Minunatele Scorpiutze (42)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Am reusit sa descarc poze, cateva e drept aici ... majoritatea sunt facute din mersul masinii, insa macar sa va apuce dorul de bantuit prin tara!
Mira, nu am stat la petrecere, pentru ca trebuia sa ajungem acasa la Gabi, am stat la festivitatile de dimineata, strigatul catalogului si povestitul "realizarilor" noastre... super emotionant si crede-ma, am avut noduri in gat, mai ales cand mi-am auzit fostul nume strigat si aplauzele colegilor! Pe multi aproape nu i-am recunoscut, altii parca au incremenit in timp si erau la fel. Profesorii si colegii au zis ca... in afara de kg in plus (de la sarcina, of course), nu m-am schimbat deloc. Sper sa nu ma fi mintit! Oricum, mi s-a facut un dor de facultate si de vremurile aleaaaaa! Astept sa ne povestesti si tu cum va fi la tine!
Ana, pai ai sa vezi in poze ce se merita vazut... ignorand carosabilul aiurea! Noi am mers prin Tg. Neamt - Borsec - Reghin - Cluj, si ne-am intors prin Bistrita - Vatra "Dronei" (vorba lui George). Salutari Ninei, am incercat sa o sun de vreo 3 ori cand eram solo si asta mica era linistita insa nu era in "aria" de comunicare. Poate de luni o revedem in spatiul virtual!
No, va las ca scriu din picioare, trebuie sa cumparam si scaune, toate se strica in casa...
Noapte buna si vise placute. Care nu are somn sa ma anunte, pt. ca Gabi maraie noaptea si ma tine treaza ca pe un huhurez!

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

super pozele, elena.si am vazut-o si pe ema.arata bine.eu vb cu ea pe mess dar vad ca pe aici nu prea mai intra.
ana, spor la alergatura.stiu cum e cu facutul mancarii.eu m-am trezit la 7 sa fie gata ciorba pt la pranz.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

am pus cateva poze de ieri de la plaja.imi pare rau ca nu am stiut ca apa e clocita ca plecamhttp://new.photos.yahoo.com/nastasie_adriana/album/576460762402705347 pregatiti de baie.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiutesa aveti o saptamana minunata.
noi ieri seara am fost la circ, astia mici s-au simtit tare bine si m-am bucurat mult ca i-am dus...noroc ca a plouat ca altfel...tot in parc ajungeam
elena, adriana, am vazut pozele

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata scorpiute....

Nina noastra a ajuns cu bine la Toplita,la surioara ei,impreuna cu Cristinuta si cu mama Ninei...Asa ca asteptam sa vina sa dea cu degetele prin tastatura...

Elena draguto...m-ai innebunit cu pozele tale...si cu peisajele - mi s-a facut un dor de duuucaaaa...de abia astept 14 iunie,sa vina americanii si sa mergem - iar Georgicu scump e beton,abia astept sa-l pup(de m-o lasa!) si sa te imbratisez si pe tine si sa vad si scumpa cea mititica...Intradevar si Ema arata super!
Adriana...reaua de tine,ca m-ai ofticat cu pozele de la plaja...Unde ati fost?Aproape de Cazino?Ce-as veni si io acasaaaaaa....Ma uitam la pozici si tare ma minunam cat s-a mai inaltat Razvan,sau ma rog,asa mi se pare mie,ca a trecut un an,nu?,de cand l-am vazut eu...iar tu arati tare bine...
Monica,pai voi ati avut o zi excelenta...Ce fain: la circ!Cred ca s-au distrat micutii tai!Cum se mai simte Alex?!

Ei fete...abia astept vacanta asta cu excursie si totodata asa m-am saturat de pregatiri si cumparaturi...de imi vine sa las totul balta.E tare nashapa sa mergi din magazin in magazin,dintr-un depozit in altul...zici ca gasesti ce cauti,ca te duci recomandat...si cand colo toti strang din umeri si iti spun"n-avem,ne pare rau" si nu numai atat...sa mor de nu-i culmea,oare pe ce lume traim?!...cica n-au auzit in viata lor de Toyota Corolla Verso...cum puii mei?!
Colac peste pupaza mai sunt si casiera la grupa Luanei si acum strang bani de serbare,sa dam ceva la personalul didactic,plus de luat sucuri si prajii la gorobetii din grupa...pentru dupa serbare...o sa capotez curand,ca asa ma enerveaza si parintii astia care una zic si alta fac...
Gata,m-am varsat la voi....

Fete dragi,va pup si va doresc o saptamana minunata si cu multe realizari!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Sunt cu cafeaua in fata si profit ca fi-mea se uita la desene in dormitor sa va mai scriu si eu 2 vorbe.
Iri sa-ti traiasca baiatelul si sa va bucurati de el.De fapt de amandoi.Am citit la link-ul pus de tine.Tare greu trebuie sa-ti fie si cu gelozia celei mici... si multa forta mamicutzo caci ai nevoie.
Ana sa-ti traiasca nepotelul si sa-ti fie sanatos.Ai probleme cu Toyo?Cand aud de serbare ma apuca fericirea.Caci asta inseamna ca mai e putiiiin si vine vacanta.Desi la mine vine iar cu un examen dar ce mai conteaza?Doar il dau in fiecare an
Elena am vazut pozele cu muntii aia plini de brazi....Offff ce-as merge si eu pe la munte.Dar bugetul nu ne permite decat marea anul asta.
Adriana am vazut si pozicile voastre.Cum spuneam, anul asta ajungem si noi la mare la sfarsitul lui iulie caci trebuie sa scap intai de examen si mai avem si o nunta pe 28 iulie.
Lory tu pe ce continent mai esti acum?Europa sau Asia?Ca nu mai stiu...
Noi suntem bine, o tinem tot in plimbari si ne luptam cu caldura.Va pe toate ca s-au terminat desenele si a venit maimutza peste mine
O zi si o saptamana super sa aveti

Mergi la inceput

Salut scumpelor!
S-a invatat buburuzain brate ca... deh, e mai bine, si cand apare si George de la camin si el ma calareste, ca cica "ai doi bebelusi mami". Tot trebuie sa il pazesc, ca atunci cand o prinde singura pe Gabi o pupa de o zapaceste si pe caldura asta numai sa te chinuie cineva nu iti convine, d'apoi o mana de om care nu stie sa spuna nimic...
Nina, sper sa ajungi si acasa, am trecut miercuri prin Toplita si magandeam la tine, cum nu s-a suprapus drumul meu cu sederea ta acolo!
Georgi, eu nu astept vacanta, asta inseamna sa stea George cu mine de dimineata pana vine Marin, si... crede-ma ca nu mai am nervi sa calc intr-una pe masini si joculete... macar dimineata e mai liniste.
Adriana... vreau la plajaaaa!
Monica, bine ca le place l;a ai tai la circ, George nu e amator! Eu... nici atat! Ce fac copiii? sunt bine?
Ana, pai draga mea, Murphy este peste tot, sau nu stiai? Eu am ajuns sa cred ca legile lui sunt... dureros de reale. Sa stii ca George te lasa sa il pupi, si cred ca si pe Luana op sa o lase, Gabi te lasa ca e mica si habar nu are ce e cu ea, deci... ne-om vedea si ne-om pupa! Cum suporta Alex despartirea de clasa a IV-a?
Va pup, nu vad bine de somn, asta mica tot rau doarme noaptea si poate azi, ca e sarbatoare, mai prind 1 ora sa atipesc pe langa ea, pana vine vijelia de la camin.
A, uitam, mi-am luat calculator pana la urma, si de acum sa ma obisnuiesc cu el, a instalat Marin tot felul de chestii si inca imi "rup degetele".
O saptamana buna, racaoroasa, dar fara vijelii, ca sa mai putem iesi pe afara!
Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Elena sa-l stapaniti sanatosi.
Cum adica ia si George vacanta?La noi caminele ia vacanta doar in luna august.Atat.In rest copiii merg la gradi si camin.
Io-s pe la bucatarie.Fac o praji si-s curioasa ce iese

Mergi la inceput

Da, Georgi, aici numai o gradi privata are program peste vara, in rest, de pe 15 iunie pana pe 15 sept e tot o vacanta. Iti dai seama ce greu e pentru parintii care nu au cu cine lasa copiii. Cel putin anul trecut, ne-a fost teribil de greu, insa anul asta... ramane mami acasa!
Tot canicula e in sud?

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

fetelor, nu am vrut sa va oftic.
georgi, ai nunta pe 28 iulie?si eu.poate mergem la aceeasi si nu stim.
ana, te astept daca vii.si pe tine elna.pe toate.
cu gabi s-ar putea sa ma intalnesc ca dupa nunta vine.
si la noi cresele mai nou au luna august in vacanta.asa m-am pricopsit cu razvan o luna.

albumul meu

Mergi la inceput