Minunatele Scorpiutze (42)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Georgi,saru-mana de urare!Nu am probleme cu Toyo,insa trebuie sa ne pregatim pentru o excursie babana,pe care o vom efectua in luna Iunie,la sfarsit...Si aici gradinita functioneaza-sau ar trebui sa functioneze- si vara si doar o luna pe an e inchisa pentru curatenie...numai ca eu nu stiu cand e luna aia:in iulie sau august?Ca am intrebat,dar nici macar directoarea nu stie bine...

Elena ,asta e minunat,ca o sa pot pupa prichindeii....Of,of,of...te inteleg cum e cu George ,ca vrea si el bagat in seama...eu il vad pe Alex,care e ditamai flacaul si se ismeneste ca o fetita ca sa fie si el pupat si mangaiat...Degeaba ii explic ca el e mare acum si nu-i mai sta bine sa se prosteasca...e degeaba.Cum suporta despartirea de a IV-a?Pai cred ca inca nu realizeaza treaba asta...am incercat sa-i explic ca se va schimba totul,dar raspunde ca stie si ca ce o sa fie?Doar nu pleaca in alta parte....cred ca nu e constient de treaba asta si o sa-si dea seama abia cand va incepe clasa aV-a(sau poate ca nu?!).Sa stapaniti sanatosi calculatorul...

Va pup si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Adriana, e posibil sa ajung si eu prin august, am cursuri la Mamaia si am cam lipsit din cauza sarcinii la 3 dintre ele... asa ca vad ce fac cu buburuza, problema e ca nu prea pot sa iau cu mine. Oricum, daca ajung tot vreau sa va vad!
Cuscro, abia astept sa va vad, acu' tre sa ma intelegi ca sunt nerabdatoare sa imi evaluez nora! Adevarul e ca nu-i usor cu doi copii, insa ma topesc dupa fiecare in parte si am noroc ca George e un copil bun si chiar se simte frate mai mare, are grija si ma ajuta cand e nevoie. Insa stii si tu cum e sa se bage in seama si mai ales sa stie ca ii iubesc pe amandoi. Mi-a si zis: "mami, ai doi copii frumosi", la care era sa pic, pentru ca asa ii alint eu intr-una.
Sa vedeti si voi ce frumos s-a facut si el (Gabi e la categoria "bebelusa cea mai frumoasa"), dati un ochi aici
Va pup si va invidiez cu caminele voastre deschise peste vara... tare aiurea sa nu stii ce sa faci cu copilul 3 luni.
Ne pregatim sa iesim si noi la aer!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiute,
elena, bine ca esti tu acasa...altfel imi inchipui ce greu iti era si tie si lui georgica.
ana, trecerea de la cls a 4-a la a 5-a este un picutz dificila dar nu pentru un copilash ca alex al tau...sunt sigura ca o sa se descurce de minune
georgico, spor la pregatiri pentru lectia deschisa
adriana, si eu merg la o nunta dar pe 3(duminica acum)
lory, voi ce mai faceti?
va pup pe toate sa aveti o zi buna...tot zic ca ma apuc de treaba si mai stau pe-aici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Salut!
Monica, noi doua am mai ramas, restul sunt topite de canicula!
La noi da semne ca vrea sa picure... si abia asteptam sa ies afara cu maimutele dupa 5, sper sa nu care cumva sa plouaaa!
Am sunat aseara la Nina, dar nu a raspuns, poate nu a auzit telefonul, o astept aici sa ne povesteasca escapada lor la Buzias.
Georgi, ti-a iesit prajitura? Ce ai facut? Eu am o lene, de cand se gasesc bune la kilogram... asa "gatesc" numai la cofetarie, felurile preferate ale tuturor!
No, va pup ca asta mica e toata pe mine!
O zi buna, Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

elena...ce canicula??? la noi nu sunt mai mult de 10 gr si ploua de azi dimineata in continuu, nici ieri nu am scos nasul din casa tot din cauza de ploaie si frig....ninge pana la 800m altitudine.
Ce face Gabi?? mai are tot asa rau colici? Am vazut pozele, tare frumos!! George a mai crescut.
Noi ne pregatim de plecare, DAvdi ma intreaba in fiecare seara cate nopti mai trebuie sa doarma pana plecam la buni!!

Va pup pe toate...eu inca sunt la lucru, adr mai imi bag nasul si pe aici!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari gagici
io ma pregatesc cu plan de lectie si fise de lucru pentru vineri.Asta-i partea cea ieftina pentru ca joi trebuie sa cumpar toate cele ca se lasa si cu o masa
Mai fetelor cu copiii gradinari...io stiu asa.Toata lumea din invatamant are concediu in luna august.Asta e la stat.Nu vorbesc la particulari.Pe timpul verii copiii merg la camin si stau toti acolo fara a mai face activitati cu educatoarele care bineinteles sunt in vacanta
Ana si unde mergeti voi?In strainataturi?
Adriana sigur nu mergem la aceeasi nunta.Poate ne vedem la mare.Ce te invidiez....Tu o ai acolo la picioare....
Mira hai fii sincera...tu nu numeri noptile pana vii acasa?
Elena mi-a iesit prajiura dar data viitoare trebuie sa o fac intr-o tava mai mica.E foarte gustoasa.Sunt bune si cele de la cofetarie dar cateodata mai simt nevoia de ceva productie proprie.Si apoi am niste retete care se fac mai mult singurele
Gabi mai are putin si e miresica.
Hai va pe toate.Io n-am noutati.Doar vremea care nu mai stiu cum e.Cald pana pe la 16-17 si apoi ploi si vijelii . Nebunie....
Hai pupare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

georgi, glumeam.stiu ca nu mergem la aceeasi nunta.dar o sa fim amandoua in petrecere.
elena,te astept si pe tine.toate care vreti sa veniti la mare si am timp vin sa va cunosc.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

