Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 4
b_irina_c spune:
Mary bravo voua ca ati facut vacanta in 3. E mai greu intr-adevar, dar tot frumos e .
Scaunul se lasa pe spate? Ca eu am primit unul din categoria 9-36 kg si nu se lasa pe spate (de la 3 ani o sa-l folosesc ca inaltator). Vlad doarme de rupe in masina si nu stiu cum va fi cu scaunul cel nou, ca in cel vechi abia mai incape.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
Mary ce mare si frumos s-a facut Andrei
Natydeea, succes cu cei 2 "flacai"
La ora 2 mi-a facut 37 febra, masurata in ureche. Alte simptome de raceala nu sunt. Ar fi trebuit deja sa apara? Iar gatul, cat am putut eu sa vad, nu e rosu.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
norina spune:
Ioana, Ruxandra Ioana, bafta cu demersul pt gradi, cred ca ti s-a luat de Acorns, pe buna dreptateApropos de mancat, nu mai stiu cine zicea ca nu papa bebe daca vede alb in castronel, exact asa face si Teodora, deci ne inscriem si noi in clubul "albofobilor"Chiar a devenit o problema meniul, ca nu mai stiu ce sa-i dau. Ce bine de Anya ca mananca fetita fructe, ca la noi astea au fost excluse din meniu, nu a mai ramas decat sucul de portocale si rar cate o banana si de mar nu mai zic...in rest, salut toti bebeii vorbareti, ca vad ca progreseaza in ritm alert, noi insa inca stagnam si nu avem nici scuza ca ar fi bilingv, caz in care mi se pare absolut normal. Deci la noi problema e ..lenea , asa ca Alina , cuscra, se vor intelege super bine copii nostri in malgasha lor originala Teodora Sara (norina)poze
b_irina_c spune:
Codruta Vladut a facut febra de la masele si canini. La primii 8 dinti n-a avut absolut nimic. Sper sa-i treaca febra si sa nu apara nimic.
codruta_grg spune:
Irina si cat timp va tinut febra. Stiu ca pana au iesit dintisorii, dar cat timp?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
b_irina_c spune:
Codruta la Vladut a durat 3 zile de fiecare data (masele si canini).
Ioana75 spune:
Mary, bine ai revenit pe net! Sa stii ca l-am recunoscut pe Andrei. N-ai sughitat zilele trecute? (m-am gindit la tine)
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kristinutza spune:
casiana, mergem la stomatolog in paralel, ca si eu il vizitez pe-al meu de vreo 3 saptamani...
corsge, felicitari! ai o fetita precoce.
nicole, imi pare f rau. cumva, undeva totul are un sens...
irina, frumoasa lampa lui vladut! exact asa are si radu .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Tonnia spune:
valeria, felicitari!!!!
Mary, ce baiat frumos ai!
Nicole, eu mai sper inaca, cine stie...
kristinutza spune:
ioana, exact asa visez si eu pt radu: gradi dimineata 4 ore, apoi cu soacra pana venim noi seara. ramane sa gasesc gradi potrivita, apropiata, nu f scumpa etc etc.
valeria, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
diplodocus, bine ca e bine .
mary, chiar ca a crescut Andrei!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video