Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 28

piticasigogosica spune:
DRAGI SCORPIUTE
SUNT MAMICA DE DOI INGERASI FRUMOSI!
Am scris cate ceva aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100836&whichpage=3
Va pup si mai vorbim

Ana68 spune:
'Neata fete,
Iri,sa-ti traiasca si sa-ti creasca mari si sanatosi ingerasii!Sa aveti parte de tot binele din lume,sa traisti in dragoste si bucurie!Felicitari!
Monica si Adriana,multumesc de urari!
Aseara m-a sunat surioara mea...era linistita si multumita.A durat 6 ore nasterea,a nascut usor,fara epiziotomie.Din cauza ca a avut dureri a cerut si i s-a facut epidurala si era un picut ametita.Bebe a avut 3600g la nastere si scorul APGAR 10.M-am burzuluit putin la sora mea,ca am intrebat-o cum e bebe si stiti ce mi-a raspuns?Asa dezamagita cica:"E uraaaaaaat!"."Doamne,femeie",i-am zis,"nu esti normala!Las' ca-si revina copilul de n-ai sa-l mai recunosti".Ce mamica zapacica!In fine,o sa fie cu ea in salon bebele,sa ii dea tzitzi...era bucuroasa ca avea tentative de laptic.La primul copilas nu a avut lapte...Sunt bine si sanatosi amandoi,asta e minunat!Cealalta sora a noastra,geamana proaspetei mamici,e acasa cu celalat baietel,care in 3 Iunie va implini 3 anisori .
Sora noastra,cea care a ramas acasa....ea de fapt m-a sunat ieri dimineata sa imi spuna despre nastere.Plangea la telefon si m-am speriat de nu mai stiam de mine.Pana nu am sunat-o si pe mamica...nu m-am linistit.Era speriata,saracuta,ca ea nu a nascut niciodata si nu stia ce se intampla cu sora noastra(vorbesc despre sora care a ramas acasa)...hehehehehe...Apoi cand s-a apucat de treaba in casa si sa aiba grija si de nepotelul noastru,a uitat si de nastere si de tot,ca nepotelul e un zvapaiat si un neastamparat....Ma rog,hai ca m-am placintit aici de numa'.Cam astea-s vestile.
Va pup si va doresc o zi excelenta.
PS.Sa nu uit:aveti pupici de la Nina.Cristinuta se simte excelent,are glicemia scazuta.Sunt in regula,cu toate ca Nina e fonfaita,ca e racita si ii da cu zeama de paracetamol.Sambata dimineata ne prezentam sa le luam de la Buzias,ca au tren din Timisoara la ora 6.00.
Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

nastasie spune:
ana, felicitari.sa fie sanatosi.la cat mai mult laptic.si la multi ani pentru 3 iunie pentru nepotel.multa multa sanatate.asteptam si poze daca primesti.
iri, si tie multa sanatate si recuperare rapida.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

monica-elizabet spune:
ana, sa-i traiasca baietelul sorei tale, sa fie sanatos!...ca sunt convinsa ca frumuhsel este
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Lory_k spune:
`Neata fetelor! Bine v-am regasit!Ce mai faceti?

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)

vbartan spune:
`neata scorpiutze.
Ana, sa-ti traiasca nepotelul, sa creasca mare, sanatos si frumos. Refacere rapida ii doresc surioarei tale.
Noi murim de cald. La ora asta am 29 de grade in camera. Azi noapte aveam si 30 la un moment dat. Nu mai poooooot..... Pitica s-a trezit si azi noapte pe la 1 plangand si nu puteam sa o linistesc. dupa o jumatate de ora a adormit. Avea nasucul infundat putin. Cred ca racit. Dar nu stiu cum. Ieri noapte am lasat geamul deschis mai mult timp, dar oricum era foarte cald. Poate din cauza asta. Oricum mergem azi la dr sa vedem.
In rest ma stresez cu chestii administrative. Am vorbit deja cu cineva pentru lucrarile de la noul apartament. Incepem de saptamana viitoare si sper ca intr-o luna sa ma vad mutata. Si mai vreau o instalatie de aer conditionat ca in ritmul asta va fi groaznic.
Pupam fetele si va dorim un weekend maxim
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi

monica-elizabet spune:
pupici si de la noi sa aveti un we asa cum vi-l doriti
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