'neata scumpelor!
Acum a adormit buburuza, dupa o noapte chinuita de colicei, mi-e asa mila de ea, ca nu plange, dar geme intr-una si se strange si siropelele o ajuta un sfert de ora, ca apoi iar ii face burtica valuri. Toata noaptea stau sa o masez si asa mai rezista sa nu planga, deci vad iar dublu.
Georgi, asa e cum spui tu, ca doamnele toate merg la camin si in iulie (mai putin copiii), iar in august inchid si toata lumea e in concediu, oare de ce nu se muta regulile astea si la noi? Tare bine mi-ar prinde, plus ca la particular nu il pot duce ca e prea departe de noi. Dar... cine stie, pentru ca mi-e greu sa fac cu el "lectii" acasa si bubu sa fie nervoasa.
Mira, iti trimit din gradele noastre, dar lasa ca vii acasa si ai sa vrei sa te reintorci la racoare! Mie nu imi prieste vremea asta, mie cu racoarea imi place. Cat mai ai pana veniti in Ro?
Gaby e cu AMR-ul... indata e 2 iunie si spune "DA". Numai sa nu uite sa se pupe dupa ce spune, ca noi am uitat de emotii si madama tot ne facea atenti... si noi nu stiam ce tot vrea cu "felicitatul"!
Monica, ce mai fac puii? Sper ca acum sunt bine ca ar fi pacat la ce caldura e afara sa fie bolnaviori!
Cuscritooo, da' matale pe unde mai bantui? Hai te pup si sa ai parte de racoare! Sper ca esti in grafic cu pregatirile!

Va pup ca ma apuc de trebaluit... cat doarme puiuta, si apoi poate prind sa stau macar juma de ora in pat, sunt atat de obosita ca... dau orice pentru o noapte de somn!
O zi buna! Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiutelor,
fetelor va multumesc ca va ganditi la noi, mi-e si "frica" sa va mai spun ca suntem binedar multumesc lui Dumnezeu copilashii sunt ok.
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fete,

Ieri a fost dus pe neant internetul,la servici,asa ca atunci cand a revenit pe meleagurile biroului...io deja trebuia sa ma pregatesc de plecare...

Elena...poza Gabitei...e de pus pe desktop,pe bune!Iar George e un frumos!Si sa sti tu ca baiatu' are MAAAAAREEEE dreptate cum iti zice el "mami,ai doi copii frumosi",adevarul adevarat!Cu pregatelile suntem in grafic(sau cel putin asa mi se pare mie,cu siguranta am sa uit ceva acasa si am sa-mi amintesc cand vom fi la 200km de casa).Ieri am luat si portbagajul,cutie d-aia aerodinamica de pus deasupra-zici ca-i cosciugul lui Dracula...si in 2-3 zile o sa avem si jeanta mult cautata...deci ne incadram.
Cu colicile Gabitzei,of,draga de ea!,ca mi se rupe sufletul cum povestesti....banuiesc ca ii pui si tu o carpa calda pe burtica...ca si siropelele astea,vorba ta,efectul e atat de scrut,de parca nici n-ar fi luat...Pupam miculutza!
Monica...cum ziceam si cum ai scris si tu:Alex nu cred ca constientizeaza momentul trecerii la alt stadiu in invatamant...ca vor fi profi si nu mai e doamna...si banuiesc ca abia cand va intra in paine va realiza.Si ai tu dreptate,emotiile sunt ale mele,nu ale lui...Sper din suflet ca se va descurca si nu va dispera.
Mira...la voi vine iarna?!Veniti in Romania?
Georgi,spor la pregatiri si bafta maxima la planuri si fise!La gradi la Luana directoarea si doamnele habar nu au inca daca e inchis in Iulie sau August...Bine ar fi sa fie si la noi August,asa cum zici tu.De mers mergem intr-un tur redus prin Romania.In strainezia nu putem merge inca,nu avem pasapoarte nici noi si nici copiii si in plus excursia asta ne cam usureaza de banuti.Traseul va fi incepand cu Deva,Hunedoara,Maramures cu Sapanta,trecem muntii catre Suceava,o luam in jos catre Marasesti,pe urma Brasov,Curtea de Arges,Transfagarasan,Sibiu,Tg.Jiu,Hobita,Herculane si Timisoara...Nu-i batut in cuie traseul,dar cam asa arata.

Ei,dragutelor,va pup si va doresc o zi excelenta.
Ma'c sa imi zdrelesc creierii cu calculele,ca am adunat banutii pentru serbarea de maine de la gradi...si am emotii si tre' sa ma gandesc la atatea...ca maine e prima serbare din viata de studenta a Luanei.
Pupicei!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput