daca tot esti in faza de elaborare de materiale didactice!!
Tonnia, mi se pare super ca Dinu ii ia jucarii lui Sa. Cred ca o sa fie un fratior super bun!!!
Mary, bine ai revenit!!!
Anto, succes la gasirea numelui! hmm...o fetiza...
haideti ca revin...acu ma duc sa am grija de sotior ca nu stiu ce a mancat in lipsa mea si ii e cam rau, il doare stomacul, greata....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
nicole74 spune:
Felicitari, Valeria! Sarcina usoara si bb sanatos!
Va multummesc. Stiu ca totul are un sens. Si daca va fi sa vina, va veni. Insa credeam sa fie mai usor...
Va pup
Nicole&Ioana Alexandra
poze
marinela79 spune:
Buna seara,
VALERIA<felicitari si sa fie bine,ma bucur pt tine si te felicit pt curaj
MARY,chiar zilele rtrecute intrebam de tine,Andrei e superb,l-am recunoscut dar are trasaturi de baiat mare,nu mai e bebelusul din alte poze,acum e serios....Si felicitari pt vacanta
SI noi facem parte din categoria celor care nu mananca decat lapte si iaurt din categoria mancarurilor albe ,restul le scuipa.Mamaliga nu a mai mancat de cand avea vrep 9 luni,branzica calcica cred ca tot de pe atunci,banane nu mananca sub nici o forma, orez cu lapte sau alte fainoase nici atat.Mananca paste scurte cu sos de rosii si busuioc ca se coloreaza frumos in rosu,de la ou mancam doar galbenusul si ar manca multe dar sa fie sub forma de ochi mai moale si cu un pic de sare.Bine,Iarisas nu mananca multe lucruri si m-am mirat azi ca a mancat legume la tigaie cu unt si verdeata ,baga mazare in el de nu imi venea sa cred.....
ANYA eu vreau sa il operez pe Iaris acum pt ca el este tot racit, de aproape 3 luni tuseste si are muci urati, iar la aceasta varsta prcatic ii zdrobeste,nu-i scoate,nu pot astepta pana la 3 ani,nici nu vom mai fi in tara atunci,iar la aceasta varsta am inteles ca nu se recomanda anestezie generala.Am citit si eu de clinica din BAcau care opereaza laparoscopic,dar dr de aici am inteles eu ca e f buna si sper ca va fi bine.Oricum iti multumesc mult pt intentie.Drumul pana la Bucuresti a fost destul de nasol cand l-am facut cu IAris dupa noi si nu m-as mai incumeta sa plec cu el pt o operatie de polipi,daca ar fi sa aleg as alege Mures sau Cluj ca ne sunt aproape.Mersi inca o data
DIPLODOCUS<ce bine ca sunteti bine,adica ...stii ce vreau sa spun,daca Luca e bine esti si tu linistitta.V-am vazut in poze sunteti frumosi....
CRISTINA,am vazut si eu niste poze frumoase cu leul cel lenes care se intindea la soare,cu cei 2 nazdravani)bine ca nu sunt amandoi ai tai ca nu te vedeam bine)si cu frumusetea de Ancuta cu ochelari de soare,o papusa nu alta.
IOANA<Abia astept sa vad cum o sa aranjezi camera fetelor
OLGUTZAAAAAA....uite te pup doar sa mai treci pe aici
MIHAELA<lasa va va fi si maii bine,ma bucur insa ca a trecut ce era mai rau la voi si acum mananca si puiul tau cat de cat,eu te inteleg perfect,ma rugam de el si plangeam si tot nu manca
TONNIA<NATYDEA,pt mine sunteti eroine,va admir de nu se poate,ma bucur ca e bine si ca cei mari nu va dau prea multa bataie de cap,ma gandesc doar ce frumos va fi cand vor mai creste.
CODRUTA,eu sper sa fie caninii si sa iasa repede,la noi au iesit destul de greu,abia dupa o saptamana de nemancat si febra au iesit coltisorii si l-au durut destul de rau am avut vrewo doua luni de canini ca sa zic asa,i-a iesit unul si apoi 3 in acelasi timp,a facut febra si rosu in gat in aceeasi perioada cu eruptia,nu a mancat....eu am fost terminata,poate si sper sa nu aveti niciuna parte de asa ceva.Pupam PETRA cu dintzuci noi
Noi azi am facut ROR-ul si ma bate un gand sa ii fac si VArilixul,am inteles ca HAvrixul se face rapel la 6 luni,noi nu mai reusim sa il facem ca speram la o viza cat mai repede asa ca asta il ratam sau il facem mai incolo.Mai sunt si alte vaccinuri care se pot face si nu sunt in schema de la stat?Pe mine ma enerveaza ca dr lui Iaris nu imi spune nimik fara sa o intreb,adica eu cred ca daca sutn si alte vaccinuri ar trebui sa ni se spuna si sa decidem daca le facem sau nu.In fine,va las,merg la somn ca sunt rupta dupa atata alergatura pe afara si nu numai.VA pupesc
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Antoanela23 spune:
Buna noaptea,
Mai bantui si eu pe aici, am citit din urma.
Ruxandra, Ioana, Cristina, Meme, Casiana, Irina, Andreeea, Miflore, Kristinutza, Marinela, Diplodocus, Ina, Anya, Oanaa, multumesc mult pt felicitari pt bebelina.
Cge, referitor la nume ma bate un gand sa-i pun Andreea al doile nume, sa-si sarbatoreasca sfantul in aceeasi zi, dar mai vedem, inca nu am decis nimic.
Nicole, bafta la testul de sange, poate-poate.
Valeria, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos.
Mary, ce baiat mare, serios si frumos ai! Sa va fie de bine vacanta, dar ati circulat, nu gluma. Ce ati vizitat in Belgia, v-a placut?
Pup fetele, somn usor,
Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)