HelleneC spune:
Salut fetele, va scriu pe fuga, nu stiu ce are calculatorul ca numai ultima pagina am apucat sa citesc pe sarite (cred ca zille astea cumparam unul nou ca nu se mai poateeeee)
Aseara la 10 am ajuns de la Cluj, un drum ingrozitor... cine vrea sa vada ce drumuri "misto" avem... apoi il invit! Am trecut la intorcere prin Bistrita si am vizitat-o si pe Ema la serviciu. E o scorpiuta frumoasa foc si vesela... nevoie mare! O sa pun azi poze cu ea, ca am facut vreo 3 pe acolo...
In rest, sunt obosita si terminata. Mi-am revazut colegii dupa 10 ani, profii... m-am revazut mai batrana cu 10 ani, a fost emotionant totul, ce sa mai... Mi-ar fi parut rau sa nu merg, mai ales ca eu la Cluj m-am format din toate punctele de vedere. Misto totul, as fi ramas daca nu ma astepta bubu asta mica si scumpa. George a fost vedeta hotelului si a restaurantului... cred ca data viitoare ne fac reducere la ce spectacol i-am supus!
Deci cam asta e raportul meu pe 2 zile, cand am vreme pun poze ca am facut la peisajeeee, super totul, pacat de drum, ca e in lucru si mi-am dat pumni in cap (Ana, sa te pregatesti psihic pentru drum ca... ai nevoie)!
Cand nu mai am problemuri cu pc-ul scriu mai mult, eu acum sunt si euforica (pe langa obosita, ca Gabi nu prea a dormit asta noapte)!
O zi buna, poate totusi cumpar azi pc-ul ca nu se mai poateeee, cat a trebuit sa stau sa scriu mesajul!
Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Ana68 spune:
Saru-mana de uraturi la scorpiutele dragi...
Fetele,va dau dreptate cu caldurilii astia...murim,zau asa!Azi dimineata la ora 7 in Timisoara erau 18 grade cu plus...bine ca acum e innorat,ca de era soare...pfui!Nush ce-oi face vara asta...
Elenuta mama...stiu ce ma asteapta...dar cu Dumnezeu inainte...traim in Romanica...si vorba lu' ala cu ziarele,asta ne ocupa tot timpul...ce sa facem!
Scorpiutele,sa aveti spor la treburi si un weekend super.Io am de alergat de nu ma vad in week endul asta si cei trei ucigasi de neuroni ai mei....ca astia ai mei toti 3 ma termina psihic,vor si cu sula in kur si cu sufletul in rai...cum ziceam am de alergat la greu si vor sa le gatesc supa de rosii,ca sa mance cu pesmet si la felul doi ceva fripturica la tava si daca se poate si desert....Oare,ma intreb,pe fruntea mea scrie Sclava Izaura?
Hai pupicei si mai vorbim.Dimineata plec cu noaptea in cap ,la 3.30 dimineata,s-o iau pe Nina cu Cristina si bunica de la Buzias,sa le aduc la Timisoara in gara...
Gata...ca nu mai termin.Pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

miraklucker spune:
Dragi sorpiute, cred ca m-ati dat deja disparuta de cand nu am mai ajuns sa scriu macar un rand.
In primul rand vreuu sa le felicit pe Elena "La mult ani" sa fi satoasa si fericita imreuna cu puisorii tai si sotul tau.
..pe Iri , sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare si sanatos, tie mult laptic si rabdare.
Ana, felicitari pentru baietelul surorii tale. Asa stateam si eu cand a fost sa nasca sora-mea. O sunam de 2 ori pe zi cand i s-a apropiat termenul....iar cand mi-a spus ca e pe vien dar ea mai are o multime de rezolvat si pana nu e gata cu treburile nu pleaca la spital o sunam din juma in juma de ora.
Elena, si eu am pe 8 iunie intalnirea de 10 ani!!! si abia astept. bine ca v-ati distrat fain...George a rezistat atat?? l-ati luat cu voi si la restaurant?? Ema ce mai zice?? Daria ei ce face? cred ca e deja domnisoara mare..
Monica piticii tai ce fac?? In curand va sarbatoriti, asa-i??
...si acum cate ceva despre noi. Saptamana trecuta am avut un weekend prelungit, de joi pana duminica am fost intr-o minivacanta in Austria la un kinderhotel echipat cu tot ce trebuie pentru pitici...chair si gradinita cu tanti care sa aiba grija de copii...ca sa-si poata face de cap parintii......doar ca nu pentru ai n^mei copii. Davdi a urlat de la prima intalnire cu tantile alea (motivul vroia la piscina in mumentul ala si nu mai tarziu cum ii promisesem noi). A doua zi, Daria a luat exemplu si daca pe David l-am putut cat de cat convinge cu DAria nu am avut succes. In schimb Selin nu a avut dureri de cap, umbla de colo colo cu maineile intinse numai sa o ia cineva in brate. Daca ar mai fi si mancat ceva era perfect. .....dar oricum in general a fost bine si vrem sa mai repetam figura, sper doar sa functioneze mai bine data viitoare.
altfel de azi intr-o saptamana suntem ACASA. Abia astept. Deja incep sa impachetez, ai mei au facut pregatirile de primire
, programul pe doua saptamani e deja planificat....
.
...acum va las ca am pauza de pranz. Se pare ca se innoreaza si nu va fi nimic de weekendul asta prelungit (aici e liber luni de Rusali)...aveam programata o iesire la iarba verde cu romanii de la biserica.
Poze inca nu am reusit sa pun dar sper zilele astea sa o fac
Va pup dulce pe toate.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